Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #178699 üzenetére
Edge 40-ről nem találtam tesztet ahol pwm-is ki lenne vesézve..
-
ghiottone
nagyúr
válasz ANDROID??? #178697 üzenetére
Oppo Find X5, OnePlus 10 Pro-t mondtam volna, de azok "csak" 371 ls 342 Hz-esek. Az Edge 30 Fusionnak a kijelzője nagyon jó és szerintem ugyanaz van az Edge 40-ben is. - ott csak a frissítések jönnek lassan.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ANDROID???
addikt
Nagyon nem egyszerű ez még mindig..
Oneplus 8T után kell valamit vennem, ezt inkább meghagynám családon belül, mert ez legalább egy jó készülék. Telefont kell vennem, mert amit rászánnak az 100 alatt van, de extramagasak az elvárások. Így jobb ha marad, hiába 2 éves a készülék.
Motorola Edge 30 Fusion
Motorola edge 40
Realme GT 2 / NEo 3 / 3T
Esetleg valamelyik OPPO vagy OP.Pl, T előfizu mellett, vagy valami egyéb okossággal, jobb lenne új, vagy alig használt.
Lényeg, gördölékeny működés, a frissítések sem lenne rossz ha meg lennénke, tehát minimum a 8T szint kell.
Akku legyen tartós, nem elég az 1 nap, mert a 8T simán 1,5 nap, skár 2 is, ha nem piszkálom, pedig folyamatos a wifi/net kapcsolat.
Kijelző, ha amoled, PWM 500 kb kell (kell még a szemem).
Proci legalább a SD865 szint kell, 8GB, 4500 akku kb, vagy több, nem hátrány a fémkeret, de mindenképp olyan kell ami nem hajlik el egy farzsebes véletéenm legugolástól.
Fényerő is kell a kinti használatkor és a kamera OIS alap.
Nyilván a 250 és magasabb árak mindenképp felejtősek (tudom magas az elvárás, de ezt OP tudta, akkor most is össze lehet hozni) , tehát 200 alatt.. -
addikt
Sziasztok.
Oneplus 8 pro-ról váltanék, Oneplus 10pro-ra. 200-210e Ft körül már meg lehet venni árukeresőn. Ennél többet nem szeretnék telefonra költeni. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában, van szerintetek bármilyen másik új android-os mobil amelyik jobb választás lenne?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
TGWH
őstag
válasz PROTRON #178692 üzenetére
Redmi 4a, Android 7, MUI 10, plussz 2/16GB RAM.
YouTube megy, Messenger megy, net megy. Csak várni kell, inkább ki sem kapcsolom a wifit. Lassú na, eléggé. Aksi bírja egy napig.
Lehet elmegy egy-két évig, de hamar be fog lassulni szerintem. 60 ezer alatt nem mertem nézelődni, persze a használt más lenne, ott már van vállalható. Sőt, már a 9a is megakad néha, panasz van rá, igaz nem tudom mennyi RAM van benne.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
PROTRON
addikt
Köszi, igyekeztem leszűrni a vidiből a legfontosabbakat.
30 alatt már nem merek.
Olyat találtam a zöld manónál, 40 környékén vagy max 45-ért kapni a -t, használtan.
Moto E7 power, Realme C31, Nokia G11, Redmi 9A. Ahogy nézem ezek közül egyik sem "GO"-s, de lehet benéztem. Olcsóbbakon 10-es, drágábbakon 11-es android van.
Meg még EMAG etele-ben Poco C40, 3 / 32.Ezen választékból azonos árat feltételezve, melyik a legvállalhatóbb?
Ezekkel jelenleg mennyire szenvedés a messenger esetleg youtube használat?
Mindegyik 1-2 napon belül átvehető.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Frankie50
tag
Ez még az elejéből való, '17 tavaszáról. Lehet volt belőle másik változat, nem tudom. Az utóbbi fél-egy évben kezdett érezhetően lassulni, akadozni, késik az óra, újra kell indítani, 40% aksiról gyorsabban merül, mint eddig, szóval azt hiszem a végéhez közelít.
Szóval csere érett lett. -
vacs
veterán
válasz Poultier #178679 üzenetére
Ismert gyártónál nem, de pl Unihertz Titan/Titan Slim: videó.
PROTRON: 45K (pláne 30K alatt) nincs használható telefon!
Feltételezem, hogy te is hallottad, hogy nálunk lett az EU legnagyobb inflációja ... illetve ajánlom figyelmedbe Bog telefonajánlóját (első 10-15 perc)!(^)(>.<)(^)
-
Frankie50
tag
válasz szs85 #178676 üzenetére
Köszi! Használt nem játszik.
TGWH
Ahogy írtam nem profi a felhasználás, csak a két kártyát kell kezelnie, híreket olvasok néha, meg halakat fényképezem amit fogok, és néha navigációt használok. Most 2/16 van a 4x ben, és 2017-s a telefon. Kicsit frissebb kellene. 47-ért néztem egyébként a 12c-t.Gynt
Az enyém 2/16 GB, ahogy írtam.Esetleg ebben az árban, max 50-ig, valami ami jobb opció?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz PROTRON #178685 üzenetére
Bármelyik, ami szembejön bármelyik áruházban, a szolgáltatód feltöltőkártyás árlistáján? (Képbe kerülhet bármelyik szolgáltató, mert a telefonok jó eséllyel függetlenek).
Ennyi pénzért nemigen van jó teló. Még a 45 sem feltétlenül az a kategória, ami ajánlható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Frankie50
tag
válasz Winnie The P #178672 üzenetére
Üdv!
Köszi! Én is így érzem, mert annyival nem olcsóbb. -
PROTRON
addikt
Nu hali, megint erre jártam, "otthoni telefon kiváltására" keresek egy legegyszerűbb, de már használható telefont.
A lényeg hogy az üzenetküldő appok menjenek rajta, esetleg youtube.
Fontos hogy ha kihagy a vezetékes net (mint a héten amikor a szomszéd utcában nem volt áram) akkor másik adótoronyra kapcsolódva, tudjak mobil netet osztani wifin.- Árkategória. alapvetően 30k vagy az alatt, de ha a felhasználáshoz tényleg van értelme 45-ig talán el tudok menni;
- Használt vagy új? inkább új, de ha van valami biztonságosan vállalható használt megnézem;
- Hol vennéd meg? Előfizetés nem érdekel, de egyébként bárhol. Van egy T-mobile dominó csomagom(de ehhez manapság nem látok készülék kedvezményt);
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, tartalék telefon, 99%-ban otthon fog csücsülni a töltő közelében, de alapvetően hosszú éveken át; Max ha a fő telefon elhal, 1-2 napig lehet hogy telefonálni is fogok egy telefonnal.
- Mire használnád? tartalék telefon, ha otthon elmegy a mobilnet, továbbá olyan csetelésekhez, amikkel nem akarom kockáztatni a fő telefont;
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Play store elérés kell;
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? mind1, csak play store alkalmazások kezelhetőek legyenek;Köszi ha valakinek van ötlete, hogyan ne pazaroljak pénzt...
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
TGWH
őstag
Ok, 3GB, sorry
Na de meddig elég 6GB? A redmi 4a már kb. 7 éves széria, 2-3GB ha elfogyott, és valaki újabb 7 évre tervez, akkor mi a jobb; ha 6GB RAM van egy újabb széria mellett, ami megkapja az Android 13-at, vagy ha 8GB RAM van eggyel régebbi Xiaomi-ban, de ki tudja mi fog rajt futni???
6GB, ott a poco M5, 10-11S, 12 is, meg bejön a Huawei, a honor.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
rosta11
tag
Ennek a topicnak az elődjébe belenéztem, 2005.08.26-án írta Vapor, hogy egy Nokia 6630-as készüléket 65 rugóért simán megvenne. Nem tudom, mennyire voltak ezek csúcsgépek, de például a nokia 6670 kisker ára 2004-ben 500 euró volt. Euróban kb annyi, mint most a Poco F5.
Egy euróért jóval kevesebb sört lehet venni, de mobilt ugyanannyit! -
Poultier
tag
Sziasztok!
Lehet még fizikai billentyűzettel venni okostelefont, aminek van itthon supportja is? rip Blackberry
-
vacs
veterán
válasz red13 #178674 üzenetére
Ahogy írtam az 5G hiánya a hátrány, illetve a vowifi sem működik, más baj nincs vele (volte van) ! Ezeket egy szoftver frissítéssel lehet aktiválni, ha a Google úgy gondolja!
Bip: igen jogos, csak ugye írja hogy 100, de 150 is lehet
TGWH: átlag embernek elég a 6 giga ram, családban van két 6 giga ramos telefon és tökéletesen működnek.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
TGWH
őstag
válasz Frankie50 #178667 üzenetére
Bátor dolog, én most a 6GB-ra is azt mondom, lehet kevés. Redmi 4 is csak 2GB, de ha ugyan azt eljátssza, hogy 3-4 év alatt már durván belassul, akkor semmiképp nem mennék 8/128GB alá. Ott meg igazából a 11T van, más nincs. Lehet tűréshatár felett van, de mindennek felment az ára, hűtő, tv, mosógép, semmit nem vennék most, +30-40% mindenen rajt csücsül.
Vagy csak én nyugtatgatom magam, hogy 75 ezer nem rossz ár érte? Vagy hamarosan kijön az új, és akkor lemegy az ára? Vagy fel...[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
szs85
tag
válasz Frankie50 #178667 üzenetére
Én inkább használt garis készüléket néznék:
Redmi Note 10 Pro 6/128 - 55e-ért -
fecaga21
senior tag
Szerintetek átlag felhasználásra (netezgetés, chatelgetés, videok nézése) milyen telefon érné meg hosszabb távra h.apróról vagy boltból újonnan olyan 100,000 forintért?Iphone-t nyilván nem veszek max ilyen 3 éves ha kijönne ennyiből, Samsung A54-el szemezgetek, hogy megpótolom a büdzsét, vagy még a Xiaomi mi 13 Lite-al. Mi 12-ből csak max ilyen fél, 1 éveseket tudnék venni drágábban, ez meg már itt az új mi 13 Lite. Az A54 tetszik, de most megszívtam a Samsunggal, bár az A54 tetszik. Más alternatíva szerintetek, ti mit vennétek?
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
OnePlus Nord 1 telóm utódját keresem.
A lehető legjobb fényképezés és a lehető leghosszabb szoftveres támogatás lenne a célom. Számla kell róla. Szeretném biztonsággal 3 évig használni.
200 ezer környékén keresgélnek.
Eddig a Oneplus 10 pro, 10T valamint a Realme GT2 pro, Neo 3-at néztem.
De, ahogy keresgélnek ezek már 1/2, valamint 1 éve kiadott készülékek. Így gondolom a támogatás is ketyeg már. Érdemes még ezeket megvenni?
Viszont az új típusok: OP 11, Realme GT 3 meg vagy jóval meghaladja a fájdalomküszöböm, vagy még ára és megvásárlási dátum sincs. Érdemes ezekre várni?
Vagy, tudtok friss készüléket javasolni egyéb márkából? -
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Lassan kezd elfáradni a redmi4x-m.
Most is maradnék a márkánál, és kérnék egy kis támogatást a döntéshez. A redmi 12 c-t néztem ki. Minimális a különbség a 3/64 és a 4/128- változat közt, nem tudom mennyire lényeges ez. A redmi4x után mennyire kompromisszumos ez a készülék? Alapvetően telefonálás, minimális net, navigáció, és fényképezés, nem profi.
Előre is köszi! -
nfsu17
veterán
válasz herrká #178662 üzenetére
Pedig tudtam volna neked adni egy akksit. Ha csak ennyi a baja.
Nekem is Mi 9T-m van, és semmit nem találok helyette, ami le tudná váltani értelmes áron, úgy hogy minden stimmeljen...kamera, akku (a kameralyukat már elengedtem, úgyis lesz mindegyiken ), kinézet, stb. Gcam install előny nálam, ha tudja.
Mondjuk a 12 Pro vs Poco X5 Pro a listámon van, de annyira még nem győzött meg egyik sem, hogy rögtön rávessem magam.
Majd azért írd le (akár a teló saját topikjában), hogy mennyivel jobb/rosszabb, másabb, milyen használni. -
herrká
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Redmi Note 12 Pro lett a befutó a trehomtol. Itt visszaolvasva, az tűnt ár érték arányban jónak. Köszönöm
-
Orgi
addikt
válasz xhege #178660 üzenetére
Kolléganőm hivatali Samsung a1x telefonja még a minimum telefontól elvárható követelményeket sem tudta teljesíteni és azért egy MI 9T nem volt egy ócska és gyenge készülék, szóval én Samsung A5x kategória alatti Samsung telefont csak nagyon óvatosan ajánlanék, inkább csak az ellenségeimnek.
-
xhege
veterán
válasz Viktor0610 #178657 üzenetére
Jogos, de amire használni fogja arra elég.
herrká: Az összefoglaló tartalmaz ajánlásokat, azt érdemes megnézni. Illetve miután szolgáltatónál szeretnéd megvenni, így nem tudom milyen kedvezményeid vannak és ott mire elég a 100.000 Ft.
-
MODERÁTOR
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy "olcsóbb", második telefont,
- Árkategória. 70e, max. 90e
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál (Telekom) venném
- Mire használnád? Gyakorlatilag motorozásnál és autózásnál lenne navigációra használva folyamatosan, és bluetooth meg wifi lenne használva. (célhardvert nem szeretnék venni)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A motor és a navi miatt a nagyobb lenne jobb, nyilván a lehetőségekhez mérten.A szolgáltatónál jelenleg ezek a lehetőségek vannak, szerintetek melyik a lenne a jobb választás ezek !! közül ?
- Moto E40
- TPhone 5G esetleg TPhone Pro 5G
- Xiaomi Redmi 10C
esetleg árban a teteje: Moto G53(csak összehasonlítás képpen most erre egy P8 van használva, aminek az aksija haldoklik és már egészen megfontolt szegény )
Ui: ha már kérdezek: az idős mamámnak is kellene egyet telefont venni lassan, a mostani készüléke szintén a végén van (Huawei Mate 10 Lite). Kicsit Facebook-ozik és Viber-ezik rajta és néha telefonál. Másra nem nagyon használja.
A fent felsorolt készülékek közül valamelyik megfelelne a célra szerintetek ? Nála felmerült még a Samsung A13 v. A 14 is, mert ő hisz a márkában. -
herrká
senior tag
Sziasztok! Behalt a Mi9T-mnek az akksija. Milyen bestbuy telefont ajánlanátok, lehetőség szerint a trehom kínálatából. Végső esetben jöhet Banggood vagy más megbízható helyről is. De jobb lenne a T-s. Kevés telefonálás, kevés Messenger és Facebook. Nagyon ritkán Waze. Nagyjából ennyi a felhasználási mód nekem.
Köszönöm a segítséget! -
fecaga21
senior tag
Illetve megéri a plusz többletet mi12T mint a sima?
-
fecaga21
senior tag
iPhone 12-őt ami 2 éves megéri még megvenni hosszabb távra?Van aki szerint 6-8 évig is elmennek. Most hogy így behalt a Samsung A51-em tipus hiba miatt, megnéznék mást is, bár a Samsung A54 is eléggé bejön, de miután az A51-el így jártam, kicsit tartok az A szériától, bezzeg az A3 2016-om még a mai napig ketyeg
[ Szerkesztve ]
-
rosta11
tag
Már lehet venni a Poco F5 mobilt az ebay oldalán. Érdemes lenne most vásárolni, mert a hírek szerint máj. közepéig 50 dollárral olcsóbb bevezetési ára van. [link] Tervezek is vásárolni egy ilyet, de nem vagyok tisztában az ebay vétel hátrányaival.
Gondoltam, hogy adót, áfát, vámot nem kellene fizetni, de csak svájci helyszínről vásárolható, ez meg lehet, hogy vámköteles.
Gondolom, hogy a garanciális javítás az erősen macerás lehet, ha egyáltalán van ilyen.
Gondolom a vásárlásnak az előnyök mellett rizikói is vannak.
Ha valaki tájékoztatna az előnyökről, meg a hátrányokról, akár egy jó link formájában, megköszönném. -
Palesz191
aktív tag
Sziasztok!
Hátha van itt valakinek...
Privátban kérhetnék chates CRP kódot samsung.com -ra?
Előre is köszönöm! -
vito555
tag
Sziasztok!
Egy Hölgy ismerősömnek kérnék segítséget.
- Árkategória. 100-110 ezer
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, az éppen best-buy telefont
- Mire használnád? Normál felhasználás, fényképezgetés, internet e-mailezés, munka
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, nem
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem szempontA kiszemelt készülékek: Samsung Galaxy A33 5G ( 128GB 6GB ram)
Samsung Galaxy M33 (128GB 6GB ram)
Esetleg ebben az árban létezik jobb vétel?
Előre is köszönöm.𝄢
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Huawei P30 Lite telefonomat cserélném valamilyen Adroidos telóra.
Árkategória. 100-130 ezer forint
- Használt vagy új? Csak új! Szürkeimport nem érdekel.
- Hol vennéd meg? Elsősorban Media Marktban mert ott lehet a kijelzőtörésre garit kötni, amit eddigi tapasztalataim alapján(asszonynak kétszer tört kijelző) meg is csinálnak egy kevés pénzért.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszúra, egy 3-4 évre
- Mire használnád? Netezgetéshez, fájlok olvasásához, de elsősorban és ez a legfontosabb, belsőtérben való fényképezéshez.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? konkrétan már nem érdekel
Eddig a motorola G72 és a Nokia G60 közöt vacilálok. Szerintetek ha fontos a fotózás rossz telefonokat nézek? Válaszotokat előre is köszönöm, alternatívákat kérlek írjátok le, melyiket vennétek ti szívesebben. -
MODERÁTOR
-
Gerr0XL
csendes tag
Sziasztok.
coolmobile.hu (Godimosa Kft.) webáruházzal kapcsolatosan milyen tapasztalataitok vannak?
Azzal tisztában vagyok, hogy az itt vásárolt termékekre csak forgalmazói garancia vonatkozik.
Én a nemzeticegtar.hu adatai alapján nem találtam semmi kifogásolnivalót. -
YxVs
senior tag
válasz Viktor0610 #178630 üzenetére
Kamerában miben jobb?
Sőt..
OIS ide vagy oda, a Poco EIS-el is sokkal stabilabb 4K-ban, mint a remegős Note 12 Pro. -
gézu
őstag
válasz sfdrakex #178633 üzenetére
Köszi!
#178634 Én nem értek annyira hozzá; egy ismerősöm áll vásárlás előtt, neki kellene az infó, hogy ebben a kategóriában ne nyúljon mellé, feltéve, ha vannak jelentős különbségek.
[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
gézu
őstag
Sziasztok!
Ha a fotózás előtérben van, akor a Galaxy A33, 34, 52, 53, 54 közül melyik típus a javasolt?
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
amdboy
senior tag
válasz Viktor0610 #178630 üzenetére
Kb èn is erre jutottam. Innantöl a kinèzet fog dönteni, bár az is hasonló
-
MODERÁTOR
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Redmi note 12 pro 8/256 és poco x5 pro 8/256 közt vacilálok. Melyiket èrdemes szerintetek? Redmi note 10 prot váltana. Köszi a valaszokat
[ Szerkesztve ]
-
szs85
tag
válasz mulatosdj #178623 üzenetére
Realme 8 6/128 - 40e, használt (elméletileg) garanciás
-
BiP
nagyúr
válasz harry #178620 üzenetére
Említette valaki, hogy árulnak gyártói garisan is telefont (ez drágább), meg némileg olcsóbban bolti garis telefont is. Szóval mindkettő formában.
És előbbi esetén érvényes az általad is idézett rész:
"Hivatalos garancia esetén kizárólag számlát kell felmutatnunk a gyártó hivatalos szervizénél"[ Szerkesztve ]
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Faternak keresek telefont 50ezer Ft körül. Semmi extra nem kell, lehetőleg ne legyen nagy méretű. Néha egy-két kép, pár perc böngészés, jó színek, hosszabb aksi. Használt is lehet garanciával. Kínai vonalt nézegettem, de elvesztem közöttük, mert annyi van belőlük. Van esetleg vmi széria ami probléma mentes, nem kell mókolni semmit? Köszönöm a segítséget előre is.
-
nfsu17
veterán
válasz Zsírkrétamen #178621 üzenetére
Vez. Nélküli töltés fontos?
Ebben az árfekvésben nagyon nem jellemző tudtommal.
Nothing phone (1) tudja, meg kamera is vállalható.
153k egy helyen.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnek keresnék egy új telefont az alábbi kritériumok alapján:
- Árkategória. Max 150e körül
- Használt vagy új? Új (vagy ha nincs ilyen árba új, akkor használt is szóba jöhet)
- Hol vennéd meg? Nem szolgáltatónál
- Hosszú vagy rövid távra tervezel..? Hosszabb távra.
- Mire használnád? Fontos az 5G, a vezeték nélküli tölthetőség. Ha vízálló is lenne, az szuper lenne.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez..? Mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy mekkora.
Létezik ennyiért ilyen telefon, ami tudja esetleg mind a 3 kritériumot? (És mondjuk a hardver se botrányos benne, meg a kamera se rémes) -
harry
veterán
válasz Wallenberg #178616 üzenetére
Ezt nem teljesen ertem, korabban azt mondtuk, az Aqua 'bolti' garanciat vallal, itt megis hivatalos forgalmazokent szerepel. Ezt irta:
"Hivatalos garancia esetén kizárólag számlát kell felmutatnunk a gyártó hivatalos szervizénél"Sgr_A: koszi!
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Zigi
senior tag
válasz Wallenberg #178616 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mert az alza hivatalos forgalmazó.
-
Wallenberg
senior tag
válasz harry #178614 üzenetére
Samsung, Huawei, Apple és Xiaomi hivatalos forgalmazók
Amint láthatod, az alábbiak hivatalos Samsung forgalmazónak számítanak:
Auchan, Emag, Samsung Store, Media Markt, Notebook, Euronics stb.A kinézett modell, ha jól láttam, hivatalosan a Notebook oldalán a legolcsóbb, 185.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz Sgr_A #178603 üzenetére
Kik Samsung hivatalos viszonteladok? Nem igazan talaltam ilyen listat.
eMag, iPon esetleg? Egy MediaMarkt mar gondolom az, de itt annyi mint a gyarto oldalan. linkIlletve a szolgaltatonal vasarolt, listaaras (csak keszulek) telefonokon van operator zar, vagy leszoktak mar errol es fuggetlen? Vagy ez sem gyartoi gari?
Hasonlo az ar, mint ipon / aqua / emag. linkTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
fecaga21
senior tag
Le kell cserélnem a szeretett Samsung A51-esemet ami alaplap hibás, ami nincs még 3 éves
- Árkategória. 100.000 forint
- Használt vagy új? Mindegy, hardveraproról is vagy újonnan is,mindegy
- Hol vennéd meg? Üzletben vagy hasonló oldalakról kéztől akár
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszúra, egy 3-4 évre
- Mire használnád? Netezgetések, böngészések, zene hallgatás, filmezések, néha fotózásra
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ebben is kompromisszumképes vagyok.Eddig kicsit drágábban az A54est néztem ki, de nem akarok így járni ismét, mivel ez megszokott az A51-eknél, így lehet váltanék Samsungról, csak lövésem sincs mire. Iphone-ból ennyiért csak már valami leharcoltat kapni.Xiaomikról meg olvasni jót is meg rosszat is. Mit ajánlanátok 100.000-ért akár használtan is?
-
addikt
válasz Wallenberg #178608 üzenetére
Én biztos nem vennék ilyen noname cuccot
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Wallenberg
senior tag
Ez a telefon mennyire éri meg? Kezdő és első okostelefon lenne, alsós korosztályú gyereknek. Úgy gondolják a szülei, ne rögtön egy magasabb árkategóriájú okostelefonon tanuljon meg egy ilyen eszközt kezelni.
Update:
A családba viszont rendeltünk egy ilyen telefont. Majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok rá.[ Szerkesztve ]
-
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok!
[Árukereső] szerinti ezek jöhetnének szóba.
samsung.com-on csak olyan 331ezerre tudom levinni kuponokkal.Kérdésem, hogy innen rendelt már bárki is? Én régen Aquaról több mindent is, de most valahogy valamiért megfogott az hogy, bolti garanciát ad.. Dehát na, nem mindegy?
Meg ők lehet nem "EU" ba szánt készüléket hoznak.Többiről vélemény?
Vagy fizessek rá és hivatalosan samsungról legyen?Nagyon köszönöm előre is!
-
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest