- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12183 üzenetére
Az Extended Cut DLC-vel van egyedul valami megmagyarazhato (inkabb belemagyarazhato) ertelme a vegenek, plusz legalabb nem csak szineket latsz, hanem nehany slide-show-t, uj cutscene-t a "sugarhoz futasnal" es barhogy is dontesz, kapsz egy kis videot a konzekvenciakrol, de nem akarom elspoilerezni.
Az control pl kifejezetten erdekes... Ja es kapsz egy negyedik lehetoseget isps: Fogalmam sincs mi az a GYP...
-
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12181 üzenetére
Mind a ME2 es ME3 DLC-k megerik az utolso fillert is, a Citadel a ME3-ban egyenesen kotelezo, a Leviathan egyszeruen csak kotelezo, az Extended Cut ingyenes, az Omega meg olyan kozepes, de erdekes/nosztalgikus vegigjarni a Gozu Districtet, ahol anno az ME2-ben Mordin dolgozott a klinikaban
Meg hat megkapod Ariat es egy no Turian-t csapattarsnak, szoval nagyon jok. -
tiv83us
veterán
válasz
Findzs #12179 üzenetére
Az Omega DLC-n kivul szinte mind kotelezo, annyira qrva jok
Egyebkent biosphere szerintem ilyesmire gondolt, hogy masfajta karakterrel vidd ujra vegig (pl irtad, hogy fegyver-orientalt karaktered volt, mesterlovesz...stb), probaljd meg egy adept/vanguard/sentinel class-t, ugy, hogy mas tarsakat viszel kulonbozo kuldetesekre. Peldaul Javik hatalmas szam a "From Ashes" DLC-bol
Na meg persze ez az egesz trilogiara igaz, kit hagysz ott Virmire-on, Wrex-et megolod-e, vagy meggyozod, kivel romancolsz...stb. Szoval ezerfele lehetoseg es kb ezer ora jatekot lehet kihozni DLC-kkel az egesz trilogiabol. A Multirol meg nem is beszelve, nekem csak abban van benne tobb, mint 1400 oram -
mrhitoshi
veterán
válasz
Findzs #10095 üzenetére
Nem olyan nehéz a nyelvezete szvsz. L.A. Noire nyelve nehezebb volt. A Negro és társai szavak miatt.
De itt szó sincs ilyenről. Ami nehezebb lehet, az a Lexikon, vagy hogy is hívják. Na ott vannak érdekes dolgok. Pl.: az atombombavető szerkentyű, hogy hogyan is működik. Arra azt mondom, hogy aki angolul nem érti meg, az magyarul sem fogja. -
Sheldon
tag
válasz
Findzs #10095 üzenetére
A szidást nem is rád értettem, csak úgy, mint "általános" jelenséget említettem...
A Morrowind/Oblivion játékok fordítása is évekbe telt, a Skyrim-on is már több mint egy éve dolgoznak, ők fordításban tapasztaltabbak (persze ott is sok a szöveg, és én is várom a Skyrim magyarba öltözését), mint a Mass Effect 3 fordítói, mégis sokan kivárják a magyar felirat elkészültét.
Akit érdekel a játék, az úgy is kivárja, vagy végigjátssza angolul, és ért belőle annyit, amennyit...
Aki meg nem bír várni, de az angol tudás hiánya miatt nem tudja végigjátszani, az vagy elfelejti a játékot, vagy később visszatér hozzá.
Én elkezdtem angolul, nagyjából értem is a szöveget, és mivel ezen idő alatt túl nagy döntéseket nem kellett hozni, így a két (eléggé hasonló végkifejletű) válaszlehetőséges párbeszédek nem okoztak különösebb gondot, de valahogy nem az igazi...
Én megvárom a magyar feliratot, addig is multizok, persze csak ha a drága EA és az Origin hagyja...
-----
A fordítók is írták, hogy félkész fordítást nem adnak ki, mert értelmét nem látják. Ha már fordítanak, akkor mindent fordítanak, amit lehet...
Így is kiadták külön a multiplayer magyarítását, akkor a singleplayer rész is legyen meg egyben, nem kell darabokban kiadni...
Szerk.:
Ha elfelejtetted az előző részek történéseit, akkor vedd elő újra őket, mire végigmész azokon, talán már készen lesz a fordítás.
Persze ez attól függ, hogy milyen gyorsan játszod végig az előző részeket...
-
Sheldon
tag
válasz
Findzs #10092 üzenetére
Akkor tedd le a középfokút...
Dolgoznak rajta a srácok, a számláló azért nem pörög, mert most olyan részeket keresnek a döntéseink/csapattársaink különféle változóival, amik kimaradtak a lefordítandókból.
Lehet, hogy anno "kicsit" tévesen ítélték meg a fordítás befejeztét - ez volt az első ilyen projektjük - , de már ők is belátták, hogy hiba volt bedátumozni a fordítás végét, de jól haladnak a munkával akkor, amikor nem tesz nekik keresztbe az élet...
Vagy néhány nethuszár, akik csak szidni tudják őket...
Besegítek nekik adatbázis feltöltésben (meg még páran), most újabb adag szövegfeltöltés nincsen, a fenti okokból kifolyóan... Ha nincs szövegfeltöltés az adatbázisba, akkor a számláló sem pörög, mint a gázóra...
De ettől még folyik a munka offline módban.
Szóval a fordítás készül, nem kell temetni a projektet...
(Megjegyzem más játékoknak is volt, hogy több évig tartott a fordítása, és azokban sokkal kevesebb szöveg volt, mint a Mass Effect 3-ban...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest