- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
Itt is van UEFI (Z68MX).
Nekem a meghajtók belsőként jelennek meg. Hot-swap nincs engedélyezve? Attól elvileg externalnak mutatja.----
Héten veszek egy TP-Link WDN4800-t, meguntam a Realtek ethernetet...
A sleep problémám valószínűleg valami user error, bár láttam másnál is ilyen problémát (ugyancsak Z68-as, UEFI-s GB lap..), de ott is reinstall ott oldotta meg.. Majd szeptember vége felé veszek SSD-t, akkor újrarakom, addig elvagyok ezzel a pattogós hanggal.. -
törölt tag
azért egy freebsd desktop felépitése terminál nélkül jelenleg megoldhatatlan.
aztán sl0waris desktop meg van de minek mert nem arra van kihegyezve
aztán a/ix-re nincs desktop environment...és sorolhatnám a jobbnál jobb rendszereket amiket bankok,isp-k,multicégek és persze l33t h@x0rok buzerálnak szabadidejükben.
-
rii
nagyúr
az apróság az oké .... HD sentinel meg ilyenek, total commander ... az is 2-3 fős "banda" ...
de amikor meg akarok tanulni egy programot (2-300.000 Ft-os), és a fejemhez vágják h warezolok, és mért nem trialt használok, miért nem a tanulásra kifejleszett verziót, akkor azt már túlzásnak érzem .... hiszen most annyira mindegy hogy a warezot tanulok-e vagy a trail al vagy a lebutítottal, pénzt nem keresek vele egyik esetben sem, és fizetni sem fizetek az adott cégnek egyik esetben sem .... tehát nem esik el bevételtől, én meg nem jutok bevételhez ....
meg az esik még sz*rul amikor azok szólnak le, akik csak neteznek, zenét hallgatnak, meg videot néznek a gépen ... namármost én ezt némi túlzásal DOS alól is meg tudom tenni
lynx-et nem szinvesen használnék ... (videot nézni: mpg123, sőt: mplayer.exe (legjobb), zenét hallgatni: xtc-player) .. de szóval ezt akármelyik freeware OS is tudja ....
-
rii
nagyúr
nem minden fehér és nem minden fekete
ismerős csaj képzőművésuz, kiállításai vannak pl. bécsben is ... 3-4 éve jött el a reklámügynökésgtől, ahol graf.-ként dolgozott, és megpróbált szabadúszó lenni
amellett hogy dolgozik a saját munkáin a kiállításokra, ügyfeleket keres, tárgyal (gardasági igazgató, new bissinuess manager) nyomdával beszél (produkciós) kapcsolatot tart ügyféllel (account manager) tervez (fgrafikus) nyomdára ad (dtp op.) telepít mindent amit kell (IT)
de ennyi munka mellett is lehet h kevés ügyfele lesz, nem tud megélni, és újból el kell mennie k*rválkodni egy reklámügynökségre, graf. stúdióba.
emiatt a bizonytalanság volt, hogy alapból midnen prog. crack hack, mert a létfentartásért küzd. van aki mondja hogy most az illegális programok miatt mástól veszi el a megredelést, d ez hülyeség, mert ezáltal, hogy ezt csinálta, a reklámügynükségen meg megüresedett egy hely, úgyhogy valaki meg esélyt kapott ...
szóval ... nem minden fehér és nem midnen fekete ...
nem mindegy hogy a te zenédet lopják el, amiért vért p*sáltál, vagy mondjuk az adobe cég termékét, aki már egy hiper-mega-multi cég, és (!!!!!!) a wareznak köszönhetően terjedt el a program, .... szándékodsan nem csinált senki sem komolyabb védelmet (90-95-99), és nem csinál ma sem ... pont csak annyit, hogy akinek nincs kedve szenvedni a cr*ck-el, meg bújkálni a bsa elől, az megvegye ....szerintem
-
törölt tag
-
rooney8
aktív tag
jogos
win-en van már macdrive...
de a tuxera már megoldotta a problémát, most minden jó, kivéve a 64 bit... elvileg final cut-hoz kellene, de még nem próbáltam.majd ha egyszer esetleg fölteszem a lion-t, akkor majd átparticionálok mindent, de most ez nem oldható meg.
most, mikor már 90%-osan jó minden és már programokkal is jócskán teleraktam biztos nem rakom újramajd ha egyszer lesz lion-om, majd akkor dsdt-zek. de még mindig nem értem az miért jobb...
-
a1200
aktív tag
Látod, te is csak azt nézed, hogy milyen munkáért mennyi pénzt kaphatsz, ingyen nem csinálsz semmit. Akkor itt is főleg olyanok vannak, akik egyetemet végeztek, programozók, weboldalkészítők, rendszergazdák, és hasonlók (persze mind pesti), fél-1 millió körüli havi nettóval. 10e Ft-os órabér??? (Én 2 napot dolgozok ennyiért!)
Ezt nyilván nem lehet beszorozni napi 8 órával és 22 nappal, mert ez 1,76 millió lenne, ennyit nem kereshetsz.Ha ingyen merek segítséget KÉRNI olyan emberektől, akik 1 üzenetben meg tudnák válaszolni az összes kérdésemet, de szándékosan nem teszik, és erről szólni merek, akkor le vagyok szarva, mehetek a fenébe.
Na, ezekből van már elegem. -
a1200
aktív tag
Írtam hogy utánaolvastam az alapdolgok 1 részének, éppen ezért nem akarok Linuxszal szenvedni, mert nincs értelme. Pont azért írtam itt, hogy ne kelljen hetekig 100 órákat keresgélnem, hogy mindenre megtaláljam a választ. Ha mindig mindenről a nulláról a netről kellene összeszednem a válaszokat, akkor egész életemben nonstop a net előtt ülhetnék, lehetetlen. Az ilyesmi fórumok pont arra valók, hogy sok keresgélés nélkül hozzáértőktől gyorsan válaszokat kaphassak azokra, amik érdekelnek.
Csak ennyi szoftvert kapnék EHHEZ az 1 milliós hardverhez? Ez komoly? Mennyibe kerül a többi szoftver, hogy rendesen használható legyen a rendszer?
Ja persze, az 1 milliós gépben már cserélhetem az összes alkatrészt, ez is röhej.
Milyen szoftvereket kell összehangolni a hardverrel? Mindent 1 cég gyárt, készít!
Naná hogy több bevételt generál az 1 milliós gépet egyben megvetetése, mint külön 1 db 100e-es alkatrészé. Ez csak addig hoz elég hasznot nekik, amíg elég sokan, elég rövid idő alatt elég sok komplett rendszert megvesznek. Egyszer eljön az az idő, amikor már az USA-ban sem tudnak eleget eladni, akkor majd át kell állniuk.Pont 1 ismerősöm hívta fel a figyelmemet a Mac rendszer előnyeire, amikor sok év winfosozásos szívás után átváltott erre, OTTHONI GÉPNEK VÉVE, NEM DOLGOZIK, NEM TERMEL VELE, NEM OTTHON DOLGOZIK. Aki dolgozik vele, az se lehet akárki, mert ki kell termelnie az árát, ami 3 évente akár 1 millió is lehet, nem sok ilyen ember van Mo-on.
Sok előnyt felsorolt, de nem részletezett sokmindent, ezért vagyok itt. Én, mint most még egyszerű felhasználó is látni akartam a rendszert, a különbséget (akár a D partícióra feltenni a C-s fos mellé), de ez nem fog menni, mert se a mostani cuccomra nem lehet simán feltenni a rendszert, min. 50e-et kéne költeni csak hardverre, itt teljes segítséget sem kapok senkitől, aki végigvezetne a dolgokon, se teljes Mac rendszert se tudok venni.
OK, az OS X olcsó (a teljes ár nagy részét kifizettették már a drága hardverekkel), de ez még kevés.1 Németországba véglegesen kiköltözött magyar ismerősöm mondta a tanáros dolgot, ők is sok évre költöztek ki, lehet hogy végleg, csak azt mondom, amit ő mondott, nem tudom ellenőrizni, hogy igaz-e. Mindegy, akkor legyen 1 millió nettó, az is a sokszorosa a magyarnak.
A 17051-től kezdődő többi üzim sok részére sem kaptam még választ, pl. a jó hardverek, erre az install leírása, stb., ezek is érdekelnek.
Most nem másolom be még több másik topikba a meg nem válaszolt kérdéseimet, hogy ott is úgy járjak, mint itt.
Akármelyik fórumba is írok nagy ritkán, sosem kapok választ mindenre, így nem sok értelme van az egésznek, mert úgyis a netet kell túrnom. Miért vannak a fórumok, ha semmire sem megyek velük?Átnéztem az üzijeimre adott válaszokat, a 90%-uk olyan volt, amit már amúgy is tudtam a keresésekből.
Csak 1-2 alaplap és VGA típust kaptam Mac rendszerhez, és hogy miért nem lehet alkatrészenként összerakni, de ezeket máshol úgyis megtudtam volna.
Plusz még elhajtottatok, mert hogy alapdolgokat nem írtok le, hát köszi. -
Máté94
addikt
-
törölt tag
kibontogatom hátha igy megeszed:
- fejlesztők nagyrésze is haklizott/haklizik
akinek van rá pénze? Get a Mac
akinek nincs? na az valami más platformon fog fejlesztgetni.mondjuk eddig is jópár kernel extension ugy készült,hogy vagy linux vagy freebsd dump lett
jól portolva mach/bsd alá.Részemről a "gyártsunk olcsón kvarcjátékot miközben leöljük a Pro vonalat" fogyasztásra alkalmatlan...
más:
a heti négy bstones meghivót megint bedobom akinek kell az dobjon privit.
-
sp@rtan
senior tag
+1 az FCPX-nek, iMovie-nál szerintem sokkal egyszerűbb és okosabb. i3 2100+6GB+HDD-n azért néha jól jött volna egy kis plusz kraft, de még így is teljesen jó volt.
Amúgy nem nyugszom, amint lesz új ITX-es lap, valószínűleg VGA csere és Bitfenix Prodigy.
De lehet nem, a múltkori ITX-es projekt után is visszatértem mATX-re.
-
Xero
nagyúr
Na mégis frissítették, de ez kutya füle.
Proci alig tud többet, Ram már most több van, még mindig egy hagyományos 1TB és még mindig 5770. Ez gáz.#16565) Máté94 : PowerMac-ek és a MacPro-k is sok esetben kaptak ilyen ezer éves kártyákat, aztán ha kellett valakinek a komolyabb teljesítmény, akkor jó pénzért vehette a Mac firmwareset.
A G4-emben mind a mai napig egy PC-s flashelt Asus V8460 (Ti4600 Nvidia) van. -
törölt tag
nem értek egyet ne haragudj.
ez nem windows,hogy teleszarodik a registry aztán nézek mint rozi a moziban.
ha egy kext vagy dlyb nem kell mert zavar akkor #rm -rf /lofax.izebigyo
mégiscsak unix.
mellesleg paragont pl megvettem mert adatmentéssel megkerestem évente az árának a sokszorosát...
szerk:
sőt paragon extfs is nagy jóság ext4 simán nativ sebességgel irja olvassa.multkor mailszervert azzal mentettem...
-
Ragnar95
félisten
De iMacbe nem lehet venni külön vinyót és belepakolni házilag, csak mert ahogy én nézem az Apple az alkatrészeket kb 2-3-szoros áron adja
Amúgy lehet Mac mininek kinéző gépet építeni, lehet kapni Mac mini házat, abba megveszed azokat az alkatrészeket, amit eredetileg vannak benne és kész is -
Phantomhive
aktív tag
wow., szép dolgok voltak már akkor is
pont az uxtheme.dll az a része a dolognak, amivel kinyírta sok mindenki a gépét.
emlékszem, hogy láttam screenshotokat/kézi fotókat olyan windowsokról, amik gyönyörűen bebootoltak és nem volt semmi a képernyőn gyakorlatilag, nem volt keretük az ablakoknak vagy iszonyatosan szét volt esve az egész ablak kezelés.osx-en ez persze nem áll fent, de egy windows felhasználónak a terminal használat és a parancsok megértése tök idegen tud lenni(nekem is az volt sokáig. emlékszem, hogy linuxon hetekig nem tudtam felfogni, hogy miért írhatom be csak simán a run xyz parancsot magában, miért nem kell előtte benavigálnom a home könyvtárba
-windows beütés, ugye - ). a terminalból pár command átírással gyönyörűen lehet olyan állapotot előidézni, hogy a dockot se fogja az életben előszedni
-
sp@rtan
senior tag
Én is csak a sleep utáni USB-t tudom csak mondani, meg nekem a BT is fostos, abból szimplán kéne vegyek egy normálisat. Meg WoL-tól meghülyül a sleep, szóval Lnx2Mac Realtek Ethernet kextje se fullos...
Ja, meg nem úgy néz ki mint egy iMac és nem olyan csendes.
mod: Ja, de, holnap felrakom az i3-ra a frissen szerzett Alpenföhn Brockenemet aztán lesz itt kuss. -
Máté94
addikt
Éreztem, hogy jönni fog egy ilyen beszámoló.
Mondjuk, én örülök, hogy azért a Mac tényleg nincs túloptimalizálva. PC a Mac is valójában, meg a Hackintosh is, csak a Hackintosh olyan fajta, amire nincs driverekből támogatás.
Mert mindegyik modell agyon lenne optimalizálva, mindenre, akkor a Hackintoshok nem mennének ilyen "szépen" úgymond.Én arra neveznék be nagyon, ha All-in-PC-re raknának Hackintosh-t. Vagyis gyártanának drivert... álmodik a nyomor. iPC=iMac
-
AdamP900
tag
Váltáson pedig én is gondolkodom. Eladom az asztali PC -t és vennék egy MB Pro -t. i5 vagy i7 -el szereltet, bár egyenlőre ez pénz hiányába esélytelen. Kár, hogy ilyen borzasztó drágák az almás gépek... Legalább is olyan földi halandónak mint nekem
Véleményem szerint (persze lehet én gondolom rosszul, nyugodtan meg lehet cáfolni) a Hackintosh arra nagyon jó, hogy az emberrel megszerettesse az op.rendszert. Megtanulja használni, stb... De azért gondolom egy rendes almás gépen, a saját hardverkörnyezetében amire megírták őket, jobban fut. Sajnos nem volt még alkalmam eredeti Mac -es gépet nyomkodnom, szóval ez most csak úgy jött belőlem.
-
gabo89
senior tag
A procival nincs gond. Wolfdale magos mint a C2D. A GT440 pedig egy felemelt órajeles GT430. Azzal sem kéne gondnak lenni. Csak a DSDT lehet a gond, viszont találtam egyet hozzá.
szerk.: csak nem kapcsol ki a gép a leállításra kattintva.
-
Máté94
addikt
Én nem hazudok. Egyébként be lehet állítani, hogy 1600-at írjon ki. De ha AdamP990 megnézi Win-en, ott is 1333MHz-et fog kiírni neki. Neked is 1333MHz-en használja, attól függetlenül, hogy ítt 1600-at ír ki. BIOS-ba rá lehet lesni.
2105 is 1333-ig kezeli a RAM-okat.<key>SMmemspeed</key>
<string>1600</string>Ezt kell hozzáadni az SMBIOS.plist-hez. Vagy átírni.
-
AdamP900
tag
Rendben! Közbe eszembe jutott, hogy volt egy olyan progi leszedve App Store-ból ami a memóriát figyelte és ha volt inaktív terület azt felszabadította. Ez automatára volt kapcsolva, nem tudom nem e ez zavart be. Most kivettem a pipát, meglátom mi lesz. Ha így se lesz oké kikapcsolom ezt a turbo bizb@szt.
Már száműztem is a programot!
-
Máté94
addikt
Azért szerintem dicséretes, hogy az emberek még foglalkoznak a HD3000-rel, mint sem vesznek egy dedikált kártyát inkább. Bár nagyon nagyon szeretném remélni, hogy HD4000-nél nem találkozunk ilyennel, mert nagyban eltudná rontani a költségvetésem az új gépre.
Bár hol van az még... előtte meg kell jelenni ML-nek, az új Mac-eknek, ki kell találni új telepítést, új kexteket, meg egyáltalán mely lapok lesznek teljesen jók, az még kérdés.
Én most úgy látom, hogy ASUS lehet a befutó, igaz körülményesebb, de ott legalább a nagyja működhet. Gigabyte-el ellentétben, ami a VIA Audio chipjével eléggé betett a Hackintosh építőknek. Arra, hogy egyáltalán ír e valaki kextet... csoda lenne. Más probléma nagyon nincs velük -
madgie
titán
Hú, nekem most elfogyott az energia a "játékhoz", bő fél terányi rawot kell majd beexportálnom a Lightroomba, meg egy rakás cuccot telepíteni... OS X projekt újra elhalasztva
szerk: a pendrive-om HFS-ben maradt, nem szeretnék most OS X telepítőt elindítani, hogy leformázzam FAT-ra. Van valami ötlet, hogy lehet Win7 alól megoldani ezt? A Lemezkezelés nem tudja formázni
(ciki...)
-
madgie
titán
Tegnap, mikor szenvedtem a Lionnal ( meg a Win7-tel, fél egyre hoztam össze egy működő rendszert, a régit semmilyen rendszerkütyü sem tudta visszahozni
) észrevettem, hogy a monitor usd hub-jába dugott (ott felejtett
) Belkin BT USB stick-et csont nélkül felismerte és használta a retail Lion
-
madgie
titán
Na látod, ez a virtuális izé sem jutott eddig eszembe, látszik, mennyire vagyok otthon az ilyesmiben
Tudsz valamilyen alternatívát (akár 30 napos trial), ami Win 7 alatt működőképes SL-t, vagy Lion-t tudna? (csak hogy ne próbáljam végig az összeset)
Ismerős nincs arrafelé, de ha 1-2 héten belül nem bírom összehozni, akkor sanszos, hogy (megint) hagyom a fenébe, az asszony úgyis morog, hogy megint szét van szedve a gépház (HTPC házikó, így ki van bontva a fél szekrény)
-
Phantomhive
aktív tag
a hang pattogás ismerős esemény.
azt hiszem nekem is produkálta az ALC663 vagy az ALC888 illetve van egy C-Media usb hangkártyám, az is pattog csúnyán(meg halk és hangosítva torzít- csak mikrofonnak használom/tam).
Illetve van egy PCI-os audigy kártyám(baromira régi) annak is egy béta drivere pattogott meg 10 perc után betorzított. Ez valami hangbufferelési bug a driverekben és elméletileg könnyen orvosolható, csak én satu vagyok hozzá
én inkább hangkeltő vagyok, mint javító -
Phantomhive
aktív tag
smbios configokról beszélünk? lemaradtam
amúgy oka lehet nincs, de az smbios úgy tapasztalom, hogy eldönti, h a rendszer milyen drivereket vagy másképp fogalmazva másképp tölti be a drivereket.
ami fura, mert korábban mindenhol azt mondták, h az smbios lesz*rható, mert csak kozmetika az egész, de a francokat.
nekem pl. tök sok smbios beállítással kernel panicol bootolnál.(gondolom más procit vár).
a másik dolog pedig a vga-nal van megtapasztalva általam. matattam a fórumokon meg az ATI5000Controller és X1300-ban azt hiszem és találtam rengeteg stringet, amik a gépeknek megfelelően egyedi hűtés és istentudja milyen beállításokat szabályoznak.
szóval pl. MacPro 3,1-nél és iMac 4,1-nél más beállításokat fog betölteni az osx az ATI5000-ből(most csak behasaltam 2 típust, lehet egyikben sincs HD5xxx kártya)
-
Máté94
addikt
Dehát dehogynem. Nem kell a venti szabályzó program. Ez volt a lényeg. Másnál egyébként másnapra visszajöttek a hibák, de hát már megszoktuk. Valakinél megy, valakinél nem.
Pattogó hang... nem újdonság. Nálam Win alatt is pattog.
Gyógyír rá, hátha.
-
quasarus
tag
Hi all! Nem tudjátok esetleg hogy lehetne megoldani osx lion (hackintosh)
Alma/leállítás. a gép leáll szabályos leállítás után, majd 5sec mulva elindúl teljesen önnálló életet élve. pedig kikapcsolva kellene maradnia.
Kezdő vagyok, monst próbálgatom milyen a mac. de már most nem kellene vissza a pc :-)
-
pottika
csendes tag
-
pottika
csendes tag
?? Ezek szerint te tudod a válasz a már feltett kérdésemre, csak te sem mondod meg...
Nem baj mostmár látom ezzel lesz a baj, csak nem tudom miért, mind1 elfogadom. Azért köszi, elég iróniát látok a hozzászólásodban. Az ilyet inkàbb hagyjuk, nem ezért jöttem erre a fórumra, ezt láthatod, hogy értelmesen teszem fel a kérdéseim, mert nem csak össze akarom rakni, hanem szeretném megérteni mi hogy van. Bocs ha bántásnak veszed a leírtakat, de az ilyennel nem segítesz, a többi meg felesleges.. -
Xero
nagyúr
Megvan a részleges megoldás a sleep problémára Z68-MA-D2H-B3 lappal és Apple alu usb keyboarddal:
Első körben kihúztam az Alu keyboard-ból az egeremet és átdugtam közvetlenül a lapra. Így a billentyűzet a PS/2 porthoz közelebbi, míg az egér az a mellett lévő USB porton csücsül.
Szépen elaltatom a gépet és a Power gombbal ébresztem föl. Így 10mp után magukhoz térnek az eszközök! Ha a billentyűzetről ébresztem akkor a bill és a kamera kakukk.Így minden eszköz szépen működik ébredés után is (bill,egér,kamera,pendrive,külső hdd).
Nekem ez a megoldás így perpill tökéletesen megfelel.
-
Máté94
addikt
Irigy vagyok, de ami késik, nem múlik.
Én nem bízok magamban, inkább veszek egy SSD-t (relatív), mint sem érezzek nyomást magamon. Bár ez az árak változásával, lehet változni fog.
-
Xero
nagyúr
Na egyébként kép képecske:
Innen indultunk és ez lett belőle. -
Máté94
addikt
Akkor nem veszek CPU hűtőt. Se vizeset.
SSD, ha lesz, márpedig szeretnék, akkor így lesz két db fölös HDD-m. Az egyik most csak tárolásra van, a másikon most a rendszer van. Ha nincsenek használva, akkor Mac/Windows kikapcsolja őket. De jó!Még gondolkozom a ház hűtésen, de inkább arra hajlok, hogy ne legyen.
-
Máté94
addikt
USB, valószínűleg, remélem jó lesz az a DSDT.
Csíkozásra, tudjuk miért van. Ha megint előjönne, és folyamatosan van, akkor majd adok egy ventilátor szabályzó programot. Hihetetlen, de ettől mindenkinek eltűnik a csíkozás.
Skype az Mac-en is hadilábon áll. Érdemes majd utána nézni, mert ami van Mac-eken hiba, az megvan Hackintosh-on is, tehát nem mindig a Hackintosh a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged