-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Phantomhive #16128 üzenetére
Anno talán az elsők között írtam cikket a XP theming-ről és az uxteheme.dll hack-ről. (Azok a régi szép idők, amikor minden marhaságom megjelenhetett itt-ott.
)
HWSW-n is elég aktív voltam ilyen téren, itt meg ha emlékeim nem csalnak pont én indítottam a topicot (egy backup accountommal, mert akkoriban valamiért elkeveredett ennek a jelszava-mailje). Mondjuk én az első egy-két év után már nem nagyon foglalkoztam vele. Szóval vannak nekem is fogalmaim a dologról, és pont ezért merem talán leírni, hogy OS X-en azért lényegesen egyszerűbb a dolog.
Már egy CandyBar felpakolással is rendkívül gyors és látványos eredményeket lehet elérni.
szerk: Meg is van a régi ámokfutásom: http://www.hardwareoc.hu/print.php?cikk=23
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest