- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Urak,
Lenne egy (talán kissé furcsa) kérdésem. Most már egy ideje nincs dslr, és ahogy tegnap kézbefogtam egy-kettőt boltban, úgy érzem, nem is akarom, hogy legyen... Fuji nem jön be, több okból, így m4/3 vonalra térnék vissza, de vacillálok, hogy em-5 legyen vagy gx7. Előbbi mellett szól a jobb jpg és a stabi (amit szerintem olyan sokat nem használnék, persze amikor használnám, akkor éppen nagyon kellene), az utóbbi mellett az építési minősége, kezelőszervei, formája, és néhány apróság (pl. az egy ujjal felfelé billenthető vaku, ami szerintem nekem ki is váltaná a külső vakut, a 2,6 méteres belmagasságunk mellett pont derít annyit, amennyi kell).
Az em-5 fókuszával sem volt sok gondom, bár kevés fényben azért néha izzadt, és gyakran félrement (inkább a fókuszmező mérete miatt). Igazából soha nem próbáltam alaposabban pana m4/3 vázat, legfeljebb néhányat lőttem valakinek a g3-ával egy-egy talin. Itt jön a buta kérdés: aki dslr-ről vált (mint itt legtöbben) a panasonic m4/3 fókuszát mennyire érzi kompromisszumosnak? Hiper-szuper követő af nekem nem kell, de az, hogy beltérben a rohanó gyereket megfogja, igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest