Új hozzászólás Aktív témák
-
-
renato
aktív tag
válasz
#72042496 #4239 üzenetére
ezt értem, és kösz, jó lesz akkor is, csak nah, valami szaki mondja meg mi legyen
z-5500-ast inkább nema -5450 az teljesen más cucc nem? arról még nem olvastam ilyen hibákat, bár nem is olyan népszerű és bejáratott mint ez. de nekem teljesítményre és kinézetre bőven megfelelne
creative inkább ne legyen csúnya mind, nem tudom ki a dizájnerük, de nagyon nem modern cuccot, jó ha 1-2 hangfalat láttam tőlük ami tetszett. a külcsinre azért adok. genius sem kell, pedig bevallom, elég jól néznek ki azok is.
-
renato
aktív tag
válasz
#72042496 #4174 üzenetére
kössze
szvsz lehet róla szó, még a héten megírom
a fizura várok megintegy gondom van, kezd elmenni a kedvem a hangcucctól. sok ez a mély, meg ez+az meghibásodik cucc. G51-et meg nem akarok. más meg nincs logiban, kivéve egy valamit, z5450.
a teljesítménye ide a kis szobámba elég lenne bőven, hangzásra szerintem meg sem tudnám mondani, hogy jobb-e mint a z-5500. akinek van azzal tapasztalata, hogy esetleg az is lehet "hibás szériás", ecetera, az lécci jelezze már
kössze
más márkában meg egyszerűen nincs ami jó is lenne, tetszene is, modern is, és úgy szeretném is.
-
renato
aktív tag
nah nemrég vetteme gy auzentech 7.1-es kártyát, amivel meg is vagyok elégedve, bár még nem tudta kimutatni igazi erejét ezen hangszett hiányában.
laikusként pár kérdés. látom van itt coax, optikai meg mindenféle kötögetések. én nekem már ez is sok. a hangfalszetthez milyen kábelek járnak használtba tudom e venni kapásból?
hogy mire szeretném használni?
nos. film (blu-ray + ugye az a hang ami jár hozzá, itt már nincs dts, hanem valami "true HD" cucc van / dvd + dts - ha ugye van)
aztán autós szimulátorhoz is használnám, ezért lesz a számítógép, és az ülés körül minden hangfal, hogy maximálisan pozicionálni tudjam a járgányokat.
a játék támogatja az surround hangzást (be kell pipálni és "kész")illetve zenét is nyomatnék néha rajta, de arra inkább használnám a sennheiser hd 555-ömet.
ezt a logitech hangcuccba be tudom dugni valahova? a z-4-esemnek van ilyen kimenete, és tök haszno meg jó dolog (ott a távirányítóba kell dugni)
kérdésem szóval csak annyi lenne, hogy milyen kábelt, ecetera vegyek hozzá, hogy jó legyen a rendszer.
ui: nem kérek fikázást, hogy nem keresek rá, olvasok vissza, dolgozni is kell sajnos, időhiány. :/ majd azért olvasgatok, de nem ma
előre is köszönöm mindenkinek -
renato
aktív tag
üdv, olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a hangfalszetthez valami normális árú, csinos kis hangfaltartót honnan szerzek? edigitalnál[link] láttam a hama tartókat, ez jó hozzájuk?, de mindenhol vagy überprofi, modern cuccok vannak jó drágán vagy ezek e koncerteken is használatos 40 kg-os teherbírású pálcikát tripodra emlékeztető cuccok.
ti mit használtok? hogy? ajánlanátok valamit? ez a hama milyen?
előre is köszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest