Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yle_greg

aktív tag

válasz andersen10 #101443 üzenetére

Nekem az tetszik, hogy ha tudom, hogy hova, milyen korulmenyek koze megyek, akkor elviszem azokat az obikat amik oda kellenek, tobbnyire 2-3 obinal tobb nem kell, es van amikor ez hihetetlen keves cuccot jelent.

A legminimalisabb a 12-32, ami majdnem palacsinta.
    De a nagy tura szett, a 14-140, 100-300 sem nehez, harmadiknak a 42.5/1.7 hogy szep portre is lehessen a varfal toveben, es ez sem rettenetes suly, ha az ember bedobja negyediknek a Laowa 7.5 -t, annak annyi a sulya mint zsomlenek.

De a lehetosegek vegtelenek, ha nem gond a suly, viszon nem akar fixekkel bajlodni az ember, akkor a Pana 10-25 belterre, a 25-50 f1.7 meg rendes portrera brutal jo. (utobbim nincs, csak az internet szerint uberallat)

Ha esti program, az ember visz egy fenyeros uveget, es vallalja a sulyt, a meretet, (ami neha elhanyagolhato, foleg ha fix) ha meg nappali, akkor egy barmilyet, ha meg fene tudja, vagy jo lenne legalabb egy kis bokeh, akkor egy 35-100 f2.8 obival is lehet kirandulaskor jo kepeket loni, meg az arnyekos erdoben is, mikozben nem kell senkit akadalyozni azzal, hogy apa obit cserel.

Talalkoztam emberkevel aki FF gepet logatott a nyakaban a holdvilag arokban, meg volt nala egy kulon fotos taska. En azt nem szeretnem. :-)

Új hozzászólás Aktív témák