Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
A jó öreg G6-nak a fogása számomra máig etalon. Kár, hogy az enyém bedöglött, meg úgy eleve az egész váz minősége botrányosan sz*r. A kijelző zsanérja gyenge, kotyog, a váz canon féle műanyag, az egész zárszerkezet mozog a vázban, a keresőbe kosz került és nem lehet kiszedni, az akksit gyakran nem érzékeli, vagy ha mégis, fotózás közben rájön, hogy kivetted az akkut, pedig nem is... a kártyával szintén ezt csinálta, a markolat gumija idővel ragacsossá vált, megérett stb. De a fogása egy kis kezű embernek maga a tökéletesség
. Nálam a GH2-vel is rengeteg probléma volt, ezért nem is mertem G80-at venni, inkább drágábban vettem Oly-t. Az öreg E-P1 máig hibátlanul teszi (tenné) a dolgát. Agyalok is néha, hogy kirándulós gépnek be kéne fogni, csak zavar, hogy a kijelző fix
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nálam a GH2-vel is rengeteg probléma volt, ezért nem is mertem G80-at venni, inkább drágábban vettem Oly-t. Az öreg E-P1 máig hibátlanul teszi (tenné) a dolgát. Agyalok is néha, hogy kirándulós gépnek be kéne fogni, csak zavar, hogy a kijelző fix