- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
egy dolog a helyigény, az is zavar, mert végső soron nem programok által gyártott katalógusban nézegetem a fotókat, hanem simán a fájlokat. azok ugye 20 év múlva is ott lehetnek (ha nem hal szét a vinyóm), míg ki tudja, 20 év múlva lesz-e LR, és ha igen, mit nyit meg és mit nem. nem szeretem az ilyen sajátos izéket. jó példa a flash és a silverlight, most mindkettőt pikk-pakk elkaszálják.
a másik bajom viszont, h nincs "egyben" az összes módosítás, amit az eredeti raw fájlon végzek. amint tiff lesz belőle, az fix, csak legelölről tudom újrakezdeni. holott, mondjuk az, hogy 1 foknyit forgatok rajta, picit megvágom, picit világosítok, zajszűrök mind olyan lépés lehet, ami tutira kell, akár flickrre megy a végén, akár a nyomdába. jó, oké, ezeket persze mind tudja a LR a nik cuccok nélkül is.
lényeg a lényeg, egy-egy kép feldolgozásához a capture nx2-nél jobb programot nem találtam eddig, közel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest