- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
lama_lamm #24273 üzenetére
A bios bizonyos időközönként resetelte magát, ezt abból vettem észre, hogy mavericks indulásakor 63 MB-ra állt vissza a videó memória mérete.
Akkor bizonyos idő után a gép bekapcsolásának majdnem duplájára nőtt, ez abban jelentkezett, hogy bekapcsoltam a gépet, hdd, ventillátorok elindultak de semmi több majd közel fél-1 percet kellett várni arra, hogy megjelenjen a post képernyő és elinduljon a boot. Szerintem ekkor is valamiféle recovery mód futhatott le a lapon.
Ezen problémákra gondoltam feldobom a legfrissebb, vagy azelőtti bios-t de pár indulás után recovery módban ismét visszarakta a gyári bios-t, vagy is hiába frissítettem, egy idő után megunta a lap és vissza downgradelte az eredeti F3-as biosra.
Elemet kivettem többször is, hosszú időre, de semmi javulás nem történt. Memória elvileg 100%-os, proci is. Innentől fogva nem volt kérdés mivel lehet baj. -
Tikakukac
titán
válasz
lama_lamm #23578 üzenetére
Felderítettem a dolgokat. Mivel nekem elég sok mütyürüm van win alatt így kellett egy jó virtuális win, ami csinálja amit kell, plusz egyszer úgy szétállítottam a hangot, hogy totál szétesett az egész, meg NTFS is egyszer beszopódott keményen. Monitor USB és kariolvasója is egyszer beleszemetelt a rendszerbe hasonlók... mivel 20 perc a reinstall így ez egyszerűbb volt.
Nekem meg csak integrált van, ezzel eddig nem sok baj volt, kb semmi.
-
Máté94
addikt
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
lama_lamm #13606 üzenetére
semennyire. be kell másolni a librarybe, egy bill kiosztás filet és kész.
Hungarian PRO IO-t próbáld, ha nem jó, akkor a többi közül valamelyik.
A /Library/Keyboard Layouts mappába kell bedobni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged