Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpekve
tag
Még a kompakt topikban tetted fel a kérdést, de már itt válaszolnék, mert ide tartozik:
Na de most, hogy már a méretek nagyjából helyén vannak, jöhetnek a fontosabb kérdések: mit fényképeznél, milyen körülmények között, mekkora a keret, méret-tömeg mennyire számít, stb.
Ezen el kellett gondolkodnom, és arra jutottam, hogy valószínűleg szeretnék fotózni. Az előző gépeim mind amiatt kerültek a polcra és váltak csak esemény/nyaralás/kirándulás megörökítő eszközzé, mert kinőttem őket, elértem a határaikat. Most az FZ5 - bár nem annyira farzsebben hordható méretű - de megmaradna azokra az alkalmakra, ahová nem szívesen vinném magammal a MILC-t. De első körben nem szeretnék sokat kiadni ezért használt szettben gondolkodom. Találtam is egyet elég jó áron. G1 váz, Olympus 14-42 és 40-150 obikkal, m4/3-4/3 átalakítóval. Igen, video nincs, pedig szempont volt számomra, de idővel a vázat cserélném G5-re vagy G6-ra és akkor az is lenne egy csomó mindennel együtt. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest