- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
Ha 4 nap alatt le akarod tolni, akkor szerintem neked sem marad életben mindenki (ja, kifejezetten Ashly és Kaiden, főleg ha nem az első résztől kezded
).
Én azóta sem tudom, hogy most nyár elején végigjátsszam-e az egész trilógiát (egyetemi vizsga után, nyaralás és aratás előtt lenne idő egyben, friss ME3 DLC-kkel együtt), mert még mindig nem határoztam el magam véglegesen a befejezés értelmezését illetően.
Nekem mindig mindenki életben maradt (Kaiden-t kivéve) már az első körben, pedig mindig mozgott a Paragon és Renegade csíkom is (előbbi gyorsabban, utóbbi lassan de biztosan
).
-
Ryder62
őstag
Én is dettó ugyan így vagyok vele.
Van párbeszéd benne rendesen. És nem csak felületesen akarom megérteni (ami megy) hanem teljesen. Minden egyes mondatot.
Az meg hogy magyarul sem lenne jobb azért mert tele van kitalált fantázia nevekkel meg egyebekkel az meg egyenesen hülyeség.
-
Ryder62
őstag
Most kezdtem el harmadjára a játékot megérteni megértem hogy mi miért történik, meg hogy miről megy a duma de sokszor van az hogy egy egy mondat kiesik mert tele van olyan szavakkal amit nem ismerek.
Tehát én is szívesen játszanám már magyarul.
De addig is elkezdtem szókincset bővíteni. Érteni akarom legalább 80-90%-ban a játékot. Mivel a ME a kedvencem ezért jó motiváló erő lesz az biztos.
Nem randomra kezdtem el szavakat tanulni hanem elkezdtem ME3 végigjátszás videókat nézni amiben van felirat. Folyamatosan írom ki azokat a szavakat amit nem ismerek.
Omega dlc bevezető intrójából kiírtam vagy 20-25 új szót. Bele sem gondolok mennyi szót lehetne kiírni az egész játékból
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest