- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
ujra a segitsegeteket szeretnem kerni:
adva van egy gep amiben Gigabyte GA-EP41-UD3L alaplap van
sikeresen fel is installaltam ra a gyari mac os lemezrol a snow leo-t a lifehacker methoddal
( http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required )a problemaim a kovetkezoek:
a rendszerben az alaplapi VGA (device id 0x2e32) csakis kizarolag 1600x1200ban hajlando kepet adni feltoltam hozza egy atirt appleintelGMAX3100.kext es egyappleintelGMAX3100FB.kext-et kextutilityvel be is toltam a megfelelo helyre, ennek ellenere azt irja hogy no kext loadad az info laponmit csinalhattam rosszul ??? hogyan tudom ezt megoldani merre induljak??
egyelore ez a fo gondom, de tovabbi ket gondom is van vele:
az alc 888 as hangcsip se megy (ehhez a verbose modban kiirja hogy betolti a kextet, de nem bir mukodni...
valamint a sleep sem megy...
PLS help!!!
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
adva van egy dell latitude D620 noti a gepen szuksegem van a linuxra win7 re es a grub2 mint boot loaderre
e melle szeretnek a gepre (az 1ik particiora) egy snow leo-t (ha mar van belole egy jogtiszta... origi retail peldany)
talaltam is hozza forumokban egy boot cd-t, illetve post installt amivel gyakorlatilag 99% ban mukodo (még a hibernalas nem megy) OSx gepet sikerult produkalnom...a problema csak az, hogy egy szuz winyora kellett tenni a snowt, mert ezzel a megoldasal csak guid particios tablaval hajlando feltelepulni... (utana a post instal tartalmaz egy kameleon v2-t de az tudtommal az sem tud egyuttelni a grub2 vel
hehh mondom en kiszurok vele... a grubos rendszerwinyo usb hazba, CCclonerrel az ures particiora beleklonoztam a snow leot, updateltem a grubot, es itt elakadtam ugyanis a grubbol kivalasztva kernel panicot kapok ezzel az uzenettel:
panic (cpu 0 caller 0x2ac0d5): incompatible boot args version1 revision 4\n"@sourcecache/xnu/xnu-1456.1.25/osfmk/i386/AT386/model_dep.c:542
please help !! valami otlet kellene hogyan tudok ebbol tovabblepni !
-
nlq
aktív tag
nos 1 nap tiltas utan ujra itt
szal az i egyegésznégyet (uhh ezert most betiltanak megint??? ) feltettem, egyenlore csak cpus=1 el indul se halo se hang de majd meg probalkozom nehanyat aztan majd jelentkezem mit sikerult osszehoznam
egyebkent a t. moderatoroknak szeretnem jelezni itt áll a polcomon 1 jogtiszta Leo ...
-
nlq
aktív tag
valami alapveto gondom lehet, ugyanis install felmegy, reboot utana elkezd tolteni bejon az almas hatter es restart...
mindegyik verzioval ezt produkalja
PLS HeLP
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
anno mar segitettetek, koszonom mindenkinek!
most 1 ujabb gondba futottam bele... vettem egy toshiba NB100 netbookot, erre szeretnem felvarazsolni a mac os-t ha valaki tudna ebben nekem tanacsot adni...
probaltam tobbfelet is, de nem jott ossze, pedig semmi extra nincs a hardverben (sztem)
intel 82945 express chipset
intel N270 atom proci
intel ich7 ahci sata kontroller
RTL 8102 Lan
Atheros 5007 Wifi
realtek audio (alc 262?)PLS HELP!!!
-
nlq
aktív tag
Sziasztok!
eloszor is koszonom a segitseget az image keresesben
a jo hir, hogy a JAS 10.5.4 install elsore felment (hangkartya halokartya is muxik) illetve nem elsore, hanem masodikra, mert elsore bennefelejtettem a gepben a pcmci kontroller kartyamat..a ps2 billentyuzet gondba en is belefutottam
van ra valami megoldas az usb billentyuzeten kivul??
most irodik epp a ideneb 10.5.5 mire befejezem a hozzaszolast mar lathatok is neki az installhoz kivancsi leszek ra mit szol a vashoz
Udv
nlq -
nlq
aktív tag
Sziasztok!
uj vagyok itt a forumon...
elolvastam az elso hozzaszolast (meg az utolso nehanyat)
szeretnek valami release-hez hozzajutni...
ha valaki tudna valami tippet adni personal uzenetben (esetleg egy torrent file formaban emailban) azt nagyon megkoszonnem!(ha torrent filet kapok, akkor 1:10 es seedig megseedelem szivesen neki)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest