- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
DJackson #18613 üzenetére
Azért is nem értem, mert amint írtam már az Ssd-n egy z68m alaplapra és ati vgara telepített iAtkos Lion van, ami simán bebootol ezen a hardveren és működik, csak a képernyő felbontást nem lehet módosítani, a hd3000-el működik rendesen együtt ezért is akarom újra telepíteni.
-
NTX
tag
A Liont sikerült az itt csatolt videos módszerrel rendesen feltenni USB-re, de ez is ugyanúgy, ránézésre ugyanott lefagy, mint a ML.
Ezek alapján inkább arra kérek tanácsot mi lehet a gond, mivel próbálkozzak módosítani a unibeast pen driveot.
HW: Gigabyte H61N-USB3, i3 2105, Corsair 4GB RAM, OCZ Agility SSD, Apple bill, egér
Amit már próbáltam és nem látok különbséget:
-v (fotók)
-x
graphicsenablerszerk: a fotót állandóan fordítva teszi be, de ha rákattintasz helyesen mutatja
-
-
NTX
tag
válasz
Prof01 #18529 üzenetére
Ezzel meg tudtam csinálni a 10.8.0-t, de ez is lefagy. Ha. 10.7.3 unibeastot próbálom meg azzal f12-t nyomva csak a jelenlegi partíció jön fel, viszont az usb boot lehetőség nem.
Mi lehet a gond, mivel próbálkozzak? Alaplap ga h61n usb 3 proci i3 2105. A web alapján ezen futnia kellene a Lionnak és a MLionnak is. -
NTX
tag
ML Unibeast készítéshez kérek segítséget. megcsináltam leírás szerint az üres USB-t macen, csatlakoztattam az eredeti, appstoreból megvásárolt és bootolható pen drivera kiírt ML-t, viszont az unibeast nem akar elindulni a .app ML-t keresi. A tonymac Lion leírás alapján mindkettő jó lehet, vagy ez csak Lionra igaz? Újra csak a 10.8.1-et tudom letölteni, azzal próbáltam, de lefagy telepítés közben, már az elején (GA H61N-UBS3, i3 2105) ezért szeretném a 10.8.0-t megpróbálni.
-
NTX
tag
Egy Gigagyte Z68 alaplapra és az Intel ivy bridge 3570k-ra felrakható a ML? A Lion gondolom nem megy fel az újabb processzor mitatt.
-
NTX
tag
válasz
tDr1v3r #17352 üzenetére
Mi a gond az iAtkossal, mennyiben jobb a gyári lemezről/usbről való telepítés? A gépemre az iatkos felment gond nélkül, de még keveset használtam. I3 2105 gigabyte z68 alaplap. Mennyivel kapok jobb rendszert ha gyárit teszek, illetve Liont melyik módszerrel tegyem fel, hogyan? Mivel van macem is megvettem a Lion csináltam róla eredeti usb mentést, az jó vagy azt is módosítani kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest