Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Throme
üzenetére
Teljesen egyetertek veled.
En is azert kotottem ki itt, mert amikor eldontottem, hogy a kiskompakt nem eleg, akkor a FF gepek aratol dobtam egy hatast, mig a GX7 kit eppen le volt akciozva. Akkoriban azt se tudtam, hogy mi a 4/3, napokig gugliztam meg olvastam a forumokat, hogy kepbe keruljek a fotos technikaval es terminologiaval.
Ha nincs olcsobb alternetiva, akkor az ember ugyanannyiert a "jobbat" fogja megvenni, az pedig a kezdo szamara a FF, mert arrol mar hallott.En attol felek, hogy spiralba kerul az MFT rendszer: volumen nelkul magas lesz az ar, a magas ar pedig csokkenti a volument.
Ki kene tolni szarert-hugyert a 16 megapixeles, Pana GF5 meretu budget gepeket, egy 12-32 jellegu kitobival max 200 ezer forintert (igen, ez irrealis, de itt mar nem kell visszahozni a K+F koltseget) akar nullszaldosan is megeri, mert akit ez beleragaszt a rendszerbe, az majd vesz meg uveget, aztan komolyabb gepet.
En jelenleg nem latok a rendszerben belepo kategorias teteleket, igy konkretan nem tudom, hogy mi alapjan varnak uj belepoket. Az atleponek pedig kutya nehez beadni, hogy fizesse ki egy hasznalt auto arat azert, hogy egy tizedmasodperccel gyorsabb legyen az AF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest