Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Black Smile
üzenetére
Ezek (akku, írás) másodlagosak -- úgyis vinned kell pótakkut.
Oly előnye még, hogy kellemesek a jpg-i egyből a gépből, akár utómunka nélkül is el lehet lenni. A normál fókusz sebessége szerintem bőven jó (alig lassabb, mint az EM5), követő-fókuszban viszont továbbra is a V1 a nyerő. Plusz a kereső, bár nem tudom, hogy a V1 milyet kapott, de mióta az EM5 megvan, csak akkor nem lövök keresővel, ha nem tudom a szemem előtt tartani a gépet (földközelben, fejem fölött, kinyújtott karral kihajolva, stb). A tele-obik közül a Nikoné asszem jóval kisebb és könnyebb. Ellenben az Oly vakupapucsa szabványos, míg a Nikoné nem.Szvsz: nézz teszteket V1 DPR V1 Ph PL3, nézd meg őket élőben boltban, fogdosd meg.
Ha én most vennék ennyi táján, akkor lehet, hogy inkább várnék egy kicsit, vagy használtan, esetleg külföldről (Bécs nincs távol) vennék egy Oly PM2-t. Abban már a régi toldozott-foldozott Pana szenzor helyett az az új Sony van, ami az EM5-ben is, nagyobb dinamika-tartománnyal, alacsonyabb zajjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest