Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Throme
üzenetére
Én csak utazások előtti este töltöm fel, amúgy meg hagyom feltöltetlenül, ha eléri legalább a 7,5V-ot. Ha nem, akkor rátöltök 8V-ig.
Nekem van egy speckó töltőm, még a GX9-hez készült. USB csatis.
Én építettem bele a fesz.mérőt, majd gyártottam hozzá adaptert az EM5 mk3 aksijához.
(Nem otthon baxtam el rá az időt
)Ezen látom hol tart a töltés, csak simán rádugva az aksit is látszik, hogy mennyi van benne 20-25mA áramfogyasztás esetén(ennyit fogyaszt a mérő). + az aksi állapotára is lehet következtetni, hogy mennyivel ugrik meg hirtelen a feszültsége, amikor ráengeded a töltőáramot.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)Ezen látom hol tart a töltés, csak simán rádugva az aksit is látszik, hogy mennyi van benne 20-25mA áramfogyasztás esetén(ennyit fogyaszt a mérő). + az aksi állapotára is lehet következtetni, hogy mennyivel ugrik meg hirtelen a feszültsége, amikor ráengeded a töltőáramot.