Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosta11
tag
Már lehet venni a Poco F5 mobilt az ebay oldalán. Érdemes lenne most vásárolni, mert a hírek szerint máj. közepéig 50 dollárral olcsóbb bevezetési ára van. [link] Tervezek is vásárolni egy ilyet, de nem vagyok tisztában az ebay vétel hátrányaival.
Gondoltam, hogy adót, áfát, vámot nem kellene fizetni, de csak svájci helyszínről vásárolható, ez meg lehet, hogy vámköteles.
Gondolom, hogy a garanciális javítás az erősen macerás lehet, ha egyáltalán van ilyen.
Gondolom a vásárlásnak az előnyök mellett rizikói is vannak.
Ha valaki tájékoztatna az előnyökről, meg a hátrányokról, akár egy jó link formájában, megköszönném. -
Palesz191
aktív tag
Sziasztok!
Hátha van itt valakinek...
Privátban kérhetnék chates CRP kódot samsung.com -ra?
Előre is köszönöm! -
vito555
tag
Sziasztok!
Egy Hölgy ismerősömnek kérnék segítséget.
- Árkategória. 100-110 ezer
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, az éppen best-buy telefont
- Mire használnád? Normál felhasználás, fényképezgetés, internet e-mailezés, munka
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem szempontA kiszemelt készülékek: Samsung Galaxy A33 5G ( 128GB 6GB ram)
Samsung Galaxy M33 (128GB 6GB ram)
Esetleg ebben az árban létezik jobb vétel?
Előre is köszönöm. -
Dvix
senior tag
Sziasztok! Huawei P30 Lite telefonomat cserélném valamilyen Adroidos telóra.
Árkategória. 100-130 ezer forint
- Használt vagy új? Csak új! Szürkeimport nem érdekel.
- Hol vennéd meg? Elsősorban Media Marktban mert ott lehet a kijelzőtörésre garit kötni, amit eddigi tapasztalataim alapján(asszonynak kétszer tört kijelző) meg is csinálnak egy kevés pénzért.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszúra, egy 3-4 évre
- Mire használnád? Netezgetéshez, fájlok olvasásához, de elsősorban és ez a legfontosabb, belsőtérben való fényképezéshez.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? konkrétan már nem érdekel
Eddig a motorola G72 és a Nokia G60 közöt vacilálok. Szerintetek ha fontos a fotózás rossz telefonokat nézek? Válaszotokat előre is köszönöm, alternatívákat kérlek írjátok le, melyiket vennétek ti szívesebben. -
-
-
Gerr0XL
csendes tag
Sziasztok.
coolmobile.hu (Godimosa Kft.) webáruházzal kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak?
Azzal tisztában vagyok, hogy az itt vásárolt termékekre csak forgalmazói garancia vonatkozik.
Én a nemzeticegtar.hu adatai alapján nem találtam semmi kifogásolnivalót. -
YxVs
senior tag
válasz
Viktor0610 #178630 üzenetére
Kamerában miben jobb?
Sőt..
OIS ide vagy oda, a Poco EIS-el is sokkal stabilabb 4K-ban, mint a remegős Note 12 Pro. -
gézu
őstag
Sziasztok!
Ha a fotózás előtérben van, akor a Galaxy A33, 34, 52, 53, 54 közül melyik típus a javasolt?
-
amdboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #178630 üzenetére
Kb èn is erre jutottam. Innantöl a kinèzet fog dönteni, bár az is hasonló
-
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Redmi note 12 pro 8/256 és poco x5 pro 8/256 közt vacilálok. Melyiket èrdemes szerintetek? Redmi note 10 prot váltana. Köszi a valaszokat
-
szs85
aktív tag
válasz
mulatosdj #178623 üzenetére
Realme 8 6/128 - 40e, használt (elméletileg) garanciás
-
BiP
nagyúr
válasz
harry #178620 üzenetére
Említette valaki, hogy árulnak gyártói garisan is telefont (ez drágább), meg némileg olcsóbban bolti garis telefont is. Szóval mindkettő formában.
És előbbi esetén érvényes az általad is idézett rész:
"Hivatalos garancia esetén kizárólag számlát kell felmutatnunk a gyártó hivatalos szervizénél" -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Faternak keresek telefont 50ezer Ft körül. Semmi extra nem kell, lehetőleg ne legyen nagy méretű. Néha egy-két kép, pár perc böngészés, jó színek, hosszabb aksi. Használt is lehet garanciával. Kínai vonalt nézegettem, de elvesztem közöttük, mert annyi van belőlük. Van esetleg vmi széria ami probléma mentes, nem kell mókolni semmit? Köszönöm a segítséget előre is.
-
nfsu17
veterán
válasz
Zsírkrétamen #178621 üzenetére
Vez. Nélküli töltés fontos?
Ebben az árfekvésben nagyon nem jellemző tudtommal.
Nothing phone (1) tudja, meg kamera is vállalható.
153k egy helyen. -
Sziasztok!
Ismerősömnek keresnék egy új telefont az alábbi kritériumok alapján:
- Árkategória. Max 150e körül
- Használt vagy új? Új (vagy ha nincs ilyen árba új, akkor használt is szóba jöhet)
- Hol vennéd meg? Nem szolgáltatónál
- Hosszú vagy rövid távra tervezel..? Hosszabb távra.
- Mire használnád? Fontos az 5G, a vezeték nélküli tölthetőség. Ha vízálló is lenne, az szuper lenne.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez..? Mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy mekkora.
Létezik ennyiért ilyen telefon, ami tudja esetleg mind a 3 kritériumot? (És mondjuk a hardver se botrányos benne, meg a kamera se rémes) -
harry
veterán
válasz
Wallenberg #178616 üzenetére
Ezt nem teljesen ertem, korabban azt mondtuk, az Aqua 'bolti' garanciat vallal, itt megis hivatalos forgalmazokent szerepel. Ezt irta:
"Hivatalos garancia esetén kizárólag számlát kell felmutatnunk a gyártó hivatalos szervizénél"Sgr_A: koszi!
-
Zigi
senior tag
válasz
Wallenberg #178616 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mert az alza hivatalos forgalmazó.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
harry #178614 üzenetére
Samsung, Huawei, Apple és Xiaomi hivatalos forgalmazók
Amint láthatod, az alábbiak hivatalos Samsung forgalmazónak számítanak:
Auchan, Emag, Samsung Store, Media Markt, Notebook, Euronics stb.A kinézett modell, ha jól láttam, hivatalosan a Notebook oldalán a legolcsóbb, 185.000 Ft.
-
harry
veterán
válasz
Sgr_A #178603 üzenetére
Kik Samsung hivatalos viszonteladok? Nem igazan talaltam ilyen listat.
eMag, iPon esetleg? Egy MediaMarkt mar gondolom az, de itt annyi mint a gyarto oldalan. linkIlletve a szolgaltatonal vasarolt, listaaras (csak keszulek) telefonokon van operator zar, vagy leszoktak mar errol es fuggetlen? Vagy ez sem gyartoi gari?
Hasonlo az ar, mint ipon / aqua / emag. link -
fecaga21
senior tag
Le kell cserélnem a szeretett Samsung A51-esemet ami alaplap hibás, ami nincs még 3 éves
- Árkategória. 100.000 forint
- Használt vagy új? Mindegy, hardveraproról is vagy újonnan is,mindegy
- Hol vennéd meg? Üzletben vagy hasonló oldalakról kéztől akár
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszúra, egy 3-4 évre
- Mire használnád? Netezgetések, böngészések, zene hallgatás, filmezések, néha fotózásra
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ebben is kompromisszumképes vagyok.Eddig kicsit drágábban az A54est néztem ki, de nem akarok így járni ismét, mivel ez megszokott az A51-eknél, így lehet váltanék Samsungról, csak lövésem sincs mire. Iphone-ból ennyiért csak már valami leharcoltat kapni.Xiaomikról meg olvasni jót is meg rosszat is. Mit ajánlanátok 100.000-ért akár használtan is?
-
válasz
Wallenberg #178608 üzenetére
Én biztos nem vennék ilyen noname cuccot
-
Wallenberg
senior tag
Ez a telefon mennyire éri meg? Kezdő és első okostelefon lenne, alsós korosztályú gyereknek. Úgy gondolják a szülei, ne rögtön egy magasabb árkategóriájú okostelefonon tanuljon meg egy ilyen eszközt kezelni.
Update:
A családba viszont rendeltünk egy ilyen telefont. Majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok rá. -
Palesz191
aktív tag
Sziasztok!
[Árukereső] szerinti ezek jöhetnének szóba.
samsung.com-on csak olyan 331ezerre tudom levinni kuponokkal.Kérdésem, hogy innen rendelt már bárki is? Én régen Aquaról több mindent is, de most valahogy valamiért megfogott az hogy, bolti garanciát ad.. Dehát na, nem mindegy?
Meg ők lehet nem "EU" ba szánt készüléket hoznak.Többiről vélemény?
Vagy fizessek rá és hivatalosan samsungról legyen?Nagyon köszönöm előre is!
-
fradi81
veterán
válasz
Wallenberg #178600 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- Mazda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HP nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest