Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
Imádom a Mass Effectet, sajnálom, hogy ez az utolsó DLC a 3. részhez... remélem mindenki megkapja tőle, amit vár, én azt sem bánnám, ha egy kis meglepetés is lenne benne, elvégre hivatalosan ez Shepard "utolsó kalandja", megérdemelné.

-
vitaro
senior tag
-
Ludovikus
csendes tag
Most lett elegem ebből az egész sz@rból. Teljesítetem a hétvégi Challenge-t csak éppen a Commendation pakk nincs sehol
újra indítottam kéttszer is, az eredmény változatlan.Arról már nem is beszélek, hogy ha a Gethek ellen játszom, nem kapok challenge pontot, 100% mutat a Geth Mastery a játékban, a HQ oldalon viszont 94% és a 18-ból 17 teljesítve! A másik három ellen már 7x, de a Geth megállt 2x szinten…super

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Van e részből is magyar feliratos verzió?
-
törölt tag
Ha azt vesszük, hogy ez a játék főleg a single miatt éri meg és hogy PC-n mennyire "gyengék" az eladások akkor a multi egyértelműen sikeresnek mondható.
Én térképet nem szoktam állítani, általában randomra teszek mindent az ellenfél kivételével és nagyon ritka hogy este 5-6 után 1-2 percnél tovább kelljen várni mire talál játékot, más időpontban nem nagyon játszom így arról nem tudok nyilatkozni, de hétvégén - ugye a challenge-ek miatt is - nem lehet panasz a játékos számra, főleg nem így egy évvel a megjelenés után.Ez a multi leginkább egy teszt volt, hogy mennyire fogja érdekelni az embereket, illetve valószínűleg az EA is szorgalmazta, hogy legyen valamilyen többjátékos mód.
A másik dolog, hogy komolyabb BF3 volumenű multira ez az engine sem alkalmas. -
-KP-
veterán
az aktív játékosok nagy része amerikai,kanadai,angol (ezek a legnagyobb piacok) melyeknek szerintem 80-90 százaléka konzolon játszik. európai pc-s játékos nincs valami sok. egyre gyakrabban esik meg, hogy olyan emberekkel publikozok, akiknek ismerős a neve korábbi játékokból..
-
leviske
veterán
válasz
escom55
üzenetére
Több százezren játszanak... A jó büdös fenét játszanak annyian. Kb olyan 50-60000 tag játszhat aktívan, és akkor már elképesztően jóindulatú túlzásba estem (1-2 meccsre belépni is olyan 500ezren néztek be maximum, de lehet ez is sok). A játék meg tart úgy kb 5milliós eladásnál. Én ebben nem látom azokat az arányokat, amiből némi iQ-val rendelkező ember kikövetkeztetné, hogy a multi miatt lettek olyan eladásai a játéknak, amilyenek.
De egyébként nem is a számokra akartam kitérni. Aktív multis vagyok a mai napig, tudom mennyit ér, de csak emiatt nem vettem volna meg a játékot, mert repetitív és a nehézség is csak azon múlik, hogy mennyire csal az ellen. Ajándék plusznak egy jó fej dolog, de hogy komplett ember nem választaná egy Battlefield 3-al, vagy bármilyen másik MP-re kihegyezett játékkal szemben a Mass Effect 3-at csak multi céljából, abban egészen biztos vagyok.
Maga a játék meg az elmúlt 10 évben bármikor joggal indulhatott volna az év RPG címéért, csak az utolsó ~3percet kellene kicsit újragondolni. Ha szerinted pocsék, akkor vagy nem értetted a játékot, vagy nem is játszottál vele.
-
escom55
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
Több százezren játszanak a multival, egy CoD-hoz képest persze kevés, de nagy siker lett. Rengeteg ember csak a multi miatt vette meg, amúgy csak lewarezolta volna. Ha nem lett volna multi akkor nem érte el volna a 3+ milliós eladást, jó ha 1 milliót adtak volna el belőle. RPG terén tényleg pocsék volt a felhozatal, vagyis nem, volt a Legend of Grimrock, csak az oldschool rpg, azt meg ma már kevesen veszik.
-
leviske
veterán
válasz
escom55
üzenetére
Egy 20-30 órás single playert nyilván nem lehet 1 éven keresztül folyamatában tolni, szal azzal nem mondtál újdonságot, hogy már megcsappant volna a játékosbázis. Az viszont marhaság, hogy a MP mentette meg... egyáltalán nem nagy szám az a része a játéknak, nem vették volna meg csak amiatt millióan.
A sztori nagyon jó, a vége már kissé érthetetlen lett a sok kivágott DLC szelet miatt és a ME1-2 szálakat se zárták le annyira gondosan, mint azt illett volna. De ettől még lazán Top 3 kategória volt 2012-ben a sztori része a játéknak. Magam részéről pedig messze kijárt neki az első hely. Egész egyszerűen azért, mert nem az elvárásaimhoz hasonlítom, hanem a mezőnyhöz, amiben nem találok más, ennyire élvezhető játékot.
-
-
escom55
csendes tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Tegnap (és hetekkel ezelőtt is) megerősítette sok Bioware-es dolgozó, hogy nem lesz köze a befejezéshez és a befejezés után se fog játszódni, csak a végső csata (kronos vagy mi volt a neve) előtt. Nem értem miért reménykedtek még mindig. A játékot amúgy csak a multiplayer mentette meg, ha nem lett volna mp akkor már senki se játszana ezzel a hulladékkal.
-
törölt tag
Azért lett volna pár dolog ami mindenképp jó lett volna (bár lehet még hogy lesz benne pár meglepetés).
- A Mech, Adjutant mint ellenfél a Cerberus illetve Reaper bandának.
- Új játékmód, vagy legalább új feladatok.
- 1-2 új térkép illetve a földi hazard pályák.Ami mindenképp pozitívum viszont hogy az új karakterekkel jön pár teljesen új képesség is.
A geth Juggernaut(=Prime) kettőt is kap, a harmadik képessége pedig a turret lesz. -
-KP-
veterán
Ezerszer le lett írva, hogy sose volt szó coop módról. BW sose erősítette meg. Akik pedig kiadták a hírt, félreértették azt az embert, aki a patchből bogarászta ki az infókat. Ő is megerősítette, hogy ilyesmit sose írt. Ez is le lett írva egy csomószor itt is, meg mindenféle más oldalakon is.
-
Chabe89
addikt
Nekem úgy rémlik mintha új mapokat is emlegettek volna a multiba (Earth hazard verziói) meg ilyenek, de lehet hogy rosszul emlékszem már.
-
törölt tag
Írta Gamble twitteren, hogy majdnem 4 GB-os a DLC, ezek nagy része szerintem átvezető videó úgyhogy bármi lehetséges.
Szerk.: Sokan Shepard sebhelyeiből következtették ki hogy post-end DLC: [link]
De megerősítették - szintén twitteren - hogy a sebhely a Lazarus project-ből maradt.Az MP DLC-ből mondjuk erre kíváncsi leszek: [link]
-
zolee0307
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem is ez lesz, a dlc végén lehet majd velük beszélni, gondolom itt lesz pár új infó.
A végébe annyit belenyúlhatnak, hogy kiegészítik részletesebben azzal, hogy kivel mi lett, az nem befolyásolja végeket. Bár szerintem ezt nem csinálják meg.
Korábban azt olvastam ezzel a DLC-vel kapcsolatban, hogy nagyon érzelmes, megindító lesz. Kiváncsi leszek.
-
-
-
zolee0307
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szerintem olyat nem csinálnak, hogy változtatnak a végén, max lesznek utalások kivel mi történt a későbbiekben.
Az úgy érdekes lenne, ha a nagy csata után játszódna a DLC, mert akkor vmit kellene csinálni Sheppel. Szerintem a végső csata előtt lesz egy kicsit érzelgősebb rész.
-
KubanitoS
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Most olvastam. Megtudatjuk mi lett a társainkkal, kiteljesedhet a romantikus szál, szóval lehet megkapjuk végre az igazi, teljes lezárást.
Ezzel kapcsolatosan kérdezném itt is: ezek szerint Shepard csak nem halt meg, illetve nem lett "Reaper-lélek"? Mert úgy kicsit nehéz lenne haverkodni a későbbiekben.

A hörgésből viszont ki lehet indulni, szóval nagyon várós a dolog. Azt hiszem maradt még Bioware pötyim is.

-
KubanitoS
veterán
Ezek SP DLC-k lennének, vagy csak multi?
-
leviske
veterán
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Ez a kettő lesz már csak, a Citadel DLC így a leírás alapján szerintem felesleges 15 USD-t meg főleg nem ér.
Az MP DLC meg max az új karakterek miatt érdekes (Főleg a Geth meg a Krogan) várható volt hogy nem hoz nagy változást pletykák ide vagy oda.
Itt egy "hivatalosabb" bejelentés: [link]
-
törölt tag
Ezaz !
"Mass Effect 3: Reckoning launches at no additional cost worldwide on February 26th on Xbox 360, PC and PlayStation 3 (on February 27th on PlayStation 3 in Europe)." [link]
"Mass Effect 3: Citadel will release worldwide on March 5th on Xbox 360, PC and PS3 (on March 6th on PS3 in Europe)." [link]
Az SP DLC 15 USD lesz Xbox-on és két csomagként jön.
-
leviske
veterán
válasz
cs1rk3
üzenetére
Még annyit pluszban Szaby59 kolléga szavaihoz, hogy kis pályákon (White, Glacier) a leghatékonyabb, mert az ötös 30m-es hatósugara már gyakorlatilag az egész pályákat lefedi, így ha egyszerre haltok meg bármikor, akkor kelhettek ketten egy mediből. (És ugye ezeken a pályákon a legesélyesebb az is, hogy elzárják az utat a mentéstől.)
-
cs1rk3
tag
Sziasztok ez a "medi gel transmitter" mire szolgál?

-
-KP-
veterán
ez volt az egyik ok ami miatt kihagytam ezt a versenyt..
-
-KP-
veterán
szerintem alapba hülyeség egy ilyen versenyt pontszám alapján ítélni. ugyanis a készítők egyes játékstílusokat nagyobb pontszámmal jutalmaznak ... szerintem az egy nagy baromság, hogy egy főképp fegyvert használó kaszt soha nem kap annyi pontot mint egy mágus, még ha ugyanannyit öl, akkor sem...
-
Dogengar
aktív tag
Véget ért a verseny, az eredmények itt tekinthetők meg.
[link] -
-
Most olvastam, hogy lesz valami Mass Effect-es társasjáték, kezdtem is örülni, de aztán kiderült, hogy csak egy Risk kiadás lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dogengar
aktív tag
Szerintem pont az a jó a játékban, hogy sokáig le tud kötni, míg meg nem lesz az összes cucc.
Bár a IV lőszereknek köszönhetően elég nehéz a dolog... 
-
-KP-
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
én a a reegar carbine-al vagyok így. egyszerűen annyira nevetségesen könnyű vele a játék, hogy nem is használom. teljesen kiöl mindeng izgalmat a játékból. pl. ezért is szeretem a claymore-t. vagy találok vele és ölök, vagy mellélövök és pucolás van ezerrel

igazából én már csak azért a pár emberért játszom akivel ott futottam össze. persze a funért is, de elég hamar vált unalmassá a játék. ha meg lenne a black widow-m meg a maradék két karakterem, akkor viszont megint nekiállnék buildekkel kísérletezni.
mondjuk most az is dobott valamennyit, hogy új a konfig és olyan simán fut a játék, mintha eddig nem is ezzel a játékkal toltam volna.
-
tiv83us
veterán
Az EA tobb penzt bukna azzal, ha fizetosse tenne az utolso MP DLC-t, mintha kidobatna ingye, aztan meg jopar honapig meglenne a kello adat forgalom, sok ember (foleg aki nem tud magasabb szinten jatszani es akarja a csilli-villi fegyvereket), koltekezne meg, hogy vehessen igazi penzen PSP-ket. kb 10 PSP ara pedig $9.99. Szal ennel azert okosabb az EA.
-
tiv83us
veterán
Mar en sem jatszanek 6-7 honapot, mivel talan meg egy DLC-re szamithatunk a kovetkezo honapban, aztan ennyi lesz.
Mikor en kezdtem, akkor toltak az ujdonsagokat a jatekba minden 1-2 honapban, Resurgence, Rebellion, Earth...esatobbi, uj palyak, gear opcio, uj fegyverek, aztan jott a Retalliation, uj faction, hazard palyak, meg tobb fegyver, szoval volt miert jatszani, nem csak azert, hogy minden szart kinyitogassak, hanem magaert a fun-ert. Meg mindig a fun-ert jatszok, a fegyvereim 90%-at nem is hasznalom, altalaban a PPR, Hurricane, Acolyte, Wraith, Claymore es Javelin amiket hasznalok. Ja es a Collector SMG.
A Harrier fun volt, de tul unalmas es egyszeru hasznalni. Minden meccs utan karaktert valtok, szoval probalom valtozatosan jatszani a jatekot, mar csak remelem hamarosan kidobjak az uj DLC-t, aztan lehet megint felfedezni uj dolgokat, varialni character build-eket."Javelinnél egyébként jobban szeretem a sima Widow-t. De mindegyikkel az a bajom, hogy egylövetű. Rengeteg időt elvisz az újratöltés."
Hasznald a reload-canceling-et, sokszor majdnemhogy gyorsabban ellovok harmat a sima Widow-val, reload-cancellel, mint a BW-val. Foleg te PC-n vagy, minden karakternel gyerekjatok, boxon sokkal bonyolultabb.
-
-KP-
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
hát én nem fogok még 6-7 hónapot játszani azért, hogy végre valahára feloldódjon az a maradék pár cucc. Csak Gold/Platina meccseket tolok, úgyhogy pénzt azt kapok sokat. De úgy tűnik, mégse eleget.
Pont az az egy fegyver nincs meg, ami legjobban kell kezdetektől fogva. Javelinnél egyébként jobban szeretem a sima Widow-t. De mindegyikkel az a bajom, hogy egylövetű. Rengeteg időt elvisz az újratöltés. A másik fegyó amit még nagyon akartam, az a Talon. Ezeken kívül szinte meg volt minden ultra rare fegyver 3-4-5 szinten, mire először megkaptam a Talon I-et néhány hete. Most pedig előre látom, hogy megint azzal fog trollkodni a store, hogy megint a többi fegyvert fejleszti megint hetekig/hónapokig ahelyett, hogy bedobna egy nyamvadt Black Widow I-et. ugyanígy az ultra rare fegyvereim szinte mind megvoltak,és a rare meg majdnem mind tizes volt, mire először dobott egy nyamvadt egyes szintű Claymore shotgunt. Gyakorlatilag elég jól megszopatott a store az összes olyan fegyverrel amiket leginkább szerettem volna megkapni.
nemrég csináltam azt, hogy bevásároltam magam medigélből meg raksiból meg mindenből 255-re, aztán amíg volt cucc, addig játszottam. A végén összegyűjtöttem és elköltöttem kb. 3 millát. Kaptam egy Scorpion V, Indra III, Collector SMG II meg további fejlesztéseket 3-4 szintű fegyverekre. Egy másik alkalommal szintén elköltöttem kb. 2-3 milla körüli összeget reserve packra, és egy nyamvadt karaktert nem oldott fel. Csak kaptam a "new appearance and character customization option" kártyákat az ősrégi karaktereimre. Amiből még mindig fel kell oldanom vagy huszat. Sima rare fegyver fejlesztés is kb. ennyi van még vissza.
-
-
tiv83us
veterán
Mert viszonylag uj vagy. En egyre tobbszor latom ugyanazokat a neveket felbukkani a lobbimban, ha randomokkal jatszok. Es azok is sokszor kezdok (N7 - 20-100), valszeg Karacsonyra kaptak a jatekot. De aze mar nyomulnak goldra, mert mindenkinek minden fegyver kell es most kell!!

-
-
tiv83us
veterán
En 11 honapja jatszom es kb egy honapja sikerult kimaxolnom mindent. Kiveve a hetvegi promocios fegyvereket...
ps: 2 karaktered nincs meg a hatvanakarmennyibol, (amibol az egyik total useless - a Saboteur) es megvan minden UR fegyvered, kiveve a BW. Nehogymar ez tartson vissza a jatektol (arrol mar nem is beszelve, hogy a Javelin 5x odaver a BW-nek
)oric: Az az EA-nak sem erdeke, hogy drasztikusan lecsokkenjen a forgalom a ME3 szervereken, bukjanak jo sokat a mikrotranzakciokon, azzal, hogy lecsokkentik a mar amugy is eleg kicsi jatekosallomanyt egy fizetos DLC-vel.
-
Chabe89
addikt
Hát ez csak egy próba volt szerintem részükről, hogy az emberek mennyire harapnának rá egy ME multira. Na meg az EA is megmondta már, hogy nem fog kiadni olyan játékot amiben nincs multi. Reméljük a 4. résznél jobban odafigyelnek majd és kicsit tartósabb lesz a multi, mint itt volt.
-
-KP-
veterán
válasz
escom55
üzenetére
random store azért van, hogy beleunjanak az emberek és elkezdjenek pénzért vásárolni pakkokat. ebből is csak pénzt akarnak csinálni. Mióta megvettem a bf3-at szinte elő se vettem a játékot. De ha meglennének az új karakterek és beadná végre a Black Widow-t, lehet játszanék...
elég nagy a konkurencia játékok terén. Idén is jönni fog egy csomó új multis játék, Biowarenek meg kellene tenni mindent, hogy megtartsa a játékosokat. Ehhez képest rommá trollkodnak minket a store rendszerrel. Új tartalmakat nem nagyon adnak a játékhoz, patchet kiadni - és javítani a játék hibáit - nem akarnak. Valamint heti rendszerességgel lenerfelnek majdnem mindent, ami kicsit is használható magasabb nehézségi szinteken.
-
-KP-
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
szerintem ki is fog. Ahhoz bugfixek kellenének, egy valag új map és fegyver és karakter, esetleg totál új játék mód valamint egy értelmesebb store rendszer. 4 hónapja játszom a játékkal, de még mindig nincs meg minden fegyverem, és még mindig nincs feloldva minden karakter.
-
törölt tag
Gyanús hogy ez már nem lesz ingyenes ha tényleg igaz.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Na már ki is bányászták a DLC adatokat a tegnapi patchből

Reckoning multi DLC:
- 6 történettel bíró co-op küldetés
- új játékmódok (köztük az egyik figyelembe fogja venni a SP döntéseket)
- 4 új map
- az Earth DLC mapjai hazardosítva
- új kitek (Salarian, Krogan, Volus, Human)
- 3 új fegyver (Chakram Launcher, Blood Pack Punisher, Adas Anti-Synthetic Rifle)A single DLC-ről nem találtak semmit.
-
Ryder62
őstag
válasz
üzenetére
Felcsapsz zeneszerzőnek?

Más, gyün új folt:
"Hello Mass Effect fans
There is a new Mass Effect 3 patch coming for PC, Xbox 360 and Playstation 3 beginning later this evening. The Playstation 3 version is expected at Midnight tonight (between Jan 30 and Jan 31). The Xbox version is expected at 01:00am PST Jan 31. The PC version is expected at 10:00am January 31. All times are approximations.
Content:
Fixed a multiplayer issue where users could have all of their weapons use rocket ammunition.
Fixed an issue with high memory usage when initializing DLCs."Szóval nemsokára újabb patch érkezik.
És egy kis érdekesség desszertnek:
Felröppent egy hír hogy mások is készítik a ME3 magyarítást, titokban. De erről még nem sokat tudni. Olyan 30% körül járnak.
-
Findzs
addikt
értem köszi srácok

-
törölt tag
jött az ötlet, hogy amit linkeltem Suicide Mission Guitar Coverből ha már hiányzik némi orchestra elem, akkor egyszerűen kombináljuk a London Philharmonic Orchestra verziójával. eredmény: hoooly shiiit!

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így már minden ok
újra indítottam kéttszer is, az eredmény változatlan.

#10165) Szaby59: Nah ez már jobban hangzik.

)