- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quasarus
tag
válasz
Phantomhive #15848 üzenetére
Szia.
Konfigom: Asus P8P67 LE, Intel Core I5 2500k, 2x4gb ddr3 1333mhz ram PNY-GTX480
I.Atkos L2 Lion van rajta.
Hibák.
Teamwiever nem ment, de chameleon megoldotta.
Kikapcsolás után, 5mp-el újraindítja magát. (nem tudom hogy kell a kekxtekek használni )
FCPX 10.0.4 osx rfissítést kér, 10.0.3 as is feldobja a frissítés ablakot, de elindul.
Igazából már csak az újraindítás, és a frissítés problem van, de elég amatör vagyok hozzá.
Viszont van egy ismerősöm aki telepítette a rendszert, ha szépen megkérem segít online.Milyen cuccok kellenek a frissítéshez, ill az újraindítási hiba megszüntetéséhez?
THX All!
-
quasarus
tag
Hi all. sziasztok.
Tudnátok segíteni osx frissítésben?
Most egy Lion 10.0.1 es verzió ami felment a hackintoshra, és felraktam hozzá a FCPX 10.0.4-et, nem indult el, kérte a figyelmeztető ablakban, hogy frissítsem az OSX-et
A kérdés az lenne, hogy lehet-e, és hogyan?
-
quasarus
tag
Sziasztok. OSX Lion van a gépemen, felraktam a hozzá való legfrissebb Teamviewert, a bejelntkező felöleten passwordot mutat, de az azonosító számot (ID) csak egy "-" látható. és alul a konnekt lámpa pirosból néha átvillan sárgába. Minden ilyen megmozdulása után, feldob egy hiba ablakot, "not server connection"
Thx all!
-
quasarus
tag
Osx Lion.
asus p8p67 le
2x4gb ddr3 1333 kingstone hyperX ram
Intel core I5 2500K proci 3,33ghz@4ghz
pny geforce 480gtx.gyönyörűen szalad a Lionnal, csak az a baj, hogy kikapcsolás után a gép teljes leállása után autó matice újraindul, ill, ha alvásba küldöm, a monitor elalszik, a gép megy, és nem tudom visszahozni, semmilyen gombal az alvásból (reset gomb :-( )
Crysis 2 kicsit furán néz ki rajta, minden ultráa beállítások mellet, 1920x1080-as felbontásban. kicsit akadozik, de sztem nem a harver gyengesége miatt.Tudnátok segíteni mi lehet a gond? újra kell telepíteni emiatt?
-
quasarus
tag
Hi all! Nem tudjátok esetleg hogy lehetne megoldani osx lion (hackintosh)
Alma/leállítás. a gép leáll szabályos leállítás után, majd 5sec mulva elindúl teljesen önnálló életet élve. pedig kikapcsolva kellene maradnia.
Kezdő vagyok, monst próbálgatom milyen a mac. de már most nem kellene vissza a pc :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged