- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Fene tudja, APS-C-re vékonyabb adapter kell mint m4/3-ra, a Pana 20/1.7 hossza 25,5mm a Pentax 40/2.8 15mm, az a 1,5 centi még EVIL-nél se olyan nagy méretkülönbség

btw a fókuszmotor nem hiszem, hogy olyan sok helyet foglalna, hogy mindenáron ki kellene dobni csak mert EVIL méretű a váz.Egyébként ahogy az analóg 35/2 obit adaptálták APS-C-re és könnyű/olcsó penge kis 35/2.4 lett belőle, úgy talán a limitedeket is meg tudnák oldani vagy ott vannak az auto110-es lencséik, azokat is leporolhatnák

Most néztem, hogy a legkisebb Pentax DSLR vázak méretben kitobival (és pogikkal szintén) közel azonosak mint a GHx-ek, súlyban van 12 deka hátrány
, ebből kiindulva talán EVIL-ben is tudnának akkorát és olyan funkciójút összehozni, ami nem marad el a G3/GF1-től 
G3 - GF1-ről jut eszembe a múltkor linkeltem néhány képet, most találtam egy egész galériát

Darkness1: Meg tudnád mérni, hogy az a PK-NX adapter milyen vastag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ebből kiindulva talán EVIL-ben is tudnának akkorát és olyan funkciójút összehozni, ami nem marad el a G3/GF1-től