Hirdetés
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Áruszállító vagyok napi szintem megy a navi és semmi baj
-
válasz
instantwater #20 üzenetére
Szeptember közepén el kellett "ugrani" Rómába egy megbetegedett rokonért, csütörtök kora délután indulás, péntek kora este visszaérkezés Pestre. 26 órát kb. egyfolytában ment a waze, ebből 20 órát max fényerőn a tűző nap miatt
Beégésnek nyoma sincs, hál istennek
A telefon egy Motorola Edge 50Ultra, ebben meg van oldva az is, hogy alacsony fényerőnél nincs PWM, analóg fényerőszabályozással megy a kijelző
-
válasz
Donki Hóte #19 üzenetére
Nem futárkodás.
Nekünk a családban egy Mi 9 T-be égett bele a Waze 20-30 óra folyamatos navigalas után.
Ritka ez a felhasználás, de mutatja a technológia gyengeségeit.Milyen telefon az amelyikben kis fényerőn nincs PWM?
Évek óta keresek olyat.
Addig marad a jól bevált Mi 10T. -
válasz
instantwater #18 üzenetére
Amoledje válogatja
Beégés elkerülésére van sokféle megoldás. A hivatásos futárok, meg akik 12 órán keresztül ugyanazt a térkép applikációt nézik, válasszanak profi eszközt, ne mobiltelefonnal navigáljanak.
Az én telefonomban kis fényerőn nincs PWM, nagyobb fényerőn meg csak akkor megy, ha világosban van, akkor meg nem fárasztja a szemet
Ez olyan, mint a medialejátszókban a kadenciahelyes lejátszás, az emberek 99,99%-a nem veszi észre, de a maradék 0,01% meg telesírja a topikok 99,99%-át a problémájával
-
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Amoled jobb... an fárasztja a szemét a PWM miatt.
Amoled jobb... an beleég az app ami sokat használsz.De legalább fekete a fekete.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
De pont jó ez így. Mindenki megkapja amit szeretne.
-
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
Sok-sok év Samsungozás után pont azért vettem Motorola Edge50 Ultra telefont, mert ennek lekerekített a kijelzője
-
válasz
kbyte1024 #10 üzenetére
Mit gondolsz, miért írtam be
Nekem a mostani telefonom az ötödik lekerekített oldalú telefon, 6 éve csak ilyenjeim vannak, eddig semmilyen gondom sem volt a lekerekített kijelző miatt
A Samsung vonalról is azért szálltam le, mert nincs nekik lekerekített kijelzős csúcstelefonjuk
Egyébként tökre meg voltam győződve arról, hogy a lekerekített kijelzőt is csak addig ellenzik az emberek, amíg a Xiaominak nincs ilyen. Az IPS kontra amoled vita is csak addig dúlta fel a fórumokat, amíg a Xiaomi nem használta, amióta a Xiaomi is amoled panellel szereli a (jobb) telefonjait, azóta a Xiaomi fanok részéről sincs vita arról, hogy az amoled a jobb.
De egyelőre úgy tűnik, hogy sokan nem látják be azt, hogy a lekerekített kijelző sokkal elegánsabb, funkcionalitásban pedig nem marad el a sík kijelző mögött
-
elfelejtette
veterán
válasz
SkyLine3000 #11 üzenetére
Na én sem.
Örülök, hogy a Motorola is elfelejtette ezt a görbítősdit, így az Edge 40 Neo után az Edge 50 Neo ismét sík kijelzős lett, és méretben is visszatértek az Edge 30 Neo-hoz, így megvehetem... -
SkyLine3000
addikt
válasz
Donki Hóte #9 üzenetére
Az első megkövező:
Hogy a ragya verje ki őket érte!
Én spec soha nem vennék ilyen telót. -
kbyte1024
veterán
válasz
Donki Hóte #9 üzenetére
Ezért most meg fognak kövezni
-
Hála istennek, bővítik a lekerekített oldalú kijelzős modelleket.
A Redmi13-as szériánál csak a Pro+ modell volt lekerekített kjelzővel forgalmazva, az új szériánál viszont a Pro és a Pro+ modellek is lekerekített kijelzőt kapnak
-
rtrace
junior tag
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Sajnos olyannyira nem akarják elfelejteni a 8+2 kombót, hogy a Pro+ global verziója is azt kapja majd teleobjektív helyett, állítólag.
-
SkyLine3000
addikt
Ezt a 8+2 kombót elfelejthetnék végre örökre, mint az oldalra lekerekített kijelzőt...
Viszont örvendetes az aksik növelése. Az Apple tanulhatna. Amíg ők bohóckodnak ilyen 3500 körüli aksikkal, a nagyon max a 4600, addig a konkurenciáknál kezdenek jönni a 6000 mAh körüliek. -
ben11
őstag
A Pro+ban az új Si/C akku ami külön érdekes, hogy fog vizsgázni.
-
janeszgol
félisten
A 7s gen 3 az sd870 erősségű cpu-ban és gpu-ban is. Jó lesz ez.
-
kbyte1024
veterán
válasz
elfelejtette #2 üzenetére
Hát nem is itthonról szándékozom megvenni
-
elfelejtette
veterán
Így látatlanban megmondom a hazai árakat, pont ennek a duplája lesz, 150 és 200 ezerre tippelek nyitóárnak...
-
kbyte1024
veterán
100%,hogy a pro vagy a pro+ beszerzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Revolut
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest