- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
sp@rtan #18410 üzenetére
nekem is így volt, de jött egy firmware frissítés(EPC3925-ös cisco router)
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125551-120412c
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125551-120412c.bin
Firmware Build Time: Apr 12 10:10:22 2012és amióta ez van rajta, megy minden ilyen hálózati dolog lan-wlan között.
itunes wi-fi sync, stb..@(#18414) zsivagooo: ez szomorú. Ubuntuval bohóckodtam pár hete.
Egyszerűen nincs türelmem ahhoz, hogy állandóan libraryket vadásszak a neten ahhoz, hogy fusson valami program. és a legtöbbször az apt-get install paranccsal se sikerült begyűjteni, amit akartam.
a linux nekem nem elég amerikai-ready. maradok windowsos pistike -
Xero
nagyúr
válasz
sp@rtan #18410 üzenetére
Mi elkezdtük beállítani egy rokonnál a hálózatot normálisan (Linksys 24 portos gigabit switch, Linksys 8 portos 100-as switch, TP-Link TL-WDR4300 router, több kábeles végpont - kettő iptv, több wireless kliens, CAT6 és CAT5E kábelezés), de ez a ZTE förmedvény volt a legalja a dolognak.
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #18148 üzenetére
Sikerült valakit ráállítanom a kérdésre, köszönöm az információkat.
Végül is nincs nagy probléma belőle, mondjuk nem tudom mi van akkor, ha bekapcs gombbal ébreszted fel?
Mostanában ezt a "Find my Mac" nevű alkalmazást szoktam látni, amire azt írják, hogy nem megy. Mondjuk nem tudom minek egy desktop gépre egy ilyen alkalmazás...
-
rooney8
aktív tag
-
törölt tag
válasz
sp@rtan #17246 üzenetére
ezek az unibeast féle stuffok többet ártanak mint kéne.
többek közt az ilyen összelopjuk a kextet és felcimkézzük (tonymacx,stb) brigádok miatt nem publikál senki semmit.
chameleon bootloadert is hamarabb találsz wmvare fusionben mint neten napi buildet.
de ezt már kábé millioszor végigrugózta,nawcom,netkas, meg a többiek...
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
sp@rtan #16137 üzenetére
szép kövér darab.
ferihegyet már elnyomják a ventik?(nekem baromi hangos a gép sajnos és nem tudok mit csinálni. a vízhűtés lesz egyszer a megoldás, ha marhára felvet a pénz. kezd hétről-hétre jobban irritálni a zaj valamiért.
pedig egy 50 wattos erősítővel szoktam gitározni egy 5x4-es szobában)
-
-
-
Máté94
addikt
-
-
Játékos
addikt
válasz
sp@rtan #15608 üzenetére
Igen, igaz lehet, mert nem is bootolt az új lemezről.
Szóval megyeget a rendszer, de kicsit olyan nyögvenyelős. Honnan lehet tudni, hogy rendesen hasznàlja-e a vga-t a rendszer? Mert kicsit röcögősek az animációk szerintem. Legalábbis a telefonom után kicsit simábbat vártam volna!
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #15575 üzenetére
Köszi!
Mindenesetre ha gondolod te is segíthetsz.
Nem tudom mi kellene csinálni. Szerintem rá kellene próbálni a DSDT-t, mert teljesen ugyan az a lap, mint a P8H61M-PRO. Aztán vagy teleírja hibával a DSDT-Editor az error jelző ablakot vagy nem. Mert így egyesével kell pakolgatni őket. EvOreboot nincs is MB-ben. -
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #15563 üzenetére
Nem akarja a moddolt BIOS-t, mert ugye ez barbone PC Asus általi Windows 7-el és ez hozzá van kapcsolva. Aktiválni akarja magát, de nem tudja. Pedig csak újra kellene raknia és kész.
DSDT... az szerintem akkor ebben az esetben nem lehet, mert a lapjához nincs patch.
Audio-hoz egy kis plus, ami kell.
VGA külön történet. Nem tudom milyen pontosan a tipusa, HD6670 meg elég idióta egy kártya. -
-
Xero
nagyúr
válasz
sp@rtan #15408 üzenetére
Az egyik routerem egy TP-Link 1043-as, ami a MBP gyári winyójával megtámogatva egy külső házból, valamint némi openwrt-vel (vargalex) egy minimál NAS és torrent server szerepét játsza. Na az a winyó látszik felcsatolva, valamint egy alias a letöltő folderhez.
Közben a Music és Pictures mappámat archiváltam. Még a Time Capsule régi lemezén trónoló HD anyagok teljes backupja van hátra. Utána már csak a CS5.5, Xcode és egy FCPX van hátra!
-
Xero
nagyúr
válasz
sp@rtan #15391 üzenetére
Köszi erre rápróbálok, ha végeztem a dolgokkal.
Ami még érdekes bár pont semmi köze az OS X-hez az az indítás. Olvastam ennek a lapnak ilyen irányú betegségeiről, de most jobban beleásom majd magamat. Konkrétan az esetek döntő többségében csak 2-3 gombnyomásra hajlandó elindulni.
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #15382 üzenetére
Sleep-ről még így se nagyon álmodozzatok. Abszolút nem biztos, hogy menne. Mert van amin módosított BIOS-al sem megy.
Esetleg megpróbálhatjátok újra feltenni a BIOS-t. Már ha lehet. Vagy kérdezni samisnake-t, hogyan tovább. Egyébként le van írva a topicban, hogyan kell megcsinálni a törléseket.
-
Máté94
addikt
válasz
sp@rtan #15354 üzenetére
Állíts be jelszót, úgy észre se veszed. Vagy Bluetooth-os billentyű, valódi Mac-es chip-el, és nincs ilyen probléma.
Én közben itt reménykedem, hogy HD4000 használhatóbb lesz, mint a HD3000. Legalábbis kinövi a betegségeit, mire vásárláshoz érek. Na meg még ott vannak az új lapok és DSDT-k, nehezek lesznek az IB-k az elején. Gigabyte felhagyott a BIOS-al, és UEFI lett helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest