- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottika
csendes tag
válasz
gabo89 #15339 üzenetére
VÉGRE!!! Hálás vagyok neked!! Köszönöm, hogy ajánlasz másféle megoldást!! Esig dolgozom, ha hazaértem kipróbálom amit írtál!! Most úgyis megint ott tartok, hogy telepítve van 10.6, (cd-ről)elindul, de még nem csináltam vele semmit, inkább aludtam..
Reggelre lesznek fejlemények, akkor mégis jelentkezem!! Mégegyszer köszönöm, és kipróbálom a tápos dolgot is, remélem csak egyféleképpen lehet rádugni a 4pines csatit a 8pines-re. Viszont van egy olyan tápom is amin van 6pines csati, azt hagyjam inkább? -
-
Zsoca92
csendes tag
válasz
gabo89 #15172 üzenetére
Hali, sikerült megcsinálni iatkos alól a telepítőt, sikeresen fel is ment elsőre. Első indításkor szinte tökéletesen működött, leszámítva a cpu terhelést, és talán a vga se ment még úgy ahogy kellett neki, de ugye jött a MultiBeast. bejelöltem amiket írtál. A gond az, hogy ahogy befejezte a telepítést, egyből visszajött az egeres hiba, és a menükben való ugrándozás. Arra gondoltam, hogy törlöm a ps/2 kext-et de nem tudom , hol keressem. Hogy lehet megnyitni a System mappát, vagy egyáltalán hol van?
-
AdamP900
tag
válasz
gabo89 #15180 üzenetére
Sziasztok!
Az mitől lehet szerintetek, hogy két retail Lion nem telepítődik egyformán? Az elmúlt pár napban raktam egyet egy EP45 UD3R, 2x2Gb Mushkin DDR2, Q9550, 8800GT alkatrészekből álló gépre és egy Lenovo N500 -ra. Erre a két gépre úgy ment fel a telepítés, hogy a végén a felhasználói adatok megadása után kellett felhasználói képet választanod. Az első gépen tökéletesen működik a Sleep mód is és a Skype is! Ha a saját gépemre teszem ugyan ezt a Lion -t akkor a végén nem kell képet se választanom, nem megy a Sleep mód se és a Skype is hibával lép ki. Értem én, hogy az előző gépeknek is más az összetevője meg más DSDT kell hozzájuk (bár a Lenovo-t a nélkül tettem fel MB-el).
A saját gépem adatait megtaláljátok ha a nick nevemre kattintotok.
Főbb cuccok:
ASRock P67 Fatality Performance
2x4Gb Kingstone HyperX DDR3
Core i7 2600
Gigabyte GTX260OC -
gabo89
senior tag
válasz
gabo89 #15171 üzenetére
Illetve a PS2-es opciót is jelöld be a MultiBeast-ben, ez esetben.
Ha szeretnél Windows-t is ugyanarra a HDD-re, amire az OS X megy, akkor patchelni kell az Unibeast-et. Ha külön HDD-re megy, nem kell patchelni.
Letöltöd a zip-et, kibontod. muCommanderrel megnyitod az USB telepítőt és kicseréled a fájlokat.
-
AdamP900
tag
válasz
gabo89 #15156 üzenetére
Értem! Ha enyém lenne a laptop akkor nem lenne gond.
Családban van egyébként, de 3 szobával arrébb és nincs olyan hosszú kábelünk. Egyébként köszönöm a tippet, átgondolom a dolgot és beszélek a kedves családtag fejével, hogy vagy netezik kábellel addig (abból a szobából ahol a router van) valahogy addig még nem veszünk egy wifit, vagy marad a W7...
-
bekesics
tag
válasz
gabo89 #15109 üzenetére
Nem jól gondolom hogy az unibeast-hez kell egy működő osx? Mert nekem olyan nincs, és az ismerőseim között sincs mac-es. Már az is eszembe jutott, hogy veszek egy pendrive-ot, és megkérek valakit, hogy csinálja meg nekem a pendrive-ra. Gondolom akkor már az is megoldható lenne, hogy csak az legyen rajta ami az én gépemhez kell.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
gabo89 #15028 üzenetére
Jó, szóval előbb az osx-et.Akkor előbb a wintA konfig majd ha minden igaz ez lesz:
lap: Giga GA-H61-D2-B3
proci: Intel G 620 v. 630 v. 850
kari: HD 5770
Ezek elvileg mind teljesen jók.Aaaz az iAtkos valami ingyenes os x disztribúció, de arra jó hogy onnan írható ki usb-re a Lion, és így nem kell 2 retailt is megvenni? Ezt nem tudom, nem ismerem ezt az iAtkost.
Viszont már egy csomó telepítő útmutatót olvastam, meg videót is néztem, de mindenhol GUID-ot ír...
-
Máté94
addikt
-
cadmester
tag
Megkérsz valakit, hogy csinálja meg mac-en, chameleonnal, GPT-vel, aztán csináljon róla dd-vel egy másolatot image fájlba. Ezt dd-vel fel tudod írni windows alatt egy ugyanakkor, vagy nagyobb flashdrivera.
google kulcsszó a dd win-es változatához: flashnul
a többihez: "man dd" terminálban. -
mobbo
senior tag
létezik
ez volt a linkje:
http://www2.apple.hu/downloads/localization/details/macosx_10_5_8.shtmlde nem érhető el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest