MWC 2023: Nem volt DJ ezen a Tecno bulin

Hajlítható Phantom V Fold viszont igen, idő előtt megnyomogattuk.

Új taggal bővült a hajlítható képernyős műfaj, és most nem valamelyik nagy gyártó rukkolt elő egy ilyen csecsebecsével, hanem a hazai olvasóknak valószínűleg ismeretlen Tecno Mobile, ami egyébként egy 17 éve alapított kínai vállalat, és még George Zhu neve is ismerős lehet, aki a ZTE-nél is tevékenykedett.


[+]

A Tecno amúgy több kontinensen és tucatnyi piacon jelen van elsősorban olcsóbb mobiljaival, a most bemutatott Phantom V Fold lehet viszont az, amely nyugaton is felteszi a márkát a világtérképre. Bár különösebb újdonságot nem tartogat a forma: a 8,03"-es, 120 Hz-es és 1916 x 2160 pixeles AMOLED panel közepén például Z Fold szintű a gyűrődésminta, bár ez speciel a mellékelt képen pont nem látszik jól.


[+]

Egyébként jelen sorok között írnánk le, hogy ma február 27-e van, és a hivatalos start a teljes specifikációval elvileg holnap lesz, kint volt ugyanakkor az eszköz a MediaTek MWC-s standjánál Dimensity 9000+ chipjével elbüszkélkedve, és a SmartPrix hallott pár hivatalos adatot.


[+]

Ilyen a sajátos mintázatú hátlapon (amibe a masszív, odaragasztott biztonsági bigyó nem tartozik bele) 50 megapixeles a főkamera egy 12 és egy 8 megapixeles segédlencsével megtámogatva, míg szelfikamerából egy-egy 12 megapixeles vájt magának lyukat a két panelen, mert akad ugyebár kívül is kijelző, a telefont összecsukva. A SmartPrix 5000 mAh-s telepről, 80 wattos vezetékes töltésről és 50 wattos vezetékmentes energiaátvitelről hallott. A további részletek érkezéséig (ár, forgalmazási helyszínek) valószínűleg egyet még aludni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés