Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Nagyon koszonom a sok segitseget! Semmi trollkodast nem akartam irni. A problemak elkerulese vegett inkabb tekintsetek ram ugy, mint egy nagyon lama teljesen atlagos hulye userre aki csak azert keveredett ide mert latott par reklamot, hirdetest es annyira rajott, h ezek a gepek jobbak a kompaktoknal majdnem akkroa meretben mint azok
Igazabol meg csak odaig jutottunk, h megneztuk mind2-t, de csak annyi kulonbseget vettunk eszre, h a Pana nagyobb. Kenyelmesnek mind2-t kenyelmes volt kezben tartani.
Viszont a GF --> girlfriend resznel jot nevettem hisz nekem pont egy olyan gep kell amit odaadok a paromnak (igazabol neki lesz szulinapjara) es tud vele jo kepet lonni meg ugyis, h nemigazan konyit a fenykepezeshez (meg)
Persze ha erdekli es mutat majd ra hajlandosagot akkor nemkell egybol lecserlni a gepet egy komolyabbra.
Ezert is fontos, h barki kezeben jol mukodjon. Itt termeszetesen a MM.-ba segitsegunkre szorulo ember azonnal a Nikon mellett rakta le a voksat reven abban van az a smart akarmilyen dolog ami ugye kivalasztja a legjobb 5 kepet. Ez jol hangzik, de ugygondolom ez a funkcio csak egy a sok kozul meg ha jo is.Szoval ha ugy allitom fel a prioritasokat, h legyen kicsi, hozzanemertonek is legyen sikerelmenye (akar auto modban is) jolsikerult kepekkel, ill birja jol az akksija akkor a ketto kozul melyik az amivel kevesbbe nyulok melle?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest