Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kutga
nagyúr
-
IOX
tag
válasz Palesz191 #178344 üzenetére
Ezt figyu! :"XXXL gsm-ben rendeltem i11-et. Visszaigazolás jön emailben d.u. 6-kor, d.e. rendeltem. Másnap 13-kor kértem email-ben egy infot, mi is van ezzel az üggyel. Visszajön a válasz, keresni fog egy kollégájuk. Ma felhívnak 5 perce, egy olyan kezdéssel, h az ár az egy tól ár, vagyis kb 1 hónap múlva érkezik amit annyiért tudnak adni, mert a gyártótól rendelik meg közvetlen. Ha ennél sürgősebb akkor más beszerzésből, 5%-al többért lehet egy hét múlva. Amennyiben most kell, akkor 15%-al több az ár. Kis betükkel fel van tüntetve az oldalukon. Ügyes"
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Palesz191 #178344 üzenetére
Ránéztem, weboldaluk írja több mint 20 éve vannak. A cég mögötte 2016-os, de 2021-ben 0 forint bevételük volt. Ha szerencséd van és hibátlan a készülék, nem kell gariztatni, akkor nincs gond, ha gariztatni kell bsjos lehet.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- iPhone 12 mini zöld
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest