- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
Most akkor fel kellene tennie egy 10.7.3-as Combo Update-et és miután végzett ne indítsd újra a gépet, hanem hagyd úgy.
MB-ben:
UserDSDT - közben kint van az Asztalon a DSDT, DSDT.aml néven.
System Utilities.
VoodoHDA
Realtek nem tudom mi a neve a Networks-ből.Telepítsd és indítsd újra. Ha visszajön Extra mappában van olyan, hogy org.chameleon.boot.plist. Abba beírod ezt a videokártyához.
<key>AtiConfig</key>
<string>Motmot</string>
<key>AtiPorts</key>
<string>1</string> -
Xero
nagyúr
Na akkor felraktam Neked a legfrisebb Wizardot: Chameleon Wizard letöltés
Ezt lekapod kitömöríted és elindítod.
Kiválasztod az SMBios menüpontot, majd nyomsz jobb fönt egy edit-et.
Itt kiválasztod Modell Number-nek a MacPro (3,1)-et. Ha megvan, akkor kicsit lejjebb generálsz egy gyártási hetet és egy egyedi számot. Ezzel generál neked egy Serial Numbert. Ha megvan akkor jobb fent nyomsz egy Save-et és bezárod. Újraindítod a rendszert és menni fog minden. -
Phantomhive
aktív tag
próbáld elindítani akkor -s paranccsal.ha úgy elindul akkor a cd paranccsal navigálj be az Extra mappába (ls paranccsal listázod ki a mappában található fájlokat és mappákat) majd az rm paranncsal töröld az smbios.plist filet.
ha nem megy így, akkor bootolj be a telepítőlemezről és ott utilites - terminal és ugyan ezzel a módszerrel töröld a filet.majd írd meg, hogy miket választottál ki a generátorban és h milyen hardwareid vannak.
ha pl. C2D procinak olyan géptípust adsz meg(pl. legújabb iMac), ami már i3/5/7 procis, akkor az okozhat elszállást/kernel panicot boot közben. -
Xero
nagyúr
Újra húzod az egészet normálisan unibeast-el és multibeast-el telepíted a DSDT-t a lapodhoz, a megfelelő és szükséges kexteket valamint a boot loadert. Mindeközben, a multibeast futtatása előtt és restart nélkül, felrakod a 10.7.3-as combo updatet.
Ha ezek megvannak utána fuss neki a store-nak. Ha nem enged be, akkor Chameleon Wizard-al generálj egy valamennyire valid serial numbert a géphez. Ez után kiválóan fog működni minden.
-
Xero
nagyúr
-
Máté94
addikt
Utolsó esély, EFI Studio-val csinálsz Ethernet-hez egy stringet és berakod az org.chameleon.boot.plist-be. EthetnetBuildIn-t meg No-ra rakod.
-
Máté94
addikt
System/Library/Extensions mappából törlöd.
Egyébként mire kell a VoodoHDA? Realtek-el nem megy?
-
Máté94
addikt
Kicsit több infót. Mennyiért, mire lenne használva?
Kezdésnek. -
Phantomhive
aktív tag
Legfrissebb Chameleonnal próbáld bootolni a rendszert.
Az org.chameleon.boot.plist fájlba pedig dobd ezeket a sorokat, hátha:<key>ForceHPET</key>
<string>Yes</string>és
<key>USBBusFix</key>
<string>Yes</string>ezenfelül ha van a géped BIOS-ának az usb-re vonatkozó részében olyan, hogy USB legacy support vagy ilyesmi(bár ezt laptopnál kétlem, de a fene se tudja, h mennyire voltak gányak a mérnökök) akkor azt tedd disabled vagy bios only módba.
Ezenfelül remélem a FakeSMC.kext bent van a /Extra vagy /s/l/e könyvtárak egyikében.
Duplán véletlenül se legyen.Az appleintelcpupowermanagement.kext-et és és clientet pedig "mv" paranccsal megpróbálhatnád kimozgatni az asztalra, háááátha. Nekem régen 10.6.8 nem indult valamiért, ha az bent volt neki. Szeszélyes dolog ez a hackintosh.
-
Kommy
veterán
Csináltam neked egy chimera "usb"-t dmg-ben, azt kéne csinélni, hogy letöltöd, majd elindítod a telepítőt ott a disk utility-vel rá tudod rakni az usb-re.
Ennek menete, kiválasztod a dmg-t, majd rámész a restore fülre és a destinationra ráhúzod az usb-t a bal oldali oszlopból.
majd restore gomb.
Megvárod míg végez és bebootolsz az usb-ről.
Teljesen más:
Én ma telepítettem újra a gépet, unibeast-el csináltam egy "usb" telepítőt (ez egy 20GB-s vinyó volt jelne esetben), erről szépen felment, mejd ugyan erről bebootoltam, Multibeast-el userdsdt ,felraktam a fakesmc-t (ne legyen bios reset), meg a lan-hoz (lnx) és utána sajátkezüleg a hangot és most van egy alap 10.7.2-es rendszerem és most hasít. Nincsenek felesleges kextet meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged