Hirdetés
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbenyo97
aktív tag
Néztem egy teszt videót a youtubon a Lenovo A6000-ről és azt mutatták, hogy lassan tölti be a képeket, kell neki kb 1 másodperc mire szép éles tiszta lesz a kép. Ez valóban így ? Van már valakinek valami tapasztalata ezen a téren ?
-
MODERÁTOR
-
s3nsitivity
addikt
válasz bigdaddylaza #82595 üzenetére
Természetesen gyengébb mint a G2, jócskán. Az a mai napig egy igen erős kis gép a G7 meg inkább közép kategória. Viszont én azt vallom, hogy egy telefont szeressünk használni, ha megvennéd a G2-t tuti azon kattognál, hogy bezzeg a G7 milyen szép lenne.
Az ára lehet még ami fontos, hisz kb egy árban mennek így pénztárca szempontból viszont egyértelműen jobb a G2.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
bigdaddylaza
tag
válasz s3nsitivity #82594 üzenetére
müszaki béna vagyokhu tegnap ajánlották és beleszerettempersze dehogy nyuznám...olvasgattam utánna jókat irnak róla.....
-
s3nsitivity
addikt
-
bigdaddylaza
tag
most én sem tudok dönteni lg g2 vagy huawei g7? abba szerelmes lettem fémház gyönyörü tudom a g2 erösebbde akkor is...fb messenger viber egy két fotó lenne semmi zene vagy film játék....
-
harkhon
tag
válasz harkhon #82499 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a húgomnak keresnék telefont a következő kritériumokkal:
- Ár: Max 22.000 Ft
- Elsősorban új, de ha használt az nem kizáró ok, csak akkor még legyen rá garancia
- Hol venném meg: kb bárhol, csak postázzák ki
- Hosszú táv ~2 évre
- Mire használnád: néha net, zenehallgatás, fényképezés, előlapi kamerája is legyen
- Androidos legyen
- Illetve 4,5" és 5"között legyenElőre is köszönöm a tanácsokat!
Üdv,
P3dr0[ Szerkesztve ]
Egészség legyen és térerő!
-
krob81
tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni: S6, Lg G4 vagy P8?
-
keep2000
tag
Nézegettem az olcsó ársávban telókat és feldobta ezt több oldalon is:
DOOGEE X5
5" HD Android 5.0 MTK6580 Quad Core 3G Phone 8MP CAM 1GB RAM 8GB ROM P05-DGX5N
Mindezt olyan 15-18.000 Ft között.
Elég friss készülék, de ha ez így igaz, akkor ár/érték arányban elég jónak tűnikXiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
Drzzt
csendes tag
válasz BenHans #82556 üzenetére
Lenovo S90-t tudnánk 48e-ért (kinézetre valamiért ez vezet, de csak 1 Gb RAM)
LG G2 minit pedig szintén 48e-ért (1 Gb RAM)
vagy marad a Honor 4c 54e-értSzerintetek melyik a legjobb vétel? (Nekem is a Honor tetszik, de ha nem para a hardver a Lenovo-ban, akkor lehet, h az lesz.)
-
verycool
tag
válasz quailstorm #82583 üzenetére
Aha ezekkel nincs gond nem osztogatnak semmit ha nem akarod, meg ha jol tudom van sajat honlapja a nordeusnak is a masik meg a pixelfederation.com on érhető el facen kivul
-
wjbhbdux
veterán
válasz verycool #82580 üzenetére
telefonos appokhoz nem kell flash, teljesen más környezetben futnak. ha a play áruházban látod őket, akkor telepíted és fut, hogy hogyan az a telefon teljesítményétől függ.
Ennyi pénzért a helyedben valami ismertebb márkát választanék, mint ezt a felcimkézett noname kínai telefonokat forgalmazó concorde.[ Szerkesztve ]
/s
-
verycool
tag
válasz quailstorm #82581 üzenetére
Oh.. Koszi hat lattam hogy ajánlja a jateknal az androidot. Emporea realms & war and magic es a nordeus foci Manager amit tolnek ezek facen elerhetok
[ Szerkesztve ]
-
verycool
tag
válasz quailstorm #82579 üzenetére
Aha koszi. Ezeknek eleg tuti mert van android telos valtozatuk.
-
verycool
tag
Sziasztok. En elkoteleznem magam egy concorde smartphone 5580 grand mellett fejbe. Problemam a flash jatekok miatt kellene használnom. Nem vagyok tisztaba vele meg mindig, valaki kifejtene, honnan tudom hogy képes ra vagy sem. Ha jol figyeltem a 4.2.2 es 4.3 androidokon irjak gyari adatoknal hogy fut. Meg lattam hogy van meg olyan böngésző amin megy csak saját felelősségre. Kerdesem hogy ezen a telon levo androidon is megoldható ez vagy ha nem lebutithatom vissza régebbi androiddal hogy működjön ez a funkció.
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz szabonagyur #82574 üzenetére
Lumia 930
-
félisten
-
motoflug
őstag
válasz szabonagyur #82574 üzenetére
i5s ennyiert?
Honor 6?
-
félisten
100e Ft-ig milyen telefont ajánlottok?
- új lehetőleg vagy garanciális használt, hibátlan állapot
- Csak gyártói garancia
- Csak független
- OS mindegy
- Minimum hozz a Lumia 920-am fényképezős képességeit, de inkább jobb legyen.
- Nem játszok rajta
- Max méret 5", de ez is határeset már.
- 2 évre tervezek
- Fényben is kitűnően olvasható kijelzőAmiket néztem: L930, i5S, S5
-
meno10
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Olyan telefon keresek amelyet elsősorban a fotó tudása miatt vásárolnék a legfontosabb szempontom az lenne hogy nagylátószögben tudjon fotózni kb. 150-170°-os látószöggel rendelkezzen! Belső terekben kell fényképeznem, eddig előtétlencsével oldottam meg a dolgot de sajnos nekem az néha macerás és nem a legjobb képminőséget adja sajna!
Ha van-vannak ilyen telefonok kérlek soroljátok, márkától-ártól függetlenül jöhet minden! -
zozor76
tag
Üdv!
Hamarosan telefoncsere lesz és a következő masina egy strapabíró telefon lenne, csak még nem eldöntött, hogy hagyományos, vagy okosfajta legyen-e (bár ezek 2x annyiba kerülnek). Ha okos, akkor 2 telefon jönne szóba, az Evolveo Strongphone D2 Mini, vagy egy ikertesója, a Concorde Raptor Z20. Az Evolveo megéri a felárat, vagy jó a Raptor is? Elvileg ugyanazt tudják, képek alapján is egyformák. Concorde-nak ráadásul itthon intéződik a garancia/szerviz.
Esetleg még a mini nagytesója jöhet szóba, a D2.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz Viktor0610 #82568 üzenetére
Jól van oké
-
mcwolf79
veterán
válasz kelzsoca #82565 üzenetére
Nekem volt Redmi 1S, de pár hónap után megfogadtam, soha többet középkategóriás Xiaomi teló.
A szoftveres support kifulladt, az 1 GB-ból adódóan a MIUI gondjait sztem mai napig nem oldották meg (pl. zenelejátszás akadozása).
CM alatt jó volt, de ahányszor csak visszaraktam a MIUI-t, hogy na majd most, legkésőbb pár naop múlva ment vissza a CM, mert a MIUI egyszerűen (leginkább a kevés RAM-ból kifolyólag) sokkal döcögősebben megy.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
MODERÁTOR
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Ki mit tud a Lenovo A6000 és a Huawei G620s? Tudom hogy mindkettő kínai, és nagyon sok mindenben megegyeznek, de csak van valami különbség azért amirol nem tudhatok.
Melyik a jobb?
Választ előre is köszönöm. -
SybenX
őstag
-
Zoodroo
csendes tag
válasz SybenX #82562 üzenetére
LG G4-en gondolkodom, annó a G2 nagyon tetszett, de valahogy nincs meg meg a must have érzés (G4-nél).
Nexus 6 meg öröm a köbön h stock droid, de 1részt beszerezni sem könnyű (vagy is én itthon hivatalos forrásból nem igen láttam) + a Motorola-król nem sok tapasztalatom van.(talán megvárom a Huawei féle Nexus-t, bár a Snapi 810től idegenkedek)
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
30-40k között, magyar garanciával, 1 gb rammal, max 4,5 és 250 ppi körül, mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Zoodroo
csendes tag
Hello!
Hamarosan eljön az ideje, hogy megváljak szeretett, (bár elég gyengusz HTC-mtől). Elég sokat nézelődtem mostanában, teszteket olvastam, fórumokat bújtam.
Kinéztem magamnakSamsung Note 4-et, valamint Huawei Ascend Mate 7-et (3GB-os verzió).
Szeretném kérdezni, hogy Ti esetleg mit ajánlatok hasonló árfekvésben, olyan 140e Ft-ig kb. Igény szerint: netezésre, filmezésre, GPS navigálásra használnám, alkalmanként zenét hallgatok és képeket szerkesztek, ha megtetszik valami akkor le tudjam fotózni szépen (nem kell s6 szintű fotó, csak családnak meg lehessen mutogatni naturba is a képeket).
Előre is köszönöm a segítséget kedves Fórum Lakók![ Szerkesztve ]
-
krumplikft
csendes tag
Sziasztok !
Új telefont szeretnék venni 60.000 ft környékén kártyafüggetlenül.
Az elvárások, hogy legyen benne jó gps, jó kamera és strapabíró legyen (hosszú távra venném).
A kijelző méret nem annyira fontos, kisebb és nagyobb is szóba jöhet. -
kelzsoca
félisten
Hallottam olyan pletykákat is, hogy decemberben jönni fog egy új One Plus telefon, továbbá a Snapdragon 820 SoC is nem sokára fog megjelenni, viszont a One Plus Two-ban 810 lesz, amiről csak rossz híreket olvastam..
2015 Q4-ben érkezhet új Oneplus készülék, azoban nem lesz erősebb mint a hamarosan kapható OnePlus 2.
-
BenHans
addikt
Szia!
30-35 ezer környékén nincs olyan készülék ami teljesíti a kritériumokat. Xperia E4 felejtős, a legalja az elvártakhoz a Redmi 1s 45k, a WP-s lumia 640 48k és a Redmi 2 50k, de nagyon megéri rátenni és inkább a Honor 4C-t megvenni (54k edigital) ahogy írtad mert kb. mindenben jobb.
Én legalábbis mindenképp a 4C-t ajánlom, egyrészt azért mert mindent tud amit szeretne és nem fog csalódni, másrészről pedig azért mert van fehér és arany változat is belőle ami elég jól mutat női kézben is.
Annyi hogy nincs 4G LTE, és nem dual aktív hanem dual standby azaz ha telefonálsz a másik sim inaktív.
MA! [teszt].️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Drzzt
csendes tag
Sziasztok!
A barátnőmnek keresnénk telefont egy Samsung S2 Mini után, ami a végén csalódás lett, gyorsan lemerül, meg mostanában nem működik az ébresztő sem. Szóval végső soron valami olyan kellene, amit ettől jobb élmény lesz használni.
Látom a Honor 4C a legjobb vétel mostanában, de ezt 54k-ért lehet csak megvenni.
Esetleg olcsóbban (30-35k Ft körül) nem tudtok ajánlani valami jó vételt, (ami lehetőleg még csajos is legyen)?Felhasználás: email, facebook, zenehallgatás, néha böngészés, telefon, sms... Dual Sim-es kellene.
Ami fontos lenne benne (ebben a sorrendben):
- viszonylag szép kijelző.
- megbizhatóság
- jó aksiAmit nézegettünk még, de nem tűntek olyan jó vételnek:
- Xiaomi Redmi 2 (50k - akkor már inkább honor4c)
- Sony Xperia E4 (40k)Köszi a válaszokat!
(UI.: lehet, hogy ennyi pénzért nem létezik ilyen telefon?)
-
BenHans
addikt
-
sMblz
csendes tag
Sziasztok!
Próbálgattam visszaolvasni annyit, amennyit tudtam, remélem nem leszek túl idegesítő.Eléggé nagy dilemmával küszködők egy ideje.. Egy új telefont szeretnék venni, mégpedig a One Plus Two-t nézegettem, ami most jön ki.
Érdekelne a véleményetek, hogy érdemes lenne-e befektetni, vagy most jobb lenne egy kicsit várni a vásárlással (nem létfontosságú perpillanat a telefon vétel! de 2-3 évre venném legalább és lehetőleg a legjobb ár-érték arányban)..
Hallottam olyan pletykákat is, hogy decemberben jönni fog egy új One Plus telefon, továbbá a Snapdragon 820 SoC is nem sokára fog megjelenni, viszont a One Plus Two-ban 810 lesz, amiről csak rossz híreket olvastam..
Az NFC hiánya nem igazán érdekel, én nem használom. A Fast charging hiánya pedig egy fájó pont, mert jól jönne a munkám miatt.. de ez is lenyelhető.
Ár: Ha egy készülök drágább, de jobban megéri, akkor nem probléma..
Tanácsokat, véleményeket előre is köszönöm szépen!!
[ Szerkesztve ]
-
maczera
aktív tag
válasz jackbacsi87 #82543 üzenetére
Szerintem nemcsak a képátlót (max 4.7"), hanem a külső méretet is nézni kellene (van, amikor a méret is számít...). Redmi 2 valószínűleg megfelelne (kézbe kell venni, "úgy kell megpróbálni"), de akkor már érdemesebb a 2/16 GB változatot beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz bigdaddylaza #82544 üzenetére
Ezt nem tudtam, szolgáltató nem cseréli?
-
blakey
titán
válasz bigdaddylaza #82544 üzenetére
Esetleg ha jó áron találsz Huawei Ascend G7-et, nem egy erőmű, de jól optimalizált a rendszer, kíváló akkuidő, erős térerő akár wifin akár 4G-n. 100e-t nem ér, de 60-70e-ért kellemes készülék, hátha találsz ilyen áron egy hibátlan darabot, én nagyon elégedett vagyok vele. Lagnak nyoma sincs, de a G2 sem rossz választás, én nem tartanék annyira a sárgulástól.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jackbacsi87
senior tag
sziasztok!
haver feleségének kéne telefont ajánlanom, de asszem megbuktam.
-ár max 60e
-csak új lehet
-kijelző: max 4,7
-külföldi és hazai rendelés is jöhet.
jiayu g2f-et váltana le. android fronton vannak használható telók 4,7 col alatt? -
Ájvé
veterán
válasz bigdaddylaza #82541 üzenetére
Honor 6 van még ebben az árban.
Adapterrel ugyan úgy kell működnie, mint eddig.
Köszi szépen, nem tervezek órát venni, de jó ha van hova fordulni -
bigdaddylaza
tag
asszem pont te váalszoltál hogy ha eladom az iphone 5öm mit vegyek helyette80-90körül kb hogy ne sokat keljen hozzátenni..a másik hogy akarok venni adaptert hogy ne kelljen másik simet venni és hogy jó e lg g2be ott is feltettem a kérdést egy srác válaszolt hogy neki nem volt gond vele..nem vagyok egy müszaki zseni de ezzel az almával mellé nyultam lgt vennék vagy huawei amit tetszik..bár lg g2 besárgulhat de mindegyik telóval lehet valami..köszi én vagyok más oldalon pl órás oldalon de ha ott kérdeznek és szivesen segitek vagy adok tanácsot..
-
Ájvé
veterán
válasz bigdaddylaza #82537 üzenetére
Ár/érték arányban nem olyan jó.
Mire nem kaptál választ? -
mirinar_
csendes tag
Sziasztok,
Telefon csere előtt állok és szeretném a véleménytek kérni, egy HTC One M7 -et cserélnék.
Árkategória: 250 -et tettem félre, mert nagyon tetszik az S6 Edge, de az IP szabvány hiánya és a nem cserélhető akku kicsit lelombozta a kedvem.
Új készüléket vennék,
Független telefont szeretnék, lehetőleg Mo-i garanciával, esetleg világgarancia ha még elérhető ilyen,
Kb. 3-4 évet kellene kiszolgálni a készüléknek
Amire használnám: web (néha 3-6 óra bekapcsolva), üzenetküldés, reddit, facebook, telefonálás, fotó. Töltő lehet nálam, de nem lenne rossz ha bírná.
Korábban egy SGS1 -et nyúztam, nekem személy szerint az AMOLED kijelző jobban tetszett, inkább olyat választanék, SGS5 felvetődött, de félek a 2gb ram 2-3 év múlva kevés lesz...Előre is köszönöm az ötleteket
-
bigdaddylaza
tag
én akár mikor beirok segitségért nem nagyon kapokegyébként a huawei mate 7et miért nem ajánljátok?
-
Tomi229
tag
Sziasztok!
A felsorolt 3 telefon közül melyik lenne a legjobb választás?
- HTC One M8
- Samsung Galaxy S5
- OnePlus One -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom, hova irjam igy megkerdezem itt.
Ha aprorol venni akarok egy telefont mondjuk egy Samsung S6-ot. Akkor mire kellene figyelnem az eladonal a vetelkor? Garanciapapir, vagy olvastam valamk adasvetelit letiltas ellen vagy mifene. Meg soha nem vettem hasznaltan ilyen nagyerteku telefont, igy megkoszonnem ha kisegitenetek!Üdv.: kóóó!
-
Chaser
legenda
válasz plaschil #82530 üzenetére
azt nem tudom, note 8 magosnál lassan egy éve ígérték a 4,4-et, már van, de nálam még mindig beta szint
4,2 viszont atom stabil, akár egy wp, ui sztem nagyon jó egyszerű az egész, millió testreszabhatóság, 4,4 kellett volna mibandhez, ezért volt csak érdekes, én ios-ben nem látom mi a dörgés, ha nincs jb-ve elég érdekes, alap droidoktól meg hányok, nekem ezért jó a miui, de ez egyéni, én nem romolgatni akarok hanem használni a telefont_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
plaschil
aktív tag
válasz Chaser #82528 üzenetére
Majd járkálok egy kicsit 16 dkg párizsival a zsebemben, megnézem meg tudom-e szokni.
Jó lenne valahol megnyomkodni ezeket, ott dől el minden.
A Redmi 2-re nem tudom lehet-e rakni, de az imént említették, hogy 4c-re jön (?) a Lollipop (5.0.1?). Unom már a 4-et nagyon. A MIUI-ban meg nem látom a rációt, hogy mitől olyan "ahhh". Shame on me.
Sokkal inkább bejön az LG Spiriten tapasztalt UI (Lollipop 5.0.1).Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Egy ismerősöm szeretne Androidos okostelefont venni, ebben kérnék egy kis segítséget.
70k-t szán a célra, ami fontos lenne: használható kamera, skype-ot, vibert használ elég gyakran. Több paramétert nem adott meg, a lényeg hogy megbízható hosszú távra tervezhető telefon legyen. Vab ezek alapján ebben az árkategóriában valami bestbuy? Előre is köszi.
-
Chaser
legenda
válasz plaschil #82521 üzenetére
aprón 54k asszem mobilemannél, és ha garis gond van ő intézi
megnéztem az ajánlott honor c-t, nem is lenne rossz, ami zavaró a tömeg, majdnem olyan nehéz mint a jelenlegi noteom, hát nem egyszerű ez
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Beri
addikt
válasz monti0222w #82509 üzenetére
Túl drága az új, használtan meg még kb. nem létezik (ha mégis, az új árának 90%áért, annyit meg nem adok érte).
motoflug: Játszhat, de úgyis megfogják a vámon, akkor meg ott vagyok, mintha itthon vennék egy nullkilómétereset, amit nem szeretnék semmiképp.
-
plaschil
aktív tag
válasz BenHans #82519 üzenetére
Köszönöm válaszokat!
A dual SIM-et úgy szeretném, hogy egy telekom mobilnet SIM-et (net&roll) tennék a vodás flottás előfizum mellé. És a fenti Redmi 2? Az azért csak olcsóbb (ja mondjuk 27%...)
[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
BenHans
addikt
plaschil: Szia Az LG Spiritet én amúgy is kihagynám. Ha hozzá tudsz tenni 4ezrest, akkor újonnan Honor 4C-t vennék (edigital/speedshop). Nincs 4G LTE támogatás, de minden más igényedet kielégíti, azaz egyet csak ki fog mert még nincs rá Lollipop de a jelek szerint lesz. Nem írtad milyen dual sim-et szeretnél de a 4C dual standby-t tud, tehát az egyiken telefonálsz a másik inaktív. MA! [teszt.]
tepenzed: Nem írtál összeghatárt, de a leírt kívánsagaidat maradéktalanul teljesítené egy Galaxy S6 Active , csak az a baj hogy egyelőre USA only.... Az Exynos 7420 is melegszik de nem olyan mértékben, ez leginkább talán a 14nm-es gyártástechnológiának köszönhető, (Snapdragon 800/801/805-28nm, 810-20nm a 820 lesz majd ugyancsak 14nm-en) és egy 3500mAh aksit pakoltak mellé az Active-ban ami igencsak korrekt üzemidőt produkál. GSMArena mérései alapján túltesz a Z3 Compact etalonnak számító üzemidején is, a G2-t pedig állva hagyja. [link]
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
plaschil
aktív tag
válasz #42308056 #82517 üzenetére
És esetleg a Redmi 2 2GB-os változat aliexpress-ről? Jól látom, hogy ez 137.99 USD, tehát kb. 40k?
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
keep2000
tag
Bruttó 30ezer Ft-ig (új, 27% áfás, magyar beszerzés) milyen készüléket ajánlanátok Android vagy Win alapon?
A keret viszonylag fix, céges telefonnak adnák családtagnak.
Elvárások gyakorlatilag nincsenek[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
tepenzed
őstag
Sziasztok,itt az ideje lecserélném az LG G2-t,sajnos már nem a régi
Olyan telefont keresek, aminek manapság nagyon jól bírja az akksija(játékok sem tesznek be neki annyira,meg a folyamatos mobilinternet) valamint ami nem melegedik(a G2-n már az újjamnak tesz sem jót) és nem kell folyamatosan a rom cserékkel szarakodni.
Hiába nézegetem a piacot, nem látok normális telefont, az akksik terén sem látok semmi fejlődést--
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Dual SIM-es telefonok közül mit ajánlotok ilyesmi specifikációval:
kijelzőméret: 4.7" - 5"
felbontás: kb. 720x1280 pixel
RAM: jó volna 2GB RAM, de nem halok bele 1-be vagy 1.5-be
ROM: min. 8GB ROM
GPS: Glonass
CPU/GPU: ?/?
ár: 50k, használtan, esetleg újat ebay-ről
kinézet: pl. LG Bello tetszik (ebből van dual SIM), de a kijelzője shit.Ha nem lenne a dual SIM kikötésem már lenne egy LG Spiritem. Szóval nem vagyok nagy igényű.
-
diegho
nagyúr
Ma voltam MM-ben és edigital-ban, megnéztem pár telefont, mint a 735 lehetséges utódait, igazából 3 telefon volt, ami elsőre azt mondom, hogy jöhet: 4C, 4X, P8lite. Jobban átnézve őket inkább a 4X lehet talán a legjobb, bár elég batár, de pont nagyobb kijelzőt szeretnék. Eddig erősen gondolkodtam, hogy várok a Moto G 3rd gen-re, de látva az 1GB-os ~66k-s árát (ennyiért kapom kézbe) nem nagyon érzem azt, hogy bármilyen telefonra is várnom kellene. A 4X mindenben hozza a középkategóriában elvártakat és pofátlanul jól össze is van rakva. Ha jól tudom 5.1 is készül rá, kicsit rágódok még a dolgon és lehet váltok.
-
Beri
addikt
válasz motoflug #82506 üzenetére
Úgy valahogy. Nincs maximum, fogdostam oneplus one-t is, ami telefonnak üszöknagy, csak az új áráért hirdetik a használtakat is, úgyhogy letettem róla. Nameg van pár 16 gigás, amin szerintem nem férek el és természetesen, ami soha ki nem maradhat, a fix akku is része a csomagnak
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
50-55k forint környékén milyen androidos okostelefon lenne jó vétel??
-
Beri
addikt
Üdv újra!
Nemrég jártam itt, oda jutottunk, hogy a samsung i9506 a nekem való telefon, viszont ez a típus a használtpiacon konkrétan nem létezik. Hetek óta vadászom, de nem jártam sikerrel. Ami kevés eladó van, mind függő. Függetlenítésről meg beszélni se szabad, mert elvisz a rézfaszú bagoly.
Van bármilyen alternatíva? Ne legyen benne kevesebb kraft, lehetőség szerint cserélhető akkuval (ez úgy néz ki, nem fog teljesülni, mert szinte már semmi sem olyan), kártyaslottal (vagy sok belső tárral), ne melegedjen veszettül, plusz ne kelljen ötpercenként tölteni, hasonló árban...
LG G2 sárgul, G3 merül és nevetséges a kijelző kontrasztaránya, sonyk bootloader nyitás után elkezdenek szarabb képeket lőni, HTC-ből csak M7-ből van sok, a pár M8 drága és függő, a Nexus 5-be nem megy kártya... Nehéz az élet
-
_NCT
addikt
bocsi, off....
Szal ma megvettük a Smart Prime 6-ot, elég jaffa kis telefon, nem bántam meg hogy ezt választottuk asszonynak, ő csak ámul azóta is Tokot viszont nehéz lesz rá vadászni....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest