- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Már apple topikban feltettem a kérdést, de itt is felteszem.
Mountain Lion-t, hogyan tudom updatelni, 3 release -re, ha most az 1. van fent? És Nem vagyok fejlesztő. És appstore meg keresi a frissítéseket , és keresi... -
Zefír
őstag
Egyébként Valaki használ itt magic mouset??????? H aigen akkor milyen toolt használ hozzá???!
Nem érdekel valakit egy magyar apple vezetékes billentyűzet? Csak hogy azért ne csak az OS legyen apple -
Zefír
őstag
Amúgy nem is bootol be iBoot-rol a laptop :/
-
Zefír
őstag
válasz
Máté94 #11282 üzenetére
Nekem a Lion nem futna el a laptopon szerintem,
Egyébként ez szerint csinálom a dolgokat, már kiírtam az iBootot, remélem jónyomon haladok.
Snow leo lehet 383 MB? Vagy az is csak a driveres DVD??? -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu laptopom, tudom, hogy figyelni kell a driverekre, meg minden szarra osx telepításnél, de gondoltam fel rakok rgy SL-t rá, Valaki letudja írni, hogy mi kell hozzá? Én úgy olvastam/ hallodtam , hogy valami loader kell, meg ugye hekintos, / vagy eredeti osx telepítő, Nah most nekem van egy SL eredeti telepítőm, a mac minimhez kaptam, De nem tudom, hogy hogyan kéne ráhúzni a Fujitsura a SL-t. Egy rövidke útbaigazítást valaki írna nekem?!?!?!
Előre is köszönöm szépen! -
Zefír
őstag
Na jólkeződika dolog.
Ugye átkell állítani a BIOS-ban telepítés előt tpár dolgot, pl a sata->achi-re
és HPET-t 64 bitre. mod is kell, Na most nekem asus alaplapom van, és nagyon nem találok ilyet a bios-ban:/ Akkor ilyenkor mivan? Felejtsem is el a telepítést? -
Zefír
őstag
E5400
HD4850
P5PQL-AM
4gb 800mhz ram(pontoskonfig adatoknál)
És, van valami leírás az eredetihez,vagy ugyanúgy kell mint a hackeltet?
Amit találtam az 1.HSZ-ban link, az jó az a link, ha aszerint csinálom?http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Installation_Guides(Bocs a kinkért, vmiért nem csinál semmit ha rányomok a link gombra-.-")
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Már egyszer felakartam rakni osx-et de akkoriban még nagyon nemvolt driver a konfigomhoz.Most az lenne a kérdésem első körben, hogyha van egy 10.5.6-es osx-em. Rendes, eredeti.
Azt feltudom rakni asztali inteles pc-re? Vagy kell valami másik osx-et leszedni?Egyenlőre ennyi lenne a kérdésem. Előre is köszi a válaszokat!!!!!
-
Zefír
őstag
Ja és eg yolyan kérdés, hogy PL Cod meg Counter Strike elfut OSX-en?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Egy p5K PRO+e5200+HD4850 Konfigra meik osx-et ajánlanátok?Előre is köszi a helpet!
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Már régebben jártam itt. Akkor a videokari drivver miatt nem tudtam feltenni a rendszert.
Na most eszerint akkor van 4850-hez driver ? Mac os x re?Kiszeretném próbálni a rendszert, Le írná nekem valaki, hogy honnan tudom megszerezni azt a váltzatát a rendszernek ameiket pc-rer is rálehet tenni?
Na meg persze, hogy leopárdot vagy meiket ajánljátok?Előre is köszi!
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az 1. hsz-t meg minden nehogy baromságot kérdezzek, de azért mégis lenne pár kérdésem
Jelenleg a konifom : Asus p5k pro E5200 3gbram és HD4670
A kérdés
Az addig oké, hogy fel teszem az oprendzsert, illetve mégse.
Honan tudnám megszerezni.. ingyen az OS-t és mondjuk a Leopárdot, vag ymeiket ajánlanátok?
PS2-es klaviatúrámvan, ugye ahhoz is kell program.
Azt honna tudom beszerezni?Olvastam, hogy a boot idő ezeken a hekkelt rendszereken megnőtt, ez mennyire igaz?
A másik kérdés, meik kiadás, verzió támogatja tuningot?Egyenlőre ennyi, aztán ha haladok a dologgal, nyaggatni foglak titeket, remélem nem veszitek rossz néven
Szerk:
4670-hez mien drivert kellene feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest