Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
amúgy ezt a végfok dolgot sose értettem. ez mis is? miért kell szuperjónak lennie?
-
Turbolada II
őstag
Ti már láttatok 500W-os erősítőt, végfokot? Csak az erősítő rész lenne vagy 15 kiló!
Én 2X70W-ról szoktam zenélni az Onkyo TX-7630-as erősítőmmel, és az halláskárosodás közeli szint. Amikor a Logitechet maxra tekered akkor jön ki belőle 10W közép+magas (mármint a szatokból), ehhez képest 70W egy "picit" durvább. A nagy hangfalaimban lévő magasak 2.5 kilót nyomnak darabonként.30 wattól azonnal szétégne a kis Logi hangszórókon a tekercselés.
-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szóval az 505w rms az csak rizsa?

-
Turbolada II
őstag
De tudom, 4 db TDA 7294-es végfok IC hajtja 4X70W, ebből 2X70W a mélynek 2X70W a többinek. A mély 180W szinuszban, a többi 25/12W-os tehát 12W szinuszban. A trafója torroid és elég nagy, szóval a 280W összteljesítményt ki tudja szolgálni. A valós teljesítmény ha 85%-os hatásfokkal számolunk olyan 230-250W között lehet, ebből a mély a fele wattot zabálja fel.
http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/w3-871sc.htm (kis hangszórók)
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
De ennek domború a közepe nem?
Az erősítője hány watt összesen? azt nem tudod? -
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
de csak kipróbálni, hogy tud e egyáltalán szólni a kicsike.
ez a mély hangszóró tényleg megvan 180w??? azannya -
E-Maxx
tag
Leszedtem foobart, valamicskét javult, de a mély kb 1%-ot, a többi kb 5-10%-al tisztább lett. De a mély miért nem tud megjavulni.

Elvileg(!!!) 188W-os a mély.
Nekem a hifire egy magnat quantum sub 730A van rákötve, yamaha ns 8hx-ekkel(ebből 4 db), egy harman kardon avr 645-ös erősítőre.
A magnat az 800w-os névleges teljesítmény, 1% hangerőn letépi a kezemet a bass reflex nyílás mind a mélyen, mint a hangszórókon.Itt semmi, 50-60% alatt.
-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Analogon használom, de second skinnel és anélkül is max 11-ig sikerült eljutni.
3-as kockán van mély, de nem sok, 8-as kocka körül kezd lenni valami.
Próbáld ki jetaudio x-bassal, sz@rrátorzítja nekem a mélyhangot, a z560-on egy cseppet sem torzul, csak erősödik.
-
Turbolada II
őstag
A Logitech ügyfélszolgálatát kell felhívni és ott szépen elmagyarázzák. Az elvágott kábeleket kell elküldeni, a postaköltség kb. 2000Ft és 2 héten belül kapsz újat.
"másrészt szeretnék 3-as 4-es kockán zenét hallgatni. Nem fullnál is erősebben."
Én is ugyanígy vagyok vele, ilyen hangerőnél pedig nincs is mély.
Bass-Boost 22 csak analógon van. -
E-Maxx
tag
Ezt már próbáltam, igaz nekem boost 11 van, tovább akármeddig tekerem nincs.
De egyrészt itt már szerintem károsodhat a hangerő, másrészt szeretnék 3-as 4-es kockán zenét hallgatni. Nem fullnál is erősebben.Én 75-ért vettem, de mm-ben még mindig 99.

Hogy érted hogy elküldeni sortensbe, mit, az elvágott kábel darabot, az st-t, vagy a többit, vagy mit?
És oda mennyi a posta pénzben, ill kb mikor kapok új hangfalat?

-
Turbolada II
őstag
Elméletileg használhatatlanná kell tenni (elvágni az ST kábelét) és el kell küldeni Németországba. Nekem Sortensbe kellett elküldeni és Düsseldorfból küldtek újat. Én nagyon balszerencsés vagyok ezzel a hangrendszerrel. Az első Z-5500 a vásárlást követő 3. napon halt meg. Ha visszaolvasol már az elsőnél is panaszkodtam a mélyre. Ha nem tévedek én vagyok az első aki erről írtam.
-
Kleroo
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy a logitech újabb z-5500-ait nem véletlenül lehet már ilyen olcsón kapni. nagyon sokáig 90 ropi körül tanyázott, s úgy tűnik erősen leesett a minőségi színvonal,hogy olcsóbban adják.(electroworldben 2 hete 109ezer volt
)
az enyém 1,4 éves. Nagyon ott van. Ha a reflexcső mellé hajolok, szint elfujja a hajam a fejemről. amúgy a genius 3600hoz képest hangerőben nem olyan nagy előrelépés, de a 3600 mélyét én nem nevezném mélynek nagyhangerően. torzult fülsüketítő valami. de ennél hangosabb a logi, csak tipikusan az a mély,amikoor bólogatsz mosollyal az arcodon, hogy ez már valami. aki merész,szerintem próbálja ki ezt:
egy hangszórót sem köt be, bekapcs, hangkártya mastere 100%, valami hardcore zene, vagy hip-hop. sub-max, hangerő boost 22re. ha még itt sem erős akkor kapja be a logi, hogy így megszégyeníti a z5500 nevet. [link]-csakhogy megnyugodjak
-
CabalX
aktív tag
Sziasztok !
Ma én is beléptem a "klubba", megérkezett a múlt csütörtökön rendelt Z-5500-am.
Azt nem tudom hogy mikori vagy hogy melyik verzió, de brutálisak a mélyei a régi hangszórórendszeremhez képest (Creative FPS2000 Digital), igaz elvben vagy 10* erősebbnek is kellene hogy legyen.Én is 5-ös normál hangerőn hagytam mindent az X-fi 80%-on, Winamp szintén, és 4-es "master" hangerőn rendesen érzem a lábamnál hogy "verdes" a mélynyomó - a reflexen meg szépen jön a levegő !

Remélem nem kiabálom el a dolgot, de eddig nagyon tetszik.

-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
És hogyan érted el, hogy nem kérték vissza, vagy egyáltalán hogy?
Mert ha megpróbálnám elintézni a garit, akkor mire kell számítsak?
Számla meg minden megvan még, doboz is természetesen, de ugye nem kell akkor sehova sem postázni?
Én egy z560-ért adnám oda, az a legjobban sikerült logitech hangfal. Z680 közelíti, de nem olyan jó az egész cakkumpakk.Bár a Z-560 csak 4.1

-
Turbolada II
őstag
Szó szerint! 2 mély abból egy hibás, 10 szatelit, és 3 ST (abból 1 totál KO-s, egynek nincs háttérvilágítása, a harmadik még jó.) Lassan bazárt nyithatnék. Az a szégyen hogy eddig egy normálisat nem tudtak küldeni. A második Z-5500-nak sincs mélye.
Visszaadnám az egész kupacot egy azaz egy darab normális Z-680-ért cserébe. 5 szatelit és a távirányító és az 5 kábel bontatlan.
-
E-Maxx
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Megvan még a logi g51-em, mellé tettem a kis semmi mélyet, és leszólja ezt, úgy hogy az már fáj...
laptopomhoz vettem x-210-et, az is nagyobbat szól, igaz csúnyábbat is.
Csak nem tudom mit lehet ezzel kezdeni.
Amúgy hogy érted hogy 3 st-d van, meg két hangfalad?
Amúgy elég nagy logi imádó vagyok, mindenből csúcskategóriáját megvettem (g5-g15-g25-g51-z5500) de ez nem hozza a logi minőségét.De mondom másfél 2 napig 1 hét szunya után volt olyan mint egy z680, utána megint semmi.

-
Viktor26
tag
Három helyen sikerült bevásárlóközpontban meghallgatnom ezt a szettet... Háromból kettő helyen semmi hangja nem volt, az egyik viszont nagyon odatette magát. Olyan erővel dübörgött a mély, hogy nem bírtam befogni a reflexnyílást, kilökte a kezem a levegő. Most adtam el a Z-2300-am. Annak aztán van mélye. A Z-5500-nak ezt felül kéne teljesítenie. De az a kettő még a volt Z-4-em árnyékában sem volt. Eléggé elriadtam a vásárlástól. Próba nélkül nem szívesen!
-
törölt tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem, Z-680-at még soha. De a Z-5500 három egységen (sub) teljesen jól szól, bár most, hogy állítottam a hangkártya EQ-ján, néha felteszem 4-esre is a mélyet. Efölött mát zavaróan sok a basszus.
A fő hangerő 3-4 egység, de ha nincs itthon senki, akkor napközben van úgy, hogy feltekerem olyan 6-8-ig, hogy a porszívó mellett is halljam a zenét!
-
-
törölt tag
Gratula a kártyához!

A kérdéseidet látom már megválaszolták, csak annyit tennék hozzá, hogy nem kell annyit visszaolvasni, az első hozzászólásban a hasonló jellegű infók nagy részét sikerült összegyűjteni.
Játéknál be kell állítani a menüben, hogy 5.1, vagy Surround, vagy aminek éppen hívják, s mehet a móka!
Zenére analógon használd a kártyát, szebben szól!
Coax kábelből van egy eladóm, 1 méteres, aranyozott, agyonárnyékolt, amit csak akarsz, Monitor márkájú. Media Marktban ~3 ezer forint egy ilyen, de 1K-ért odaadom, ha érdekel.
Amúgy a sima RCA kábellel is éppúgy szól, de azért csak jót tesz az ember lelkének, ha igényesebb kábellel köti be a rendszert. 
Optikai kábellel sincs hangzásbeli különbség, csak olyat kevesebb helyen árulnak, s drágább is.
Turbolada II:
Balszerencsés vagy vele.
Én a diNovo Laserrel jártam így, azóta bluetooth alapú Logitech cuccot soha többé! -
Turbolada II
őstag
Nem vagyok paranoiás, a legtöbb Logitech termék jó, de ez a Z-5500 egy nagyon felejtős eresztés.
-
Turbolada II
őstag
Én is pontosan így vagyok vele, hatalmas csalódás. A mély hangereje egyszerűen botrányos, félek minden újabb szériás Z-5500 ilyen. A beállításaim nekem is ugyanolyanok. Nem igaz hogy egy 25 centis hangszóró TDA 7294-es híddal, ekkora bass-reflex ládában ekkorát szóljon. Lehet szívatják a magyar vásárlókat? Akik 2 db műanyagdobozos 2000 Ft-os teszkós szutykokról hallgattak eddig zenét, azoknak tényleg "brutális" lehet a mély, de ennél a házilag épített MNC mélyládám nagyobbat szól. Állítom hogy az X-530-as mélyét oda lehetne tenni emellé.
-
flashfly
csendes tag
Üdv
Olyan problémám van hogy a vezérlő kütyü nem kap áramot egyáltalán.
Nem csinál semmit se.
A poén az hogy áltó helyébe szart be, be se volt kapcsolva egyáltalán, és mire hazaértem se kép se hang.
2-3 hónapos és alig volt használva =(Tapasztalt valaki hasonló hibát? Hol tudom megnézetni vagy javittatni ?
Ha valakinek van 5lete pls írja meg nekem =) -
blambun
tag
szét nekem sem veri a mély a falakat, de mint a fentebbi hozzászólásban is látható, én eléggé eltérő beállításokkal használom (úgyértve, hogy nem minden ugyanannyira van ám belőve) plusz eddig sajnos nem sikerült rendesen elhelyezni őket, és nem is tudom hogy képes leszek e majd rá, merthogy nagyon szét kéne kapni a szobát.
de ha valaki a főbb beállításait pontosan leírja, szívesen kipróbálom én is, hogy tudnék e falat bontani vele, hehe.
-
E-Maxx
tag
válasz
blambun
üzenetére
Én 3 hete vettem kb. a hangfalam, legalább 40-50 órát szólt már rendesen be van járatva, egy kb 30nm-es szobában van, winampot használok(75% master volume), audigy 4-em van, kx driverrel, st-n a center 7 kockán, surround 7 kockán, mély maxon, én mikor nem szólt 6 napig egyetlen egyszer sem, utána brutálisan erős volt, kb 2 napig, azóta megint gyenge, próbáltam pihentetni, de ugyanúgy gyenge.
Ezelőtt Logi G51-em volt, annak a mélye oda-vissza sz@rrá verte.
Vista alatt meg mély mintha nem is lenne, xp alatt lehet hallani csak.
Mondjuk egy-egy jó filmben(transformers, full hd dts hanggal)viszont túl erős a mély máshoz képest.Pedig filmet is winampban nézek.
Filmnél vissza kell vegyek mélyből, mert túl erős.
Vettem hozzá optikai kábelt, de azzal nem olyan szép, telt a zene.
Hallottam már logi z680-at, z560-at, star trek-ben, star warsben egy-egy űrhajónál azt hittem ott ülök benne, és széttépi a belem a mély, itt meg dübörög, és kész.
Hallottam már másik z5500-at is, az is így szólt.
Egy z680 agyonverte az ismerősöm 100-ből összeválogatott denon-sony cuccokból álló hifijét. Az viszont agyonveri ezt.A harman/kardon 5.1-es nagy hifimhez nem is hasonlítom, de az nem is gépre van kötve, és mondjuk nem is ilyesmire használom...igaz, az 900e körül van.
Szóval többet vártam tőle.
olvastam itt, hogy nem egy embernek szét veri a falakat a mély, ez felettébb érdekes.
Logitech ügyfélszolgálattal érdemes foglalkozni?
Mert hogy én ezt a hangfalat vissza nem küldöm nekik(vagy 6-7 ezer lenne a posta...)az biztos.
-
blambun
tag
nekem gamerem van. nem tudom mennyi különbség van a két kártya között. én jetaudio-t használok 30%-on, és nálam a wave 80, line in 66, master volume meg 80. akkor lehet itt rejlik a különbség. bár, végülis tudja a frász, mert surround 6 kocka, center 5, sub meg 4.
régebben mintha valami olyasmit olvastam volna errefele, hogy a lejátszóprogit nem érdemes maxosra húzni, mert küld a kicsikre is ártalmas frekit, szóval mélyet.
én cmss-t nem használok, mert optikain hallgatom a zenét. különben te a crystalizert maxra húzod ? -
^Boss
őstag
válasz
blambun
üzenetére
x-fi elite prom van, valoszinu az is kozrejatszik. lejatszoprogiban (foobar) max, x-fi meg 75-90% kozott, illetve mindenfele crystalizer stb. bekapcsolva, cutoff freq-et is beallitottam ahogy szamomra a legjobb, CMSS3D stb. bekapcsolva. sokféle beallitas van az x-finel, valoszinu azok is beleszolnak
center kicsit azert fol van tolva, olyan 5.5 kockaig, bocs, de minden mas 3
-
Salvador20
őstag
hívtam a csomiküldőket, holnap 4-re érkezik meg délután.....át kéne aludni addig az időt! na pás

-
^Boss
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nalam 3 kocka minden es mar szetesik a lakas

-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
véletlenül elösször privibe ment

-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Igen valahogy ígyvan de én még ott is karcsunak érzem a mélyet. Mpndjuk csak a z560-hoz tudom hasonlítani de ott sokkal hatásosabb volt a mély.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Lehet valami vézna fickót küldtek és megvárja amíg kap erősítést
Aztán ne sajnáld ha megjött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Salvador20
őstag
hajj nem hiszem el, a futár még mindig nem hozta a hangfalat, már szét*** az ideg

-
Henryk
aktív tag
Az analóg is ugyanolyan jó, ha rendes hangkari van alatta, meg játékokban kell az 5.1hez.
Optikai/koax meg ha azt akarod hogy hogy a logi dekódere dolgozzon, és kiírja a DTS/DD stb-ket, meg a digitális jel miatt nem lesz zaj benne, de jó hangkarival analógba sincs annyi.
szerintemlegjobb ha mindkettővel rákötöd, és játéknál váltasz analógra (én így használtam, meg fogom ha visszajön gariból)
de ez csak magánvélemyény, van aki szerint a zenének is jobb hangja van analógról, én nem vettem észre. optikáról hallgatok zenét a login music moddal, így jobban adja a mélyet.
De majd kipróbálgatod hogy a te hallásodhoz hogy igazodik jobban. -
renato
aktív tag
nah nemrég vetteme gy auzentech 7.1-es kártyát, amivel meg is vagyok elégedve, bár még nem tudta kimutatni igazi erejét ezen hangszett hiányában.

laikusként pár kérdés. látom van itt coax, optikai meg mindenféle kötögetések. én nekem már ez is sok. a hangfalszetthez milyen kábelek járnak használtba tudom e venni kapásból?
hogy mire szeretném használni?
nos. film (blu-ray + ugye az a hang ami jár hozzá, itt már nincs dts, hanem valami "true HD" cucc van / dvd + dts - ha ugye van)
aztán autós szimulátorhoz is használnám, ezért lesz a számítógép, és az ülés körül minden hangfal, hogy maximálisan pozicionálni tudjam a járgányokat.
a játék támogatja az surround hangzást (be kell pipálni és "kész")illetve zenét is nyomatnék néha rajta, de arra inkább használnám a sennheiser hd 555-ömet.
ezt a logitech hangcuccba be tudom dugni valahova? a z-4-esemnek van ilyen kimenete, és tök haszno meg jó dolog (ott a távirányítóba kell dugni)kérdésem szóval csak annyi lenne, hogy milyen kábelt, ecetera vegyek hozzá, hogy jó legyen a rendszer.

ui: nem kérek fikázást, hogy nem keresek rá, olvasok vissza, dolgozni is kell sajnos, időhiány. :/ majd azért olvasgatok, de nem ma

előre is köszönöm mindenkinek
-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Beszéltem a szervizes csávóval azt mondta igen találkozott már ilyen problémával vissza kell vinni és kicserélik.
-
Henryk
aktív tag
A reset szerintem nem igen szól bele a háttérvilágításba, csak pont jó napja van. várd meg amíg teljesen kimegy, nehogy mikor odakerül hozzájuk pont jó legyen és visszaküldjék
nekem teljesen kiment rajta 1-2 hét után. próbáltam alkudozni hogy ne kelljen már lebontani a falról meg a mélyet is felküldeni, de mondta hogy ha olyan kedvük van akor az egészet kicserélik és legyen ott minden... hát remélem nem az egészet cserélik, vagy ha mégis akkor legalább jóra. gáz lenne ha most meg egy mély hibásat küldenének vissza..
-
Henryk
aktív tag
Igen. Nekem is így kezdődött, hogy hunyorgott a kijelző, majd teljesen kiment a világítás. garis az ügy. ha van rá bolti garanciád 1-2 év, akkor oda KELL vinni az egész cuccot, amíg nem jár le a bolti garancia. az új küldözgetős módszer a logitól csak akkor megy ha nincs rá bolti garanciád, vagy lejárt.
sajna ezvan, megkell válni tőle kb 2 hétre amíg "intézkednek" énis így jártam, de mostmár nem bánom, mert alaplapom is garizni van, tehát amugyse tudnám miről hallgatni

-
tibz03
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Nem tudok ajánlani helyette semmit, annyira nem vagyok otthon ezekben a hangcucc témákban.
Ha masterelnek helyetted, akkor viszont nyugodtan vedd, mert - szerintem - ez az egyetlen hátránya ennek a cuccnak. A filmek és a játékok marha jól szólnak vele, de úgy alapból a zenék is!
Egyébként ha masterelésre kell valami, arra egy komolyabb stereo cucc többet ér. De ami engem illet, nem bántam meg, hogy ezt a hangcuccot vettem, szerintem te sem fogod. 
^Boss: Köszi, akkor majd utánanézek a dolognak, holnap lehet, hogy fel is hívom őket.

MOD: Nincs mit, audi100td!

-
tibz03
őstag
válasz
XFreedy
üzenetére
Ezzel egyet értek, szerintem zenére nem ez a legjobb megoldás. Én hobbiszinten foglalkozok zeneszerkesztéssel/készítéssel, és meg kell mondjam, ez a hangcucc erre használhatatlan. Masterelésnél egyáltalán nem azt kapod vissza, amit hallasz a Z-5500-zal.
Persze akinek nincsenek ilyen speciális igényei, annak bőven jó lehet zenére is. 
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Z-5500-ammal. Már hónapok óta csinálja azt, hogy bekapcsolt állapotban a kezelőn a háttérvilágítás el-elhalványul 1-2 mp-re, és az utóbbi időben olyat is tapasztaltam, hogy teljesen kikapcsolt, vagy hosszabb időre nagyon elhalványult. De pár másodperc múlva mindig helyreáll. Ezt van, hogy 1-2 naponta tapasztalom, de van, hogy 1 hétig elő sem jön ez a probléma. Mindeközben probléma nélkül szól tovább a hang, tehát annyira nem zavaró a dolog, de azért mégis érdekelne, hogy miért csinálja. Gondolkoztam rajta, hogy le kéne gariztatni, de nem sok kedvem van összeszedni, bedobozolni, aztán 1-2 hétig megválni tőle.
Persze ha garis a probléma, akkor megteszem.Szóval várom az ötleteket, vagy volt-e valakinek hasonló problémája.

-
XFreedy
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Ahogy így visszaolvastam a topicba, arra jutottam, hogy jó köztes megoldás ez filmnézésre és zenehallgatásra egyaránt, de ha komolyabb mindőségben szeretnél zenét hallgatni, akkor szerintem egy stereo erősítő+hangfalak jobban megfelelnek a célra. Bár nem tudom mennyire vagy igényes ebben a témában.
-
^Boss
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
szerintem jo valasztas (jelenleg nekem is ez van), ennel egy picivel jobb az S750-es GigaWorks, de az 100k korul van mar ujonnan (igaz ugy tudom most a Z5500 ara is emelkedik).. az picit jobban szol, meg ugye 700W vs ?505W?.. nekem az S750em 2 ev utan elromlott, most probalom megjavittatni valakivel majd, ha lesz ra alkalmam, de utana nagyon nehez lesz valasztani (mar ha egyaltalan javithato..)

-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Új hangfalrendszert szeretnék vásárolni és a Z-5500-ra gondoltam, nekem leginkább zenehallgatásra kellene, de sokat nézek filmet is meg néha játszom is.
Igazából az érdekelne hogy mennyire jó ez a cucc zenehallgatásra? Mert nekem ez lenne az első szempont. Gondolom a mélyekkel nem lesz gond, de vajon a szatelitek eleget adank közép és magas tartományban? Kicsit tartok az egy utas felépítéstől.
Egyébként nem ragaszkodom az 5.1-hez, ha tudtok valami 2.1-es megoldást ami jobban alkalmas zenehallgatásra, annak is örülnék (max. 55.000 Ft-ig).
-
XFreedy
tag
Na, pár perc, és megrendelem hammon-tól ezt a csodás hangfalat
legalábbis remélem az lesz, nem pedig egy hibás darab
-
Dió83
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
meglessz nopara

-
szaszapi
őstag
Tud valaki valami jó és lehetőleg olcsó hangfalállványt a szetthez?
A logi magyarországi képviselete nem volt hajlandó elárulni hogy a bemutatóvideón milyen állványt használnak mivel az nem logitech így hát ebből bevételük se lenne így nem árulták el sajnos. -
Viktor26
tag
Nem kéne ennyi fórumot olvasnom
Egyre jobban kezdek félni, hogy nem-e ilyen rossz szériát fogok majd ki én is
Most kivárom még azt a pár napot, és megjátszom a Samsung Omnia akcióját, ha más nem, becserélem majd egy Z-5500-ra az ajándék hifit
De tényleg félek a Z-5500 vásárlásástól. Ha ki lehetne előtte próbálni, azért nyugodtabb lennék! -
Kis zöld izé
senior tag
Sztem onnantól kezdve,hogy fizettetek érte, nem cinkes újra és újra bejelenteni a hibát. Ami jár az jár. Magam részéről is szörnyülködve olvasom a hozzászólásokat,mert hála a jó égnek nekem teljesen rendben van a cuccos minden téren.
-
törölt tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ha az új is rossz, akkor igen! Bár tényleg marha kellemetlen lehet. Ha Te nem is, kérj meg egy ismerőst, hogy ő jelentse be a hibát. Ha egyszer roszz...
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor hívjátok fel a logitech magyarországi képviseletét,2 év gari vana cuccra vessétek fel többen ezt a problémát,biztos kicserélik.Nekem is cseréltek már nem egyszer ki terméket.
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Ok megnézem. De viszont ez a DTS nem akar összejönni. Beállítottam a Windvd-t átrakom opticaira és átugrik Dolby Prologic Movie-ra pedig elvileg kéne jelezni a dts-t vagy nem?
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
ezt még nem próbáltam mindjárt megnézem mp3 lejátszóval.
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
OK. De nagyon idegesitő szét kéne szakitania az egész házat azt ehelyett csak itt "ciripel"

-
Dió83
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
kiprobáltam akad mély de csak majdnem max hangerőn
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Okké kipróbálom. De kicsit visszaolvastam a fórumban a PID.-ekkel kapcsolatban és ez pont az R808-as amire írkálták itt is hogy van vele gond.
szaszapi: nem hinném hogy beképzelem hogy nincs mély mert mint írtam is az elöző házimozimnak z560-as logi. kb fele akkor a mélynyomoja mint ennek és sokkal több mély jön ki belőle ettől még az ajtóba az üveg se nagyon rezonál be az elözötől még lenn a tálalószekrény is rezonalt.
Még 1 kérdés: DTS-t hogy lehet belőle kicsikarni? Adott film U571 optikai fénykábellel összekötve és ennek ilyenkor magától át kellene ugrani dts-re? Windvd 8-al. -
szaszapi
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Hát nem tudom.Itt egy szám hallgassátok meg,ha felnyomom 7es rublikáig a hangerőt nekem eléggé bántja már a fülemet.
http://www.megaupload.com/?d=G4IBYSJG
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk 2X70W hajtja a mélyet és a 25 centis Tangband mély elméletileg 180W szinuszos teljesítményű. Csak a mi esetünkben az a baj, mintha 30W hajtaná a mélyet, nem 140W.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként ha masterelésre kell valami, arra egy komolyabb stereo cucc többet ér. De ami engem illet, nem bántam meg, hogy ezt a hangcuccot vettem, szerintem te sem fogod.