Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
-
zolee0307
őstag
Én kiváncsi leszek erre az utolsó DLc-re, szerintem jó hangulata lesz, legalábbis nekem tetszik, hogy mindenki benne lesz.
-
KubanitoS
veterán
Egy kicsit erőltetettnek tűnik ez a partizgatás, miközben a világ sorsa forog kockán. A zenére legalább ismét nem lehet panasz.
-
törölt tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Így a látottak meg az eddigi infók alapján abszolút nem hoz lázba ez a DLC, de még a trailer is elég lagymatag.
Azért kiadni egy (utolsó) fizetős DLC-t, hogy csevegj a karakterekkel meg lesz valami túszejtős dráma ami a story-hoz kb. semmi értékelhetőt nem tesz hozzá hát nem tudom, pedig a szinkronszínészek miatt biztos hogy nem lehetett olcsó mulatság az elkészítése. -
-KP-
veterán
válasz
escom55
üzenetére
több eszközük van, mint a nemzetközinek. tehát alap dolgokat megold a nemzetközi, de lesznek dolgok amiket nem tudnak és a magyarhoz fognak irányítani. a magyarral csak annyi gond van, hogy eltelik 1-2 nap mire reagálnak, a telefon meg nem ingyenes. amúgy abszolút segítőkészek.
-
tiv83us
veterán
-
escom55
csendes tag
KP elvette a kedvem a magyar supporttól... Szerencsére, mert így inkább chateltem az amerikai supporttal és néhány perc után megoldották.
Kora délután nincsenek sokan, kb. 3-4 percet kellett várnom mire sorra kerültem. Adott új ME3 CE és From Ashes kódot. Amúgy vicces, hogy úgy árulják a játékokat hogy egy idő után lejár a termékkulcs. Gondolom majd jövőre újra el kell játszani ezt... 
-
Hajdi
senior tag
Régen játszottam a játékkal, de újra előszedtem és sajnálattal látom, hogy a sok bug és lagg miatt megint ott tart a multi része, hogy sehol...

-
tiv83us
veterán
Mar tudnak a bugrol, aki ilyen modon "visszaelt" a gift pack-ekkel, mint te, valoszinuleg visszaporgetik az accountjat, ugyhogy hasznald ki a sok X-es csodat, amig lehet

-
-KP-
veterán
válasz
üzenetére
írtam, hogy már hetek óta húzódik az ügyem. szerinted ezeket köröket nem futottuk még le? megmondom mi volt eddig:
- magyar ea help-nek írtam üzit először. origin és játék törlése revo uninstallerrel, hogy még a registry bejegyzések se maradjanak meg.
- töröltük a dlc-ket a profilomról, majd adtak bw pontokat, hogy újra megvegyem.
- Eredmény ugyanaz. Nem tudja authorizálni a dlc-ket
- egy időben odáig jutott a dolog, hogy "invalid account" üzenetet kaptam folyamatosan és be se lépett a játék a menübe.
- ezután nemzetközi help törölte a mass effectet az origin profilomból úgy ahogy van, kaptam egy új kódot beregeltem a játékot és újra hozzáadtam a mass effectet a profilomhoz.
- eredmény ugyanaz
- ezenkívül amit magamtól szoktam. profil fájlok törlése, dlc-k törlése és újratöltése originen keresztül. ilyenkor ritka esetben rájön az öt perc és tudok multizni. egészen addig, amíg ki nem lépek a játékból, vagy originből. Következő indításnál kezdődik előlről az egész... -
-KP-
veterán
válasz
Sheldon
üzenetére
azt mondták a telefonban, végső megoldás az, hogy kreálnak egy totál új szűz profilt egy másik email címre és egy új szűz játékom lesz. mondtam, hogy azt felejtsék el. 5 hónapnyi játékot és 700 meccset buknék. Az holt sicher, hogy semmi kedvem a nulláról kezdeni ismét. Reckoning DLC-t leszámítva, minden rare cuccom max. Ultra rare fegyvereim 2-3-4-5 szintűek és a black widow kivételével mind meg van.
-
Sheldon
tag
Én multizni tudok minden gond nélkül, csak a single DLC-k online ellenőrizgetése az EA (egyik) legnagyobb hülyesége...
Én még várok a magyar feliratra a single részhez, de a DLC-ket már megvettem, és ha már így tettem, akkor jó lenne, ha mindenféle hiba nélkül élvezhetném is majd...
Ha a DLC ellenőrizgetős dolgot kivennék, szerintem sok gond megoldódhatna, és ha valamiért csak offline módban tudok játszani a single résszel, a DLC-kkel akkor is tudnék játszani...
-KP-
Az szívás (finoman szólva), ha minden DLC-re kiírja...
-
-KP-
veterán
én ugyanezzel a hibával szopok hetek óta. több alkalommal konzultáltam nemzetközi ea tanácsadókkal. a magyar központal is telefonálgattam, már ezrekben mérhető a telefonszámla. nem tudják megoldani a problémát, jelenleg valami magasabb szintről beszélt a telóba a csóka, mert hogy az ő eszközeik már nem alkalmasak a hiba orvoslására. Látszólag minden rendben van a profilommal, de mégsem működik...
-
törölt tag
válasz
Sheldon
üzenetére
Próbáld meg törölni a két config fájlt, de előtte csinálj backup-ot:
Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 3\Save\Local_Profile.sav
Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 3\BIOGame\Config\OnlineProfile.profile
Utóbbi a valószínűbb illetve nézd meg, hogy az origin a játékadatoknál mutatja e a DLC-ket.
-
Sheldon
tag
Sziasztok!

Ezt a hibát írja ki nálatok is? Nálam már az új multis DLC előtt is kiírta, csak a végén a From Ashes nem volt ott...Van megoldási javaslat, mielőtt érdeklődnék a supportnál?

-
escom55
csendes tag
A https://help.ea.com/hu/ magyar EA support mennyire megbízható? Redeem/Purchase Online Pass hülyeségem van, küldtem nekik emailt, de gondolom hétvégén nem nézik. Az amerikai chat supporthoz meg most nincs semmi türelmem, órákon át várakoztatják az embert. Vesz az ember drága pénzért collector's edition-t aztán nem engedik multizni. Pfff.
-
-KP-
veterán
válasz
üzenetére
be kell kapcsolni a defensive matrix-tot. amíg aktív, addig automatikusan újraéleszt. tehát ha nem aktív a defenzív mátrixod, akkor nem éledsz fel. ha meghalsz de még aktív, akkor egyből felkelsz, ráadásul full hp-val. Akkor is full hp-val éledsz fel, ha halálod előtt jóval kevesebb volt. ez is elég vicces. ezzel a karakterrel gyakorlatilag érdeked, hogy meghalj.
ha plusz időt állítasz be a képességnek, akkor több mint 20 másodpercig aktív. tehát annyi dolgod van, hogy 20 másodpercenként újra aktiválod. vagy amikor kezd fogyni a pajzsod aktiválod. ha meghaltál és felélesztett a képesség, akkor újra kell aktiválni.
Egyszerűen annyira OP, hogy az hihetetlen. gold meccseket toltam vele zsinórban, és nem kellett se ops pack-ot, se medigélt használni. raksit is csak néha néha. Grenade Capacity V gear-t betéve 7 darab mátrixod van, ugyanis gránátként kezeli a játék. Plusz 5*7 a thermal clip pack-ból és amennyit még menet közbe felveszel az ammo boxokból.
-
tiv83us
veterán
válasz
üzenetére
Snap freeze az egyik legjobb debuff power a jatekban, nem nagyon kell azt detonalgatni, mivel EDI-bot shotgun infi, nem igazan el tul semmi nem fonok egy lovesnel tobbet snap freeze utan, ha valami nem gagyi puskat hasznalsz....A juggarnaut hax shield pedig staggerel majdnem minden elllenfelet, amit utana pulse-al detonalni tudsz. A collector nem lenne rossz, kar, hogy ilyen fos detonatort kapott, mint a sweeker swarms. A Dark Sphere nem rossz, csak mocskos lassu.
-
törölt tag
Az új mérnökön kívül mind megvan, eddigi tapasztalatok alapján:
Geth Juggernaut goldon és paltinumon is jó, de csak arra, hogy védje a csapat többi tagját (hex shield) és lefoglalja a veszélyesebb ellenfeleket (főleg Banshee, Phantom) így a többiek elintézhetik, erre viszont nagyon jó.
A legnagyobb baj, hogy lassú így hiába a magas shield/health ha egyszerre lőnek rá kevés mert nem tud elmenekülni, Collector ellen nagyon nem ajánlott (scion gránátok, possessed trollmination...).
Melee képessége ennek a legértelmesebb, a többi karakteré nem tetszik, esetleg még a Fury-é.EDI (alliance inf.): ezzel még csak egyszer mentem, de a snap freeze felesleges képesség nincs ami detonálja így "csak" fagyaszt.
Ezt az újraéledős dolgot amire sokan "panaszkodnak" még nem értem, nekem ugyanúgy medigélt használ bár még csak lvl. 18-as a kari, a Repair matrix pedig korlátozva van mint a gránátok.Krogan Warlord tetszik az ötlet, hogy a melee képességet kell "tölteni" a normál képességgel, de amíg a Banshee eltudja kapni addig ez is felesleges, ha a csapat köré sok ellenfél gyűl akkor használható ritkításra, illetve Prime ellen is jó.
Cabal: vanguard pepitában annyira nem jön be, akkor már inkább Slayer, vagy valamelyik Nova-s.
Collector Adept Ez tetszik a legjobban és valószínű, hogy ez lenne a legerősebb adept, ha nem lenne ennyi cooldown minden képességére.
A másik az animációk, Dark Sphere (Kame hame
) mire kilövődik és a swarm golyók újratöltődnek addig goldon leszednek, de leginkább a hosszú képesség újratöltődéssel van bajom, remélem majd balanszolják.
A másik, hogy Furynál valahogy a Dark Chanel alapú Biotic Explosion nekem valahogy erősebbnek tűnik, mint itt DC+Swarm, még a gyengébb ellenfeleket sem nyírja ki a robbanás. -
KubanitoS
veterán
-
Hunork
veterán
válasz
üzenetére
Szia!
Ezer hála, a Te javaslatod és az Origin reinstall együtt (Ryder62 ) oldotta meg, most már megy!

Ami fura, hogy korábban ez a hiba akkor jelentkezett, mikor még a W8 nem is volt nagyon képben, tehát nem rendszer-függő a dolog.
Ami viszont ettől függetlenül szánalmas, hogy CSAK az Origin esetében vannak gondok (Uplay egy játékának xarakodását eltekintve...), minden más mindig flottul ment, megy.
De köszönöm a sok hozzászólást!
Ettől még amit lehet, ezek után a Steam-en szerzek be...(Crysis 3 vásárlás után is volt egy érdekes beszélgetésem a Supporttal, lásd a másik topikot...
) -
leviske
veterán
A gift packot egyszer, de volt már, hogy a commendation-ből többet kaptam. Ha kinyitsz egy újat, felülírja az előzőt, szóval sokat nem nyersz vele. Bár én anno így csináltam eagle 4-ból crusaider 3-at.

Hunork: És mindenkinek W8-al van gondja? Mert akkor itt lenne az ideje eladni a fenébe. Vagy ha előző windows licence lett beszámítva, akkor jelezni a MS HU felé, hátha engedélyezik a régihez is a serialt.
-
Ryder62
őstag
-
törölt tag
válasz
Hunork
üzenetére
Töröld a
Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 3\Save\Local_Profile.sav
Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 3\BIOGame\Config\OnlineProfile.profile
fájlokat.
Előtte csinálj mentést, mert ez a két fájl tárolja a SP achievment-eket és a readiness-t is.
Illetve próbáld ne az exe-vel hanem az origin-ből indítani, valamint a mentések szinkronizálást is kapcsold ki szintén a kliensben. -
Hunork
veterán
Rendben.

Újratelepítve, frissítve, Nvidia driver frissítve, Tűzfal, WinDefend kikapcsolva, és SEMMI!!!
Minden más megy az Originben és mindenhol máshol is. (Steam, Uplay, Rockstar)
43 óra játékidő után, egy rakás Bioware pont elköltése után nem semmi.
ha valakinek van HASZNÁLHATÓ ötlete, előre is köszönöm!
(a neten fellelhető orosz crack nem megoldás, multi kell!!!) -
Hunork
veterán
Összefoglalva, csak hogy érthető legyen: 43 óra játékidő után szarakodik az Origin!!!
Most uninstall / install, lesz vagy 2 óra.
Ha ezek után sem megy, mit lehet tenni????
Minden driver frissítve, minden más megy! Ahogy eddig is...
ÖTLET?????

-
Hunork
veterán
Semmi. Tele a világháló ezzel a problémával...semmi értelmes válasz, az EA oldalán sem. Bekaphatják!!! Mongol-idióták gyülekezete az EA, az Origin programozói meg elmehetnek Kambodzsába rizst ültetni, ennyit érnek, nullák, hétfőn megkapják, pont nem érdekel már ez az egész, egy rakás pénzem van bennük, ennyit a tisztességről, becsületről...

-
Hunork
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Win Tűzfal, win defend kikapcsolva, eredmény ugyanaz. SEMMI!

Most restart.
Aztán hétfőn Ügyfélszolgálat.
És a jövőben nem veszek több Origin játékot, egyszer már feltörték a fiókomat, lásd tavalyi hsz-ek, a Crysis 3 sem volt egyszerű, most meg ez.Tököm ki van.
És ha kitiltanak is, éljen a warez, most már értem azokat, akik nem fizetnek egy fillért sem ezekért a játékokért.
csak a fiamat sajnálom, most itt van, és nem játszhat azzal, amire ő tette félre a zsebpénzét.
Gratulálok EA, gratulálok Origin!

-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés inkább kettő:
Nektek a Gift packot hányszor adta be?
A multihoz már nem jön több dlc vagy a singelhez nem csinálnak többet?
-
Hunork
veterán
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Szia!
Win8+Win Defender EREDETI!
Még soha nem volt gond.
Ezért nem értem...

-
Hunork
veterán
Srácok!
Segítséget kérek, a mai nap ez fogad minden játék indításkor, de amúgy minden más Origin játék működik (Crysis 3 is)
Origin EA is no longer running, Mass Effect 3 will close
(semmi nem megy, még single módba sem tud elindulni, maga a játék nem megy!!!)Kérek valami segítséget, az Ügyfélszolgálat csak hétfőn lesz!
Köszönöm előre is!!!
-
-KP-
veterán
rövid véleményem az új karakterekről:
EDI: unalmas és túl erős. rohadt gyorsan fut, 3 gold meccset végigtoltam tegnap medigél/ops pack használat nélkül. ez a defensive mátrix eléggé OP. csodálnám, ha nem kapna nerfet a karakter.
Krogan Warlord: mókás karakter,de platinára nem vinném. némelykor nem látni rendesen, mi van körülötted közvetlen közel, mert betölti a fél képernyőt. nem tud fedezékbe bújni ez nagy hátrány. ha sok phantom van körülötte, ritkán ússza meg hasbaszúrás nélkül.
Geth Juggernaut: siege pulse keveset sebez és hosszú az újratöltődési ideje. ezres sebzés? egy valiant lövés sebez kb. annyit equipmentekkel .... Platinán hex shieldet is hamar rommá lövik. nekem egyelőre ilyen formában nem tetszik ez a karakter... sokkal inkább el tudtam volna képzelni a siege pulse-t mint le nem cserélhető fő fegyvert.
Cabal meg Collector Adept nemsoká kipróbálom. A Talon merc-et sajna nem kaptam még meg.
-
Zoli133
addikt
Az új DLC (de rossz szó ez...) miatt belenéztem megint a multiba. Sosem multiztam vele igazán talán 60-70 meccset. A giftben volt egy EDI klón, kipróbáltam, egy bronz meccs erejéig. (2-3 hónapja nem játszottam vele, meg mikor játszottam akkor se jutottam silver fölé). Elég jól használható karakternek látszik (úgy is, hogy a csapat borzalmas volt, bár bronzon nem számít), mondhatnám megtetszett. Viszont szomorúan láttam, hogy a karakterek több mint fele fel sincs oldva, lehet gyakrabban kéne multizni, akkor nem ez lenne a helyzet.
-
escom55
csendes tag
válasz
escom55
üzenetére
*Magazine Upgrade, nem thermal clip a Lancernél.
A PS3 miatt vágtak ki egy csomó mindent a játékból. "PS3 performance...the Unreal Engine did not lend itself well to the PS3. Every cut we made pretty much was so we could fit it onto the PS3." Köszönjük sony.

-
escom55
csendes tag
Hát nekem 15 millióból meg lett minden és az UR fegyvereket leszámítva minden maxos lett. Az UR-ek meg: Blood Pack Punisher V, Venom Shotgun V, Geth Spitfire II, M-7 Lancer III. Még van 15 millió creditem, de már így is van 255 rakétám és medigelem és van egy olyan érzésem, hogy a Chakram Launcher-t még belerakhatják. A játékban már amúgy is benne van, csak engedélyezni kell.
Az új karakterek nem nagyon izgatnak, bár a sexbottal elég könnyen lehet majd platinumozni ahogy elnézem.
- Az M-7 Lancer az nagyon tetszik, csak thermal clippet muszáj használni hozzá sajnos.
- Venom Shotgun, hasonló a geth plasma shotgunhoz, csak ennél a felhúzós lövedéknek nem látom sok értelmét.
- Blood Pack Punisher, hát ez a single playerben jobb volt.
- Executioner Pistol, egylövetű fejeseket osztó ízé. Talonhoz tudnám hasonlítani, csak ez messziről is jó.
- M-11 Suppressor, azt hittem ez borzalmas lesz, de nagyon gyorsan lehet vele tüzelni és nagyot is sebez fejre.
- Adas Anti-Synthetic Rifle, hát ezt nagyon lenerfelték. Végülis erős azért, de a tüzelési gyorsaságát nagyon lecsökkentették. Nem olyan frankó mint a SP-ben. -
törölt tag
Na végre kinn van.
2 millából megvan a női turián, a Krogan Warlord, a Geth Juggernaut, meg a Collector adept + pár régebbi dolog.
Kár hogy ez az utolsó DLC
-
leviske
veterán
Nem írtad egy szóval sem, hogy nem saját kép, totál jogos volt a kérdés...

(#10234) cs1rk3: Igen, mostanság elég rendszeres. Még host lelépés sem kell. Gondolom nem küldi el időben a játék az adatokat a szerónak és ez a vége. Velem is csinálja elég gyakran mostanság, én már fel se veszem a dolgot.
-
cs1rk3
tag
Ez valami új fjúcsör a multiba hogy elveszi a pénzem kicsit sz**ul esett hogy platina után lelépet a host és eltünt vagy 120k creditem :/

-
cs1rk3
tag
helyi idő szerint 19:00 kor indul a dlc?

-
törölt tag
válasz
Dogengar
üzenetére
BSN-en linkelte az egyik fejlesztő a képet.
Egy karakter lesz benne a Reckoning-ból.Ahhoz képest, hogy a játékosok egy része mennyire nem akartak protean/collector karaktert mert "nem illene bele a történetbe" egész jól megoldották:
Awakened Collector háttértörténet:
When the Reaper-killer known as Leviathan fought the Collectors, it severed their connection to Harbinger with a thrall device. Most Collector forces died as a result, but a few survived. Now, these rare individuals fight for the memory of their people, a proud race broken by the Reapers.
Protheans appointed avatars to embody and model a single virtue in their society. The Awakened Collectors' virtue is vengeance.
-
-KP-
veterán
Reckoning telepítés után lesz egy ilyen:

-
tiv83us
veterán
-
törölt tag
És csak megcsinálták a Protean/Collector adept-et

-
törölt tag
Most megy a stream: [link]
Ezzel a Juggernaut-tal új értelmet nyer a tank kifejezés
-
Televan74
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Oda írtam ,hogy állítólag. Lehet , hogy rosszul kezdtem a mondat elejét. Kicsit félreérhető volt.
Nincs forrás. Pletyka volt. De mint tudjuk azért a Bioware figyel a játékosok véleményére.

De mondandóm többi részét nyíltan vállalom.
Én sem szeretném ha utána játszódna , mint írtam is elég nagy katyvasz lenne az egészből.
Nehéz lesz jót kihozni belőle az már biztos.Ezért lett volna szerencsés inkább egy befejezést csinálni a harmadik résznek.
Mondjuk Shep meghal feláldozva magát az emberiségért. Úgy is ő volt mindig a hős. És talán innen lehetett volna folytatni(már Shep nélkül). Egy teljesen új történetet felvázolva.
-
tiv83us
veterán
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Hat mondjuk inkabb jatszodjon a jovoben, megha kanonizalni is kell valmelyik endinget. A multat mar ismerjuk. Legalabbis a nagyobb esemenyeket. Egy piti mercenary-kent meg nem akarok jatszani. Csak kitalalnak valami jot, peldaul a Dark Energy terjedese meg mindig problema.
Meglassuk. Ma viszont inkabb ra vagyok izgulva a jatszhato Geth Prime-ra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wizard of Oz
aktív tag
Amúgy meg Clever Noob ismét aktivizálódott az utolsó DLC okán:
Numbers Don't Lie: Bioware's Fan Majority Still Upset -
Wizard of Oz
aktív tag
-
Televan74
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Annyit már lehet tudni , hogy állítólag a harmadik rész után játszódik majd.Bár kérdéses a megvalósítása szerintem, mert abból csak nagy kupac .... lesz.
Ha folytatják az akció rpg vonalat , akkor kell valami fő ellenségnek lennie.
Ha nem lesz benne fő ellen, akkor egy lövöldét kapunk, kis storyval(BF,COD...) Aminek sokan biztos örülnének.De én ez esetben nem szívesen venném meg a játékot.
Van egy harmadik lehetőség a MMORPG. Nem hiszem ,hogy a SWTOR után bele mernének fogni még egy ilyen stílusú játék elkészítésébe. Bár ki tudja.Drew Karpyshyn : Revan című könyvét olvasva, nagyon sajnálom hogy a harmadik résszel nem ő foglalkozott.
-
-KP-
veterán
elvileg 9 óra az eltérés, úgyhogy elvileg 18:30 körül lesz... De gondolom a stream újranézhető twitch-ről később is..
-
-KP-
veterán
Akit érdekelnek az ilyesmik. Lesz ma egy live stream ahol a készítők bemutatják mi lesz a reckoning dlc-ben. Elvileg konzolon fognak játszani, sajna nem pc-n...
Twitch TV Live Stream Event
Join us on Monday, February 25th at 9:30am PST for a Mass Effect 3: Reckoning live stream on Twitch TV! Members from the Mass Effect dev team will be on hand to demo the new multiplayer content and answer your questions about the DLC. We hope to see you there!
-
Buster17
addikt
Mindenkinek más tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kora délután nincsenek sokan, kb. 3-4 percet kellett várnom mire sorra kerültem. Adott új ME3 CE és From Ashes kódot. Amúgy vicces, hogy úgy árulják a játékokat hogy egy idő után lejár a termékkulcs. Gondolom majd jövőre újra el kell játszani ezt... 

(Bar en a Wraith X-et preferalom rajta).
) mire kilövődik és a swarm golyók újratöltődnek addig goldon leszednek, de leginkább a hosszú képesség újratöltődéssel van bajom, remélem majd balanszolják.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)