Hirdetés
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Két szűrőtartó keretem is van, mindkettővel csinálja, de tény, hogy a rögzítőgyűrűt még nem ellenőriztem, de mivel jött belőle egy második -másik gyártótól származó- példány, így nem csak méréssel, de tapasztalati alapon is meg tudom majd nézni (ekkora eltérés szabad szemmel is jól látható). A direkt szűrőmenettel sem jársz maradéktalanul jól, mivel, max egyet tudsz feltekerni (utána vignettálni kezd), ami nd szűrőnél nem mindig elég, valamint, nehogy már csak ezért a lencséért meg kelljen venni mindent újra, mert hülyén tervezték meg..

Pont azért vettem Cokin szűrőket, hogy a teljes objektívparkot le tudjam velük fedni úgy, hogy csak olcsó gyűrűket veszek szükség esetén (plusz elég jól lehet őket kombinálni is a helyzetnek megfelelően)."nem ilyen foglalatos nemtomiféleizével." - azért a Cokin ennél egy fokkal komolyabb kategória. Nehogymár a szűrőt szóljuk le, ha szarul van megtervezve egy objektív..
"Túl jó az az obi, hogy ilyen szűrőkkel hátráltasd szvsz" - ezt a mondatodat nem is értem. Ha nem szűrőzöl, akkor hogyan csinálsz hosszú záridős képeket? Napfelkeltét? Ugyanakkor egy cpl szűrő is jót tud tenni a képnek. Ezek alapvetően jó minőségű szűrők, nem szokott velük baj lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs