- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
-
Valério
csendes tag
-
wampa1
tag
válasz
Viktor26 #4525 üzenetére
PC-hez jo a Z-5500. Föleg ennyiért. 100k-ig nem igazán van versenytársa. Azért mert egyik másik ember kifogott egy szar szériát, nem kell lehuzni a cuccot(Turbo)...Egyébként meg ha nem ugy szol ahogy kéne vissza kell küldeni gariba, adnak másikat, ennyi
Viktor: ne szorongj már ennyit, menj el, vedd meg és élvezd
mod: Ja és emberek nem látom a képeket a rendszerről. Senki nem akar eldicsekedni a durva hangcuccával?
-
Turbolada II
őstag
válasz
Viktor26 #4509 üzenetére
Senkinek ne higgy hogy szól, hanem hallgasd meg. Én a Media Marktban hallgattam meg egy 70000 Ft-os Harman Kardon erősítővel. A Z-5500 és ez köszönőviszonyban sincs egymással. A JBL egy mások dimenzió. Normális mély, telt közép. A magas volt a legérdekesebb, az összes számítógépes 5.1-nek grízes, pontatlan magasa van ehhez képest.
-
Játékos
addikt
válasz
Viktor26 #4466 üzenetére
PID R815...
Ezek szerint az enyém a legújabb, ha jól tévedek.
Namost! A hétvégén megyek a cimborámhoz, akinek szintén van, és meghallgatom az övét! Az emlékezetemben úgy él, hogy az övé elmebetegebb, mint az enyém, DE! Ezt meghajtottam pár percre, a párom bejött a konyhából, hogy rezegnek a FALAK!
Meghallgattam azt a 5-100.flac-t.Ez baromság!
A gyerekek megijedtek! El se tudták képzelni, hogy mi a fene történik!
Összegezve: emlékeim szerint a "régi" brutálisabb valamivel, de ennek se fogom kihasználni a felét se! Azt gondolom, hogy az újakból kispóroltak valamit, és ezért adják ilyen "olcsón". Legalábbis ahhoz képest, amennyi volt 3-4 éve...
Járatom pár napig, aztán megkínozom RENDESEN!JA! Az elmebaj belejött a fejembe: melegszik rendesen, tehát VÍZZEL fogom hűteni!
Majd megmutatom...
-
Kal-El
senior tag
válasz
Viktor26 #4380 üzenetére
Sziasztok!
Az igaz, hogy a Logitechnél a G-51, meg X-540-ben lévő mátrix ami átalakítja a 2.0-ás hangot 5.1-be, egy driverrel is megoldható?
Meg ezt milyen hangkártyával lehetne akkor megvalósítani?Erre nem tud senki választ adni?
Az is elég lenne, ha olyan valaki nevét leírjátok aki ért az ehhez, aztán küldök neki pm-et. -
Játékos
addikt
válasz
Viktor26 #4380 üzenetére
Képzeld! Néhány napja hallgattam a rádióban, hogy mivel egy rakat visszaélés volt (eladói részről!) internetes vásárlások során, így szegény fogyasztoknak olyan kiváltságok járnak, mint pl. az emelt (15 napos!) idő, hogy a szerződéstől elállj!
Annyi, hogy ebben az esetben mikor megrendeled is, meg mikor visszaküldöd is Te fizeted a postaköltséget!
Wampa kollégának: jogos! Így kell ezt kéremszépen!
Henryk: de a futár 6-7 ezer lenne
Postán Üzleti csomag: 50000Ft-ig, 30kg-ig 1890Ft...
-
törölt tag
válasz
Viktor26 #4092 üzenetére
Azt nem is néztem, hogy mikor frissítette.
Én Hammonnál venném meg újonnan, mert eddig csak jókat hallottam Róla, így bele mernék vágni.
Hát, pedig nem gyenge ez. Ha gondold, s Pesten vagy, nyugodtan hozhatsz zenét, filmet, s beugorhatsz meghallgatni, kipróbálni. Teljesen mást produkál, mint a plázákban!
(Bár az enyém egy őskővületnek számít, de a topicban tárgyalt sajnálatos esetektől függetlenül nem hiszem, hogy az újabbak gyengébbek lennének.) -
Salvador20
őstag
válasz
Viktor26 #4083 üzenetére
a pixmániánál rádsóznak egy szerződést is 5K-ért + pk, ami lehet 3500 és 7000Ft is tehát nem jössz ki olcsóbban
Én Hammon Serra-t ajánlom, hétfőn rendeltem tőle 61K-ért z5500-at és holnap jön meg a pk pedig 2100Ft még, szóval az is jó sztem....Mod: Gianni az jó bazáros, lehet tőle vásárolni, egyedül azt hallottam , hogy a garanciás dolgokkal szokott neki húzódás lenni, amugy eddig a legtöbb cuccom tőle vettem és hála az égnek eddig azokból semmi nem ment tönkre
tőle akartam én is rendelni, de sajna azt mondta, hogy csak szeptemberben, és akkor már 65K lesz, mert emelték az árát, még múlt héten beszéltem vele erről.... -
Kis zöld izé
senior tag
-
törölt tag
válasz
Viktor26 #3903 üzenetére
Na, majd akkor hamarosan lesz új tapasztalat!
Többé-kevésbé végig követtem a topicot, de úgy látom, szinte minden előfordult már, amit csak a Z-5500-ról tudni érdemes. A közeljöbőben úgy néz ki, az ASUS Xonar hangkártyával adott hangról tudok majd írni, ez még lehet, nem volt. Creative kártya nekem már nem kell, 100 mega feletti driver, számomra felesleges funkciók garmadája (igen, már az EAX is ide tartozik), ehh... szóval inkább eladom az Auzen X-Fi-t.
Az alaplapi - most éppen SupremeFX II - kártya pedig még mindig meglehetősen szutyok, s most visszafogott voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest