- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
de mermérnem? hátizsák ha van nálam pont belefér ugyanugy az 5d meg egy manuál50es rajta ( amik ugye tükrös viszonylatbn igen aprócskák ) De én nem hordok hátizsákot alapból. Azért van zsebem meg övem hogy ami KELL az elfér azon. papírok telefon kés zseblámpa zenelejátszó, fejhallgató fegyver tartalék akksi mittomén. ezekhez mind nem kell táska. A táska plusz nyűg. Nekem ha már viszek egy táskát akkor hótmindegy mit rakok bele. Vagyis valami övtok méretű dolog kéne nekem. Az s95el nem tudtam élni. Nem volt elég jó kompromisszum az IQ.
ezért nézelődöm most ezt.
Madgie: lásd fentebb. Pici persze de ha az én esetemben nézed össze hogy egy pici manuál 50es és egy váz akkor azért az én cuccom sem egy platós ifa kategória. Akkor lesz brutál amikor prozoom obikat kezdesz hurcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest