Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz FEDman #43480 üzenetére

Nekem úgy rémlik, hogy már a bejelentésekor azt mondták, hogy az E-M5 szenzorát kapja? Persze, értem, hogy mondani bármit lehet, ez viszont végre bizonyíték.

Ati: azért abba is gondolj bele, hogy a 12-40 tömege majdnem ugyanannyi, mint a gépé.
    Én ezért is vetettem el a 12-40 gondolatát. Max. a 12-35-ös, mert az 100 g-mal könnyebb; élességben nagyon közel vannak egymáshoz. De még az se igazán.
    A másik az, hogy f2.8-al is csak nappali obi marad. Néha f1.7, f1.4-gyel is túl hosszú a záridő gyenge fénynél kézből fotózáshoz.

A 12-32 jóság, azt nagyon ajánlom. A 12-32-vel vagy a 20-assal be tudom dobni az övtáskába, s így gyorsabban "tűzkész". Más obit le kell szedni róla, csak úgy fér be, s ha valamit látok, akkor elővenni a gépet, elővenni az obit, lecsavarni a vázsapkát, lecsavarni a hátsó obisapkát, felcsavarni az obit, eltenni a váz- és obisapkát, ... szóval jóval tovább tart :)

Timiiii (:DDD) sirály, majd ha megérkezik az időzítős kioldóm, majd én is nekiesek.

Csizmi: búúúzi :P jó cucc az, az üvegjeikre és az alacsony zajra irígykedek, a zöld kenésére, a tömegre, az AF és EVF lagzására már kevésbé... Ha az utóbbiakat el tudod fogadni, szuper kis rendszer.

Timiiii: :Y ez a zajtenger...

Új hozzászólás Aktív témák