Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Én nem vettem személyesnek, csak mondtam, hogy két teljesen különböző eszközről van szó.
Egyébként a Logitech esetében nem mennek ezen a kábelen digitális jelek???
Vagy lehet, hogy valami komolyabb minőségű, kisebb ellenállású/jobban árnyékolt kábel esetén működne a dolog?
Minnyá felhívom Logitechéket, mert mail-t nem találtam, ahol érdeklődhetnék...
-
wampa1
tag
válasz
Játékos
üzenetére
Persze h nincs rá irva
Csak azért mondtam, mert elvileg ugye ugyannolyan kábel, ugyanolyan csati, ezért nem értem miért ne lehetne hosszabbitani.(Nem ellened szoltak a fenn leirtak, csak magamban elmélkedtem
)De ugy tünik vkinél müködik, vkinél nem, sajnos. Ki kell probálni aztán kiderül.Valaki viszont felhomályosithatna hogy miért nem müködik, mert mostmár nagyon érdekel a dolog

-
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nem sajnos, fél éve már, hogy nem működik a gépem.
-
Játékos
addikt
Nem igaz, hogy egy ilyen szarság áll az utamba...

-
djtooomi
tag
válasz
Játékos
üzenetére
Moncsihoz amit adtak 1.5m-es kábel, önmagában, st és sub között.
Saját kábele 1m, ez 1.5m, hoszabbal nem próbáltam, de valami nagyon jó minőségű lehet átvinné a jelet....
Kleroo: Akkor lehet hogy a kábel sz@r, vagy már az a hosszúság sok. Nekem 1.5m-es gyári moncsikábel teljesen jól viszi.

-
törölt tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Használod azt az AC3 filtert? Töröld le, semmi értelmét nem látom egy X-Fi és egy Z-5500 mellett a gépen tartani. Egyébként nálam is kevert párszor, aztán lecsaptam a fenébe, onnantól kezdve működik minden.

A bemeneteket pedig tiltsd le, kevesebb zajt szed össze a rendszer.
-
-
törölt tag
válasz
Tomekk.
üzenetére
A magassága és szélessége 33 cm, a mélysége középen, a hűtőbordáktól a membránvédőig 45 cm. De úgy számolj, hogy terhelés alatt azért melegszik, ne zárd be olyan helyre, ahol nem tud hűlni!
wampa1: Szerintem is simán hosszabbítható, különben miért írná a kézikönyv is, hogy szabványos, D-SUB kábelről van szó?
Azért arra a hosszabbítást tiltó mondatra kíváncsi lennék, pontosan hogy szól. Ill. hogy hol található, mert lehet, csak elsiklottam felette.
-
JrCsG
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szóval bemész a Biosba, ott keresel olyat, hogy Integrated Peripherals és ezen belül van olyan, hogy Azalia Codec, ezt állítsd át Disabled-re.
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani a mélynyomó méreteit?
köszi -
Játékos
addikt
Valaki próbálja már meg lécci!

-
törölt tag
-
JrCsG
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Milyen alaplapod van pontosan?
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Z-5500-at készülök venni, de előtte szeretnék kérdezni egyet: ha igaz, akkor a vezérlő, és a sub (ill. erősítő) egy D-SUB (vagy hozzá hasonló) kábellel van összekötve. Nálam kb 3 méterre lenne a 2 cucc egymástól, he a kábelt körbe kéne vinni a szobán, így az lenne vagy 7 méter. Kivitelezhető ez valahogy?
Köszi.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Átraktam As Is-re,de továbbra semmi hang

-
JrCsG
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Jól látom az első képen, az alaplapi hangkarid nincsen letiltva Biosból? Lehet azzal akad össze...
Valamint az output format-nál mindenütt "AS IS" nek kellene lenni, legalábbis nálam így működik... Ha beállítod az 5.1-re mint a képeken, akkor a hangkari már belenyúl... -
wampa1
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sztem marad a futár aki elviszi a hun képviselethez, ök meg küldik tovább ha kell

-
törölt tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Az LCD TV topicból van az infó, ott írták, ha elromlik a készülék, az eladónak kell gondoskodni a szállításról.
Egy ilyen TV jellemzően 15-20 kg... meg kell kérdezni a garancia topicban, vannak ott fogyasztóvédelmisek is, majd megmondják a frankót.

-
manutdzoli
senior tag
Sikerült működésre bírni.Itt vannak a beállításaim:1 2 3 4 5 6
Ezekkel a beállításokkal se akarja optikain kiírni hogy dd vagy dts.Powerdvd-ben ha spdif-re rakom mostmár nem rakja vissza automatikusan 2speakerre
Viszont egy hangot nem ad ki a film
HA tud valaki valamit segíteni a beállításokban megköszönném,mert kifogytam az ötletekből 
-
JrCsG
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A creative oldaláról szedd le a legújabb drivereket szerintem...
-
manutdzoli
senior tag
Újraraktam a creative drivereket,arról a cd-ről amit adtak a hangkarihoz.És nem akarnak működni
Ezt írja ki:Some components are not found.Please reinstall the application.Már újraraktam ezek után 2-szer és még mindig ugyanezt írja ki
Mit csináljak? -
khron
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Szia!
Van egy kg határ, ami után kötelesek elvinni a készüléket, ha garanciális.Most lehet 20kg-ot meghaladó, de ez nem biztos.
Egyébként ügyesen kitalálták, hogy a nehezebb dolgok is pont alatta legyenek. -
törölt tag
-
-
zitrom
tag
Tényleg senkinek sincs semmi repedés az említett részen?És akkor most mit csináljak fogadjam el hogy ilyen csúnyák lesznek?
-
zitrom
tag
Na megint lennének bajok:
A jobb első és hátsó hangszó közepén mindkettőnél megjelent egy több centis repedés....A kis kúp és fekete rezgő cucc közötti fehér/ezüst részre gondolok...Ez mitől lehet?A centernél is kezd megjelenni,egy kis púpósodás ezen a részen.
Hibás darab vagy mi a franc?Leesve nem volt,nagy hangerőn még igazából nem szólt és tessék tisztára elcsúfítják magukat...
-
JrCsG
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Van asztali dvd lejátszód? Ha van, van neki optikai/coax kimenete? Ha van, kösd rá a Logira és eresz rá valami olyan filmet aminek DD vagy DTS hangja van, ha akkor kiírja a logi, hogy mit kap, akkor a gépeddel lesz valami...

-
törölt tag
Köszi...
Igaz, a hangerőt fel lehet tekerni, de attól még abszolút nem részletgazdag, ahogy szól. Pl. ugyanazt a zenét ráküldöm számítógépről, majd mp3 lejátszóról, hát ööö... mintha nem is ugyanazt hallgatnám. Ki kellene próbálnom, hogy az oldalsó bemenetre kötöm a hangkártyát egy teszt erejéig... hogy erre eddig miért nem gondoltam. 
Na, csak álljon össze a masina (karácsony óta szét van szedve
), egyből le is tesztelem!Mondjuk a TV-t én is rá szeretném majd kötni, de valószínű optikai kábelen teszem meg, az a bemenete most úgyis üres.

-
JrCsG
tag
Más: ma megjött Tiesto- Elements Of Life című koncert dvd-je (2dvd). Azóta nem vagyok magamnál
Olyat szól, áááá

-
törölt tag
Megnéznétek, ill -hallgatnátok, ha a SoundTouch oldalsó vonalbemenetére dugtok egy lejátszót, akkor mit produkál a Z-5500?
Mostanában használtam volna így párszor (mp3 lejátszó "kihangosítása"), de nagyon gázul szól. Halk, és olyan "mosott" az egész hangkép.

-
wampa1
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Biztos szoftveres hiba sztem, vmi "elállitodott".
Az én AC3 filter beállitásaim. Igy tökéletesen kiküldi a jelet.
Lejátszáshoz pedig K-Lite 2.77 full codec pack-ot és MPC-t használok. Hátha tudtam segiteni
-
Kleroo
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Nekemis össze-vissza elszálnak a beállításaim. nekem elegem is lett belőle, így csak analogon használom. de a különbséget észre sem veszed. sőt.
-
khron
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
az szerintem szoftveres dolog lesz, mert azt írja ki, amit érzékel.Vagy a film nem dts forrás, vagy a szoftverben nincs beállítva.
-
wampa1
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
AC3 filterben is állitgass meg a hangkártya driverében, hátha

-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
????????
-
manutdzoli
senior tag
Na működik a Z-5500,biztosítékcsere megoldotta a problémát
Eddig kiírta optikain hogy dd vagy dts,de most nem.Nem tudom miért
Powerdvd-be beállítatom a hangnál hogy Use SPDIF,benyomok egy filmet,és magától visszarakja 2 speaker-re.Állandóan.Nem tudjátok miért? -
khron
tag
Z-5450 eladó, ha érdekelne valakit.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Lehet a biztosíték a baja,mert már kihúzgáltam minden zsinórt,vezetéket,konektorból,elosztóból de semmi változás

-
Kleroo
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Engem még sosem hagyott cserben az elmúlt 1évben

kopp-kopp -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
A biztosíték nem az ST hátuljába van ágyazva hanem a a mélynyomó hátuljába.Egy sima csavarhúzó 2x 3x t ekersz rajta és kiugrik.Nem egy nagy művészet kicserélni.Nekem 1/2 év alatt mindösszesen 1db biztit fogyasztott el reggelire.Azóta semmi gond.
-
Kleroo
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
azt próbáltad hogy mélynyomó hátuljám kikapcs,konnektorból ki, majd bedug és bekapcs?
-
Kleroo
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
az alábbi téma. nemrég lett megbeszélve.Tán többször is.olvass vissza 1picit.
-
manutdzoli
senior tag
Nem tudjátok miért nem akar bekapcsolni a SoundTouch?Tegnap este még minden jó volt,ma hazajöttem és nem világot pirosan a bekapcsoló gomb,pedig hozzá se nyúltam a kábelekhez
Valaki tapasztalt hasonló problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak azért mondtam, mert elvileg ugye ugyannolyan kábel, ugyanolyan csati, ezért nem értem miért ne lehetne hosszabbitani.(Nem ellened szoltak a fenn leirtak, csak magamban elmélkedtem
)De ugy tünik vkinél müködik, vkinél nem, sajnos. Ki kell probálni aztán kiderül.

Mondjuk nekem még az is kevéske...

Azóta is ez bömböl
Olyat szól, áááá