Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yle_greg

aktív tag

válasz Throme #102957 üzenetére

Teljesen egyetertek veled.
    En is azert kotottem ki itt, mert amikor eldontottem, hogy a kiskompakt nem eleg, akkor a FF gepek aratol dobtam egy hatast, mig a GX7 kit eppen le volt akciozva. Akkoriban azt se tudtam, hogy mi a 4/3, napokig gugliztam meg olvastam a forumokat, hogy kepbe keruljek a fotos technikaval es terminologiaval.
    Ha nincs olcsobb alternetiva, akkor az ember ugyanannyiert a "jobbat" fogja megvenni, az pedig a kezdo szamara a FF, mert arrol mar hallott.

En attol felek, hogy spiralba kerul az MFT rendszer: volumen nelkul magas lesz az ar, a magas ar pedig csokkenti a volument.

Ki kene tolni szarert-hugyert a 16 megapixeles, Pana GF5 meretu budget gepeket, egy 12-32 jellegu kitobival max 200 ezer forintert (igen, ez irrealis, de itt mar nem kell visszahozni a K+F koltseget) akar nullszaldosan is megeri, mert akit ez beleragaszt a rendszerbe, az majd vesz meg uveget, aztan komolyabb gepet.

En jelenleg nem latok a rendszerben belepo kategorias teteleket, igy konkretan nem tudom, hogy mi alapjan varnak uj belepoket. Az atleponek pedig kutya nehez beadni, hogy fizesse ki egy hasznalt auto arat azert, hogy egy tizedmasodperccel gyorsabb legyen az AF.

Új hozzászólás Aktív témák