- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
janos666
nagyúr
Ha 4 nap alatt le akarod tolni, akkor szerintem neked sem marad életben mindenki (ja, kifejezetten Ashly és Kaiden, főleg ha nem az első résztől kezded
).
Én azóta sem tudom, hogy most nyár elején végigjátsszam-e az egész trilógiát (egyetemi vizsga után, nyaralás és aratás előtt lenne idő egyben, friss ME3 DLC-kkel együtt), mert még mindig nem határoztam el magam véglegesen a befejezés értelmezését illetően.
Nekem mindig mindenki életben maradt (Kaiden-t kivéve) már az első körben, pedig mindig mozgott a Paragon és Renegade csíkom is (előbbi gyorsabban, utóbbi lassan de biztosan
).
-
Ryder62
őstag
Én is dettó ugyan így vagyok vele.
Van párbeszéd benne rendesen. És nem csak felületesen akarom megérteni (ami megy) hanem teljesen. Minden egyes mondatot.
Az meg hogy magyarul sem lenne jobb azért mert tele van kitalált fantázia nevekkel meg egyebekkel az meg egyenesen hülyeség.
-
Ryder62
őstag
Most kezdtem el harmadjára a játékot megérteni megértem hogy mi miért történik, meg hogy miről megy a duma de sokszor van az hogy egy egy mondat kiesik mert tele van olyan szavakkal amit nem ismerek.
Tehát én is szívesen játszanám már magyarul.
De addig is elkezdtem szókincset bővíteni. Érteni akarom legalább 80-90%-ban a játékot. Mivel a ME a kedvencem ezért jó motiváló erő lesz az biztos.
Nem randomra kezdtem el szavakat tanulni hanem elkezdtem ME3 végigjátszás videókat nézni amiben van felirat. Folyamatosan írom ki azokat a szavakat amit nem ismerek.
Omega dlc bevezető intrójából kiírtam vagy 20-25 új szót. Bele sem gondolok mennyi szót lehetne kiírni az egész játékból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged