- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Hát bakker, tegnap még nagyon lelkendeztem, de mára piszokul lehűtöttek itt a cégnél. Szimplán 50khuf-ban húzták meg a határt telóra a Telekomnál (aminek jó szar, versenyképtelen árai vannak).
ezek jöhetnek szóba:
Lumia 735
Xperia E3
Galaxy Core Prime
LG LeonMegfogadtam hogy Win nem lehet... Csak nekem tűnik úgy, hogy a fentiekből a Lumia a legjobb? LG tesztnél olvasom, hogy hívás bontás után 30 sec hálózatkeresés.
Nemá. Sztem első nap földhöz csapnám... Többi meg a középkategóriára jellemző módon vagy itt vagy ott nembegyere, ami túl van a kompromisszum határon.
Talán még az E3 ami halvány fokkal jobban tetszik a többinél.Kérdés: kicsit sem figyelem a mobil híreket, így nem tudom, hogy érdemes-e várni egy esetleges árcsökkenésre, mert akkor esetleg várok szívesen pár hónapot, mert a Lumia 830 esetleg bemehet 50k alá (vagy jól beszopom, mert leveszi a szolgáltató a kínálatból?).
(eredeti elképzelés az volt, hogy KICSI de erős borsot akarok, na ebből nem lesz semmi, mert az mind felső kategóriás. Kicsi kaki meg nem kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest