Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Nem Pana JPG-re vágyok, azt szeretném, hogy RAW+JPG esetén amikor a RAW-t megnézem egy olyan beállításról indítson amit a váz is használt a JPG előállításánál (ill. a csúszkák is mutassák vagy legalább ki lehessen nyerni, hogy mi volt ez a beállítás).
Persze madgie hsz-éből megértettem, hogy ez nem lehetséges, sőt lehet a SILKYPIX más JPG motort használ a konverzióhoz (azaz nincs olyan csúszka állás amivel megkapom a kiindulópontot).
Egyébként alacsony ISO-n semmi gondom a GH2 JPG-vel (na jó, itt is láttam már valami furcsa zöldes beütést, de semmi olyat amivel utólag sokat szeretnék küzdeni), magasabb ISO-n nem tetszik amit csinál mert a színek kezdenek elcsúszni/szétesni.
Viszont egyszer eljátszottam 1 órát azzal, hogy RAW-ból egy ISO2500-as képnél mennyivel jobbat tudnék kihozni. Csak az időmet vesztegettem ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest