- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Alister71 #84036 üzenetére
Mert a készülék is gyenge volt, Honor 6 100-ért van újonnan, használtan 70-80, igaz még garanciások az sokat számít, de van olyan készülék ami ennyi idő alatt is többet veszít az értékéből. Huawei azóta sokkal ismertebb, sok jó kritikát kapott és ez jót tett az elismertségének. De mondjuk neked mindegy gondolom, hagyjuk is inkább.
-
MeGabee
senior tag
P8 Lite mennyivel lóg ki a keretből?Én Vodánál flottásban megúsztam 50 alatt.Nálatok nem fér bele?
(#84038) csmat: Redmi 1s,Galaxy Ace 4
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
adabra
senior tag
A fiamnak van egy LG Leon-ja. A tesztben jelzett hálózatkeresős hibát nem produkálja (ahogy a készülék fórumjában senkinek sem). Ebből arra következtetek, hogy ez a tesztpéldány egyedi hibája lehetett.
Egyébként jó kis masina.A 4 GB belső tárhelytől a helyedben óvakodnék, és az E3 (szerintem) ormótlanul nagy (a képernyő mérethez képest).
Egyébként amikor az LG Leon-t vettem a kölyöknek, akkor még a Galaxy Core Prime is "versenyben volt" (aztán a méret és a kb 10 ezres árkülönbség miatt a Leon-t választottam). -
mclaren777
senior tag
Szerintetek a Lenovo A7000 vagy a Lenovo P70 készít szebb fotókat/videókat?
Vajon megér a P70 plusz 15 ezret?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Munkahelyemen céges telefon csere lesz. Végre megszabadítanak a szörnyű, f@s Samsung S Advancetől. 2 év után végre belátták, hogy használhatatlan vagyis inkább mindennapi törődést igényel, hogy használható legyen.
Mondjuk én kb 3 hónap után az agyvérzés előtt inkább odaadtam Apósomnak.
Azóta inkább Motorolázok...saját pénzből.Mostani választási lehetőségek (Vodafone kínálat):
-Iphone 6
-egyéb felső kategóriás droid a Vodafone kínálatábólMondhatni pazar ajánlat akárhonnan is nézem.
Szóval...Samsungtól fázom almás termékem pedig még soha nem is volt. Őszintén megmondom sajnáltam rá a pénzt...de szivesen kipróbálnám végre így 36 évesen.
Na és itt megáll a tudományom.
Amire kell nap mint nap...sok telefonálás, exchange, fotó sem árt, kicsi chat ilyesmi.
Nem játszom rajta (mondjuk azon a szaron nem is lehetett volna), fészbukom nincs szóval tényleg csak meló meg a meló utáni dolgokra kellene.Tanács?
[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
smokiii1
aktív tag
Sziasztok,
Lumia 620-at szeretném lecserélni egy újabb windows phone-ra. Igazából csak egyetlen problémám lenne a 620-al, hogy a hangszórók (főleg a beszélgetésre használatos) eléggé meggyengültek így inkább félretenném tartalék telefonnak.
Az igényeim egyszerűek, tudjon legalább annyit mint a 620, talán ha van ilyen akkor kicsit hosszabb üzemidővel és max 50 ezerig kártyafüggetlenül.
640-et néztem ami ezeknek kb megfelel. Tudna valaki véleményt mondani róla? Megéri szerintetek???Szerk.:
Illetve van egy Prestigio MultiPhone 8500 Duo ami specifikációk és az ár alapján is kb ugyanaz. Erről esetleg vélemény? Vagy maradjak a Nokia/Microsoft vonalon?[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
Azt,hogy melyik feltöltős független,inkább tedd fel kérdésként a topikjában.
Szerintem a Redmi 2-t se úszod meg 30K-ból,hiába akarod EU warehouseból megrendelni.Pedig most kurv@ jó áron van.
(#84057) s3nsitivity: Gondolom root-tal megoldható a külső SD-re való telepítés Mondjuk én a G3s-en is kifogytam hamar a helyből
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
FOXhun
tag
Sziasztok!
Egy telefonnal kapcsolatban szeretném a véleményeteket kérni, igaz még nem kapható, ott ahol néztem, de engem megfogott. Expansys oldalán láttam, Wileyfox Storm néven fut. Belinkelem az Expansys-os oldalt is, illetve a gyártó oldalát (remélem nem gond).
http://www.expansys.hu/wileyfox-storm-32gb-sandstone-black-282090/
http://www.wileyfox.com/storm/Szerintetek hanyagolandó kategória, vagy azért érdemes rá odafigyelni?
A véleményeket előre is köszönöm!Szép napot!
-
MeGabee
senior tag
válasz FOXhun #84061 üzenetére
Vótmá
Amúgy figyelendő,nem tűnik vészesnek az ára 88K-ért.(Bár ennyiért találsz hasonló szintűt,mondjuk nem 3/32-est).Szólj ha megvan,meg küldd is be a srácoknak tesztelésre[ Szerkesztve ]
-
FOXhun
tag
válasz MeGabee #84062 üzenetére
Basszus tényleg volt, benéztem, pedig úgy rémlett rá kerestem, de akkor lehet, hogy csak a fórumtémák között. A vásárlás még nem égető (előbb legyen kapható), a mostani Moto még gond nélkül megy, csak az ára szúrt szemet. Na majd figyelem, mik történnek a készülék körül.
-
pocokpöcök
újonc
Hello!
Lehet, hogy már korábban valaki kérdezte és volt téma, de nem volt türelmem végigolvasni az összes oldalt.
Jelenleg egy Alcatel OT 992D telefonom van, elégedett vagyok vele, bár vannak hiányosságai és többek közt ezért szeretném lecserélni egy szintél dula simes (dual active) telefonra. Hosszes keresgélés után sem sikerült megbízhatóan dula aktiv telefont találnom 100.000 Ft környékén.Van valakinek ötlete?
Köszi -
Shingen
addikt
Lehet már rendelni Honor 7-et
風林火山
-
MeGabee
senior tag
válasz zsinnyegtet #84058 üzenetére
Hát ha kipróbálnád,akkor bátran válasz az almát,pláne ha nem szükségesek az appok a play store-ból.Valószínüleg megbánni nem fogod.
Én azért a Samsung S6 edge-et szívesebben elfogadnám,már csak kíváncsíságból is....(#84068) Shingen: Vótmá
(#84067) pocokpöcök: Honor 6, Lenovo Vibe X2
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz #17954112 #84064 üzenetére
Nézd meg itt.
Jelzi,hogy melyik van EU warehouse-ban,és erre már csak a szállítási költség jön rá.
De érdemes benézned a Hardverapróra is.Vannak ezzel foglalkozó emberkék,hátha valakinek van jó áron itthon is."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
silboy
aktív tag
Sziasztok!
Xperia M2 helyett keresnék androidos telefont,max 70-80 ezres független árig.Nincs az M2-vel semmi bajom,elégedett vagyok vele minden téren,csak a cégünk szolgáltatót váltott amihez windows-os mobilt adott,ami nem jön be.Úgy gondoltam eladom,kipótolom és veszek valamit,ha találok.M4-et néztem,de azt leírják a 8 giga tárhely miatt.Tudtok valamit ajánlani?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
s3nsitivity
addikt
Na srácok ezt egy Galay mini-ről irom.. Ugy tűnik igaza lesz a Lordnak és nem, hogy 2 honapig de 2 napig se fogom birni vele..
90e korul hasznaltan mi a best buy?
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SybenX
őstag
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #84074 üzenetére
Ne bassz
Nekem van egy tartalék S3 minim gyere odaadom addig
Vegyél egy fasza S5-öt. Haverom nemrég adott el egy 1+1-et 60-ért. Nem kellett senkinek.MeGabee: M4 Aqua-t nem lehet rootolni még most sem. Ezért adtam el.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
BenHans
addikt
HTC M8, tudok egy jót, azt írja az eladó hogy 1.5éves ezüst, garis, független, apróbb esztétikai sérülésekkel... Esetleg Galaxy S5?
A helyedben lehet kipróbálnék újonnan egy H6-ot.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Alister71
nagyúr
Van egy Z2 miskolcon 90-ért a jófogáson, én azt venném meg.
motoflug: nem volt törött, egyik sarkára leejtette 1x, de csak a fémkeret nyomódott be egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Zola007
veterán
Sziasztok
Lenovo A820 utódját keresem, kritériumok aminek mindenképpen meg kellene feleljen:
no.1: megbízható felépítés és szoftver (mivel munkaeszköz, ezért se időm ,se kedvem vele mókolni)- dual sim, normál SIM foglalattal
- jó akkuidő, tehát minimum 1,5 nap sok nettel, napi 45-60 perc beszélgetéssel, wifi, kevés GPS és 5 email szinkronja mellett
- 4,5-max 5"
- jó minőségű kamera, egy kisebb kompaktot szeretnék kiváltani vele
- levehető hátlap, kivehető akku
- 50 alatt
- magyar gari, új, számlás
- 2 év gariNem érdekelnek az extrák, speckó tulajdonságok, egy megbízható telefonra van szükségem, amit dobozból kivéve használhatok legalább 2 évig
Kínai telókkal nincs gondom, a Lenovo most 2 éves, az újat is szeretném ha 2 évig meglenneElsősorban az E*igital készletében nézelődöm, mert oda van egy ajándékkuponom is
amiket néztem és problémásnak találtam, de javítsatok ki ha tévedek:
- Xiaomi Redmi 2 (csak 1 év gari)
- Honor Holly (kamerát elég rossznak látom)
- Gigabyte Gsmart Simba (csak 2 mag )
- Gigabyte Gsmart Mika M2 (kamerától itt se estem hasra, akku gyenge)
- Acer liquid z520 (erről alig van infó)
- Lenovo S580 (szintén kamera)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
silboy
aktív tag
válasz diegho #84084 üzenetére
Hol lehet ennyiért megvenni újonan?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Ájvé
veterán
válasz Zola007 #84082 üzenetére
Redmi 2-be csak a Pro (2GB RAM-os) változat játszik, sajnos 1GB RAM-al döcögős a MIUI.
Holly 2GB RAM-os, de ennyi az előnye, MT6582 SoC van benne, már akkor is rég elavult mikor kijött, úgyhogy felejtős. (kamerája se túl jó ahogy írtad)
Gigabyteokat hagyjuk, manapság még alaplapot se vennék belőle.
Acer liquid z520 szintén 6582-es, nem éri meg egyszerűen, tetejében 5" FWVGA felbontással, kamera szerintem mindegy is ezek után.
Lenovo S580 Snapdragon 200-al szintén elég gyenge, kamera szintén.
Nagyon muszáj lenne akkor még mindig a Redmi 2 a legjobb, hibái ellenére is.
Esetleg még Redmi 1S az edigitálnál, azzal csak annyi a baj, hogy alapba MIUI V5 van rajta és nem biztos, hogy érdemes V7-re frissíteni (RAM kevés szerintem), egyébként jó telefon, kamerája se rossz. A fehér akciós és 40-ért van most, de gondolom nem kifejezetten ilyen színben szeretnéd. 45 a fekete.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Ehhez a készülékhez mit szóltok?
[link]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kártyafüggetlen második készüléket, és úgy döntöttem, kipróbálnám a Windows-os telefonokat, egy picit alacsonyabb árfekvésben. Megnéztem sok oldalt, media marktban kézben is tartottam párat, de annyiféle információt kap az ember, hogy nehéz dönteni. A Lumia 640 LTE és a 735 között vacillálok, kb. ez az az árfekvés, ami még belefér. Olvastam sok mindent pro és kontra...
A 735 kinézetre jobban tetszik, de azt olvastam, hogy hardveresen nem olyan jó, mint a 640. Az viszont kinézetre picit .... ormótlan.
Viszont a kinézetnél jóval többet jelentene ha jó lenne a teljesítménye, mert ha valami kiborít, az a lassú, lefagyó telefon. Az LTE fontos, a Glance screen nálam nem életbevágó, viszont örülnék, ha napos időben is látható lenne jól a kijelző (androidos telóban ezt utálom egyedül, hogy a hívás gombot se találom meg, ha ragyogóan süt a nap...)
A legfontosabb: mobil netkapcsolattal ne akadozzanak az appek. Jelenleg a hülye Lollipopban 3 perc adatkapcsolat után már lefagy a facebook vagy a böngésző, főleg, ha újságcikkre kattintok, amikben képek is vannak, na az megöli fél perc alatt az appet. Kitkatnél nem csinált ilyet. Valami stabilra vágyom, amíg az android ki nem javítja ezt a xar nyalókáját....
Egyszóval: 640 vagy 735? Ez itt a kérdés
Köszönet,
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Zola007
veterán
Köszi, de a Redmi-ket 1 évvel adják, az amolyan vésztartaléknak írtam be.
Nem szívesen veszek 2 évre telefont 1 év garral manapság. Ezek már nem a N3310 idők egyet még működőképesen adtam el tavaly
Kamera az fontos, mert sokszor kell átalakításokat, javításokat fotóznom.
Sötét színű telefon kellene.nekem az a820 4.1-el el van 1 giga rammal, az újabb rendszerek már ennyire RAM-igényesek?
Egyébként ez a Honor 4C nem tűnik rossznak, szimpatikus. Ami nem tetszik benne, az a microSIM (mehetek 2 szolgáltatóhoz kártyát cserélni, vágás nem jó, mindkettő előfizus) és a standby daul mód is problémaNem is a gyűjtéssel van gond, nálam ez ilyen elvi határ. Majd mindenre van ilyenem.
50e Ft-nál nem adok többet ki telefonra
Bármikor elhagyhatom ,eltörhet, ne adjisten ellophatják. Nem akarom a műkedvelő fórumtagokat megsérteni, de nekem a telefon csak egy használati tárgy, mint a turmixgép.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ájvé
veterán
válasz Krisz79 #84090 üzenetére
Honor 7 az jó, SoC CPU A53-ra lett cserélve, GPU viszont maradt Mali T628MP4, de ez se rossz azért. Kamera is jobb elvileg, készülékház is jobb talán. Jó telefon.
Zola007:
Pedig sokkal jobb lenne, egy év alatt úgy is kiderül ha van valami baja, többi fasorba sincs.
Kamerája is jó.
Stock droidhoz jó az 1GB, de MIUI több memóriát használ, úgyhogy nem árt, ha több van.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
már melyikre érted?
redmi 1S vagy redmi 2?
redmi 2 mivel tud többet a kisebb tömegen és a MIUI 6-on kívül?
annyira nem merülnék bele, ez a MIUI miben jobb/rosszabb mint egy stock Android 4.4?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
A felsoroltakat és a Honor 4C-t is belevéve hozzájuk képest egy Lenovo p780 hol helyezkedik el?
most használtan lenne egy 1,5 éves, akkuja és anyagminősége miatt gondolkodom rajta.
érdemes 32-34 körül megvenni?
vagy vegyek inkább ezek közül egy újat?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ájvé
veterán
válasz Zola007 #84094 üzenetére
Redmi 2 jobb hardveresen, de kevés a MIUI 6-nak az 1GB ram. Redmi 1S az elődje, ezen alapba MIUI V5 csak, azzal pedig jól megy.
MIUI android alapú modrom, én szeretem mert sok minden van benne, de nem mindenkinek tetszik.
Jobb hogy rengeteg szolgáltatás van benne, sok beállítási lehetőséggel. Rosszabb hogy stock droid általában gyorsabb.P780 nem mai gyerek, azért mondjuk nem olyan rossz, MT6582-vel felveszi a versenyt. Akku ideje jó, persze ez akku elhasználtság függvénye is.
Tudásban nagyon messze van a 4C-től, akku idő az egyetlen ahol győzhet.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #84085 üzenetére
Na jó.
Szerintetek patika Z3 85be?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BTom1970
tag
Sziasztok!
Megérné egy Samsung S3 Neo venni?
55-59k körül van most a független.Vagy más lenne inkább jobb?
Redmi2, Honor4C stb.Igények:
- GPS
- hosszú üzemidő
- AMOLED (Ha megéri ezért Samsungot venni. Beégés, fakulás előfordulhat, de viszont szebb.)
- Gyorsaság
- Nagy tárhelyköszi!
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #84097 üzenetére
Nagyon is. Bár szerintem külsőre a Z2 osztályokkal szebb.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #84097 üzenetére
Mi szóltunk hogy NE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs