Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
domedee
üzenetére
Még réges régen, nem kifejezeten fotós, hanem mindennapos (értsd: napi ingázás a melóba) használatra vettem az Aliexpresszen egy NG W5070 típusú zsákot, ami a sok zsebével lopta be magát a szívembe. Már nem emlékszem, hogy mikor vettem, cirka 6-8 éve lehetett, azóta nagyjából mindennapos használatban van. Anno nem volt 20 ezer forint sem az ára, azt hittem, hogy "kínai" minőségű lesz, de nagyon pozitívan csalódtam, nagyon strapabíró.
Kisebb kirándulásokra simán használom úgy, hogy kettéosztom a nagy részét, és az alsó részbe megy a kaja meg bármi ami folyékony, a felső részbe meg a gép és az objektívek, utóbbiak kis neoprém szütyőkben, hogy ne koccanjanak össze.
Az oldalsó meg a kis zsebekbe pedig iratok, vagy éppen nagyobb kulacs, illetve bármi, lévén két kisgyerekkel kirándulva mindig van valami, amit az asszony az utolsó pillanatban a kezembe nyom, hogy ezt tedd el légyszíves. :-)Ez a linkje most az Alin:
https://www.aliexpress.com/item/32772261784.htmlEz a táska annyira bejött, hogy tavasszal, (amikor még nem volt a béka sege alatt a forint), egyszer csak szembe jött velem ennek a táskának a kistesója az Alin, és én biza mint jól nevelt impulzusvásárló, úgy megvettem, mint a huzat. Ez a kistáska:
https://www.aliexpress.com/item/33028892073.htmlSzeretem a sok zsebét, ha nem kell vinni kaját, piát, akkor ez az egy táska meglepően jól pakolható, az első zsebekbe az MFT obik simán elférnek, de a palacsinták még a felső lapos részekbe is. Szeretem, hogy alapból kicsi, kevés cuccal is jó, de van benne két kihúzható zseb/szütyő (nem tudom minek nevezzem) amivel meg lehet növelni a hasznos térfogatot, nyilván a kompaktság, és a "jól kinézés" rovására.
Neked a nagyobb (az NG W5070) lehetne jó, az alsó részt szánták gyorsan/külön nyithatóra, nekem csak azért nem tetszik ez, mert akkor felülre kerülne a kaja/folyadék és minden szmötyi lefele akar menni ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest