Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Akkor óvatosan, de adok még néhány infót az 5n-ről.
"...van olyan módja, hogy alul kiírja a záridőt, blendét, talán az isot is, van egy live hisztogram és vannak segédvonalak, és... és... MÁS SEMMI"
A menüben be lehet azt is állítani, hogy hányféle infó képernyő között tudj válogatni a disp gombbal (felfelé nyíl). Ez külön paraméterezhető a kijelzőre és külön az pocionális EVF-re. Tehát lehet mindenféle infóval telezsúfolt, és kevesebb zavaró elemmel rendelkező mód a csupasz alap expó adatokig több lépésben beállítható külön az lcd-re és evf-re. Én pl mindet letiltottam csak 2 mód között tudok gyorsgombbal váltani. Az egyik a zár/blende/iso/expó korrekció mellett felül írja az akku kapacitást és a még menthető képek számát (van a még puritánabb ahol felül nincs akku és képszám), illetve egy hisztogrammos mód, a többit mind letiltottam, engem se érdekel a sok hülye egyéb ikon.
Ugyanez beállítható a képvisszanézésre, hogy hány féle és milyen infó tartalmú nézet legyen a csak képtől a minden adatot tartalmazó hisztogrammos verzióig. Baromi jó, hogy nem kell 5 féle változatot végignyomni, ha a csupasz kép után mindent látni akarok, akkor a számomra nem szükségesek kikapcsolása révén kevesebb gombnyomást igényel.Egy érdekesség, hogy az 5n-nek a tárcsája sokkal kisebb ellenállással forgatható mint a C3 és sima 3-asnál. Abban jó, hogy gyorsabban forgatható, de pont ezért könnyebben eltekerhető pusztán véletlenül is. Ebben talán biztosabb a kicsit nehezebben járó tárcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest