- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadmester
tag
válasz
Dawid94 #6875 üzenetére
Várj, ne tedd fel, most szervezem a szeánszot, összeülünk páran innen a fórumról, megidézzük a kerneled lelkét, soros porton csatlakozunk hozzá és megkérdezzük tőle, mi a baja, s ha lehetséges, meg is javítjuk, tudod, távgyógyításban jók vagyunk.
Várj türelemmel, hamarosan kész, csak még vennem kell pár gyertyát és fokhagymát bugűzőként.
-
cadmester
tag
DP4
-
cadmester
tag
válasz
mate0314 #6784 üzenetére
Normal Install (non-RAID):
--------------------------Suppose that your installation is on /dev/diskXsY
- Install boot0 to the MBR:
sudo fdisk -f boot0 -u -y /dev/rdiskX- Install boot1h to the partition's bootsector:
sudo dd if=boot1h of=/dev/rdiskXsY- Install boot to the partition's root directory:
sudo cp boot / -
cadmester
tag
-
cadmester
tag
Onnan gondolom, hogy direkt csinálod, mert azt írtad, egyik driverre rátelepítetted a másikat és sírsz, hogy nem látja. Biztos direkt csinálod, mert a magától értetődő út ez volna szerintem:
1) uninstall
2) pacifisttel MINDKÉT drivert megnyit, fájlokat a saját rendszereden egyessével letörlöd., így mindkét drivertől megszabadulsz
3) kext utility-t futtatsz
4) reboot
5) helyes kext installazért pedig, hogy nem tettél be képet a system profiler usb szekciójáról, (hogy megnézhessem az eszköz azonosítója szerepel-e a driverben egyáltalán) megkapod a legbunkóbb hozzáállásomat, mert ha nem segítesz magadon, más sem segít. Élvezd.
-
cadmester
tag
Programfüggő Play/Pause scriptem: http://mactippek.wordpress.com/2011/05/08/programfuggo-lejatszasallj-applescript-segitsegevel/
-
cadmester
tag
válasz
FuckeR19 #6623 üzenetére
Van jobb ötleted? Bagóért pofánvágnak egy sata hdd-vel bármelyik boltban, amivel ki tudnád próbálni, hogy igaz-e a feltételezés, vagy akár kölcsön is kérhetnél a haverjaidtól, de inkább hülyeségeket kérdezgetsz. Azonnal kiderülne, hogy igen vagy sem, hisz lehet, hogy az ICH10R a ludas, de mivel végtelen számú oka lehet, ezért (mivel a legtöbb embernek az a gondja az SL-el, hogy nem ismeri fel az IDE eszközeit, ezért rögtön erre gondoltam. Ha megengeded, nem vásárolok most egy ilyen alaplapot, kipróbálni a feltételezésem helyességét.
-
cadmester
tag
Frissítettem a Movist-ot, friss kodekek, 10.6 build (i386). Lehet tesztelni:
http://dl.dropbox.com/u/844783/OSX/Movist/Movist.zip
Elvileg 10.6-nál alacsonyabb verzión nem megy. PPC támogatás emiatt szintén nincs.
-
cadmester
tag
válasz
mate0314 #6531 üzenetére
Protipp, kedves barátom, az osx nem támogatott hardveren ritkán instant get. Szánj rá néhány napot létező case-study-k elemezgetésére, pár sikeres telepítés átolvasására, az ott talált nem érthető kifejezések, fogalmak megértésére, szénnégooglézására, aztán majd sokkal értelmesebb kérdésekkel fogsz előállni, meglásd.
Gépet lehet módosítani, de érdemes volna leírni, mit mire cseréltél, nem csak 5 poszttal azutrán, hogy "Hja, az inteles csodamasina már nincs meg!"És most tök kedves voltam, úgyhogy ez offtopic.
-
cadmester
tag
válasz
mate0314 #6524 üzenetére
Már 2 oldalnyi kérdésed gyűlt össze, alapfogalmakkal nem vagy tisztában, a kérdéseid korántsem érthetőek, az általad megosztott információk hiányosak, a gépedet variálod, nem tudom mit vársz ettől a fórumtól.. Nem azért vannak itt az emberek, hogy olvassanak helyetted.
-
-
cadmester
tag
válasz
mate0314 #6438 üzenetére
Szedd össze magad, mert így nem kapsz segítséget: Hackintosh Probléma bejelentő ürlap!
-
cadmester
tag
válasz
macerafix #6432 üzenetére
6433 komment van itt, nincs bennük semmi használható, a tiedhez hasonló problémával 100%, hogy senki nem találkozott még, ezért kár is elolvasni a kommenteket. Én úgy kezdenék bele, hogy vennék egy tálca tojást, egy pár csepp olajat tennék a serpenyőbe, rákockáznék egy kevés szalonnát, aztán megpiritanám. Egy kis hagymával és paprikával megvidámítanám a színét, aztán a kikevert tojást ráborítanám. Izlés szerint só bors paprika. Már kész is
Are You mad?
-
-
cadmester
tag
Az a gond, hogy mívelni kéne az olvasást, ha már megtanítottak rá.
JÓTANÁCS: Ezentúl ilyen formában kéretik segítséget kérni, minden más módon jelzett probléma jóval kevesebb eséllyel lesz megoldva: Hackintosh Probléma bejelentő ürlap!
-
cadmester
tag
-
cadmester
tag
Nem értem, miről beszélsz, mert több témát mixelsz, a cpu pm-nek nincs köze a sleep-hez, ezen kívül VAN olyan kext-ed, csak el van ásva, egy mási kext mélyére
.
Google -> DSDT + sleep
USB-vel vagy SATA-val lesz gond a DSDT-ben, aztán majd vagy ki tudod javítani, vagy sírva rohansz vissza a Win-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest