- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-63
tag
válasz
rosta11 #179585 üzenetére
Majd ha a kezembe fogom és napi használatban nyomom és akkor elojon, majd akkor igazat adok, mert valaki mondja, hogy teljesen jól megy valaki meg hogy melegszik, de hogy a fotozasnal osszeomlik arra nagyon kivancsi leszek. 14 napom lesz rá, tudod mi lesz az első? A legdurvabb procis tesztet fogom lefuttatni kint a napon a melegbe és a kezembe fogom tartani, ha kibirja, akkor nekem onnantol nincs kérdés, hogy meg e marad, ha nem birja, akkor nekiullok egy 3 oras gamenak szinten kint a melegbe aztan, ha azt sem birja megnezem az ilyen alapabb dolgokat, amit birni kene szinten kint a melegbe, ha tenyleg semmit nem bír, akkor visszakuldom es nezek mast. Az a poco f5 peldaul elegge megtetszett, vagy a pro verzió. De inkább a sima a proci miatt mert brutal jonak mondják.
-
YxVs
senior tag
-
YxVs
senior tag
válasz
rosta11 #179570 üzenetére
Nagyon nem egy árban van a kettő...
Nem is értem miért hasonlítod össze őket...Poco X5 Pro miért nem játszik?
Na azt már lehet hasonlítani az RN12Pro-val.
Üzemidőben jobb, és 4K videózás közben is stabilizált a felvétel ellenben a Redmivel, ahol az OIS ellenére is remegős a felvétel... -
M-63
tag
válasz
rosta11 #179477 üzenetére
A snapdragon 888as sokkal melegedosebb volt, meg is tuleltek a hasznalatat. Azt akarom ezzel mondani, hogy a 8 gen 1 es x12 nem hiszem hogy jobban melegszik, mint a 888asok. A lite verziorol olvastam teszteket es velemenyeket es nem gyozott meg, hogy ha kene balasztanom akkor tkbbet fizessek a 13ert
-
tata85
újonc
válasz
rosta11 #179453 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Engem a Note12Pro-tól a mediatek SoC tántorít el kicsit, a korábbi tesztekben nem írnak túl jókat róla (nagyon eszi az akksit).
Poco F5-ről tényleg mindenhol csak jókat olvasni, de ennyi pénzt már nem szívesen adnék ki telefonra, meg nem is biztos, hogy a mostani telóm kihúzza addig, míg az normálisan kapható lesz itthon -
BiP
nagyúr
válasz
rosta11 #178882 üzenetére
Túlgondolod. SEMMI politikai vonal nincs mögötte. És hitvitát sem akarnék indítani vele.
Nekem nincs jó tapasztalatom a kínai telefonokkal, így azokat ismerősöknek nem is szoktam ajánlani.
Pedig tudom, hogy ma már vannak tök vállalható modellek is.
De mivel tudom, hogy ez nem olyan szakmai érv, ill. a topikban a kínai telók elfogadottsága nagyságrendekkel magasabb, mint az én személyes preferenciám, nem is gondoltam komoly érvnek. Ezt smiley-kkal próbáltam is jelezni. Sajnálom,ha nem ment át. -
válasz
rosta11 #178150 üzenetére
A DxOMark pontozási rendszere nem a legjobb.
Sok paramétert figyelembe vesznek, így ami szerintük a legjobb, nem biztos, hogy szerinnted is az lenne.
Főleg nem a középkategóriában.
Inkább keress YouTube-videókat (x vs y camera), esetleg nézz körbe a GSMArena vagy a Kimovil oldalán. -
rosta11
tag
válasz
rosta11 #178106 üzenetére
Igen, a redmi note 12 pro 6 gigás RAM-ja mellé még 5 GB-ot lehet hozzárendelni.
Ez az alábbi linken, az 5.17-nél látható: [link] A samu a34, a54 gondolom tudja ugyanezt, de még nem láttam ennek nyomát sehol.Találtam viszont egy dxomark rangsort. A fő kamerák rangsorolása látható ezen a linken: [link] Ebben a note 12 pro főkamera a 76. helyen van. Az a54 a 87. helyen van. Az a34 a 100. helyen van.
Mondjuk a kijelzők rangsorában az a54 a 85. helyen van, az a34 a 108. helyen van, a redmit nem is találni. Hasonló a helyzet az akkuval, érdekes módon a 12 pro akkuja nem látható, pedig az első 30-40 hely tele redmi note 10, 11 akkuval.
Ha az árat is beszámítjuk, lehet, nem is olyan rossz vétel ez a xiaomi, .
-
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest