- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
A reset szerintem nem igen szól bele a háttérvilágításba, csak pont jó napja van. várd meg amíg teljesen kimegy, nehogy mikor odakerül hozzájuk pont jó legyen és visszaküldjék
nekem teljesen kiment rajta 1-2 hét után. próbáltam alkudozni hogy ne kelljen már lebontani a falról meg a mélyet is felküldeni, de mondta hogy ha olyan kedvük van akor az egészet kicserélik és legyen ott minden... hát remélem nem az egészet cserélik, vagy ha mégis akkor legalább jóra. gáz lenne ha most meg egy mély hibásat küldenének vissza.. -
Henryk
aktív tag
Igen. Nekem is így kezdődött, hogy hunyorgott a kijelző, majd teljesen kiment a világítás. garis az ügy. ha van rá bolti garanciád 1-2 év, akkor oda KELL vinni az egész cuccot, amíg nem jár le a bolti garancia. az új küldözgetős módszer a logitól csak akkor megy ha nincs rá bolti garanciád, vagy lejárt.
sajna ezvan, megkell válni tőle kb 2 hétre amíg "intézkednek" énis így jártam, de mostmár nem bánom, mert alaplapom is garizni van, tehát amugyse tudnám miről hallgatni -
Adrián29
aktív tag
Tényleg köszi a segítségedet!
Meg is fogom venni,neked is újszériás és semmi baja.
Januárban csatlakozok hozzátok
És ahogy írtad,szerintem egy kis szag természetes,főleg ha nagyon meghajtják.
Irta valaki a sercegést.Nekem Régebbi Genius hangfalamnak volt egy alapzaja.
Cseréltem hangkarit,és teljesen megszünt.Mindenkinek BUÉK!
Üdv:
Adrián -
Kleroo
veterán
Recon! küldted te már meg a rendszert?
28nm-es szobám sarkaiban vannak a hangszórók. én középen élvezem a zenét, és ott kb 10 perc után elég erősen érezni a szagot. és azért vetettem fel mert félek/féltem hogy ez a közelgő meghalás jele.nem fikázás. imádom a szettet. csak nehéz meghatározni mikor "sok " valami neki. könnyű szétküldeni -
bzoley
veterán
"...nincsenek vele driver-problémák..."
Creative cuccok esetében nem lehet biztosra menni, valami apró nyűg mindig van velük.
Én a kábel problémát egyszerűen megoldottam. Mindig akad itthon composite kábel, lecsaptam az egyik végét, ráhegesztettem a jack-et, és kész. Semmi adapter.
Akár egy Audigy4 is megtenné, de ha találsz valahol pl. XtremeMusic-ot, azzal már kellemesebb élményben lehet részed.
Újabban a tévét is PLII-vel nézem. Zenék, zajok, zörejek hátulról jönnek, a lényegesebb hangok meg elölről. Mintha a tévéadást is 5.1-ben nyomnák -
FireShadow
senior tag
hali
én is igy tapasztaltam, csak kmplayer+ac3filer: spdif ki, mindez egy DTS hangsavos filmnél. hangerőt nem lehet állitani, rendszer hangerő sem változtat rajta, csak ha muteolom annak van hatása. gondolom ez van nálad is. de szerintem az nemgáz ha filmézéshez átváltod optikaira és onnantol kezdve a szép nagy tekerentyűs gombbal vagy a távirányitoval piszkalod a hangerőt
de telleg kifuj a hangnyomás a szobából filmeknél tisztara mint a moziba
zenénél én plII music-on hagyom, valahogy mintha mindenhonnan jönne a zene, igaz hogy picit tompább hátulról, de felnyomtam a sorround hangeröt meg a dimension is kicsir rear fele hajlik, igy hatulrol is jo erövel szol a zene, basszus is van rendesen, egy kicsi center is a térhangzás végett, nagyon baba.
jatekokhoz 6ch direct, igy 2 elsőn lesz csak az mp3 zene, de annyi baj legyen.
en integralt realtek hd hangkarival hasznalom, szamomra megteszi
van rajta minden, még ez a center kiemelős dtsconnect 2csatornas forras 5.1 upmixelese is center width allitgatassal csak az proci evő, ugyhogy inkabb a z5500ra bizom eme nemes feladatot =)
-
bzoley
veterán
XtremeMusic-on, és a testvérein is a legfelső jack aljzat használható digitális kimenetként. Ezeken a kártyákon spec. flexi-jack(vagy hasonló) néven fut, a vezérlőpulton választhatsz, hogy mikrofon/line, ill. digitális csatlakozóként akarod használni. De a legtöbb hangkártya speckói között feltüntetik, hogy milyen be-, kimenetek találhatók rajta.
-
wampa1
tag
nm
Vagy átalakitoval használják, vagy alaplapirol, vagy analogon, nem tudom
Én az alaplapit használom SPDIF-en és sztem rendben van. A mai alaplapokra már azért nem olyan gány integrált audio-t tesznek, egy Z-5500-höz az is elég. Persze költeni lehet bármire, határ a csillagos ég. Attol függ mennyire vagy igényes és mennyire vastag a pénztárcád -
wampa1
tag
Hali.
Optikai kimenet nem létszükséglet sztem, ott az SPDIF az is átviszi az 5.1-et, legyen az DD vagy DTS, tökmind1 a legtöbben ugy használják(sztem). Ami a lapodon van SPDIF In, SPDIF Out lehet.
Ha játszol is a gépen és a gép köré akarod helyezni a rendszert, akkor érdemesebb a jack-eket bekötni.
A Z-5500 jo cucc, de azért nem kell elájulni töle, szépen szol meg hangos meg juj, de ne várj csodát a hangzásban, szvsz nem hiszem h komolyabb hangkarira kéne költened, hiába van komoly hangkarid, ha a rendszer nem ér fel hozzáHa meg vagy elégedve az Audigy-vel akkor maradj annál sztem, habár nem tudom melyik fajta. Audigy 2 ZS-t használják sokan.
Ugy tudom kétféle van a szettböl, egyiken csiptetösek a szatelitek a másikon "dugosak"(gondolom jack). Az enyém pl csíptetös, mielött megnézed nézd meg milyen, ha neked fontos vmelyik.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged