Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menkdog
csendes tag
Sziasztok! A segitségeteket kérném
Alaplapom Asus A8N SLI amin van coax kimenet. Az lenne a kérdésem, hogyha a Z-5500at coax kábellel összekötöm vele akkor HD filmek és DVD-k alatt 5.1 hangom lesz? Elöre is kösz a segitséget, és bocsi a ''láma'' kérdésért
-
yoji
csendes tag
Nekem van ilyen cuccom eladó 2 hónapos papirjaival 2 év garival tökéletes állapotban, sürgősen eladó ha valakit érdekel keressen a frankos@freemail.hu emailen is vagy itt is.
Hali -
HUNTeeJay
csendes tag
Közben megoldottam az 5.1-et. Be lehet állítani ezen hangkártyás programon, hogy a ''mic in'' az a center/sub legyen a ''line in'' a rear, a sima ''line out'' pedig a front és most faján működik a teszt rész is. Az optikain meg sztem csak stereo hangot küldd. Egyébként régi az alaplapom (P4T533-C) szal furcsáltam is h működik rajt az 5.1.

Ettől függetlenül még tervezem egy X-Fi beszerzését és még mindig fenn áll a kérdés, hogy XtremeGamer vagy XtremeMusic...szerintetek?
Azért kösz, h megpróbáltál segíteni
-
Cifu
félisten
válasz
HUNTeeJay
üzenetére
Milyen alaplapi hangkeltőd van? Ha realtek, akkor szedd le a legfrissebb drivert, és próbáld azzal. A realtek újabb hangkeltői rendelkeznek a Dolby Digital Live! és a DTS Connect kóderrel, ami lényege hogy a hangokat Dolby Digital vagy DTS kódolással küldik ki a digitális kimeneten, így elvileg tisztán digitális kapcsolattal is mennie kellene a dolognak.
Még az is lehet, hogy drasztikusabb beavatkozás kell, legalábbis X-Fi tulajok is panaszkodtak arra, hogy akár win reinstall is kellett ahhoz, hogy minden hangfal szóljon.
BTW az X-Fi ha jól tudom csak sztereó küldi ki a jeleket a digitális kimenetén (''Optical Out supports stereo SPDIF''). Bár ezt egy X-Fi tulajnak kellene megerősítenie... -
HUNTeeJay
csendes tag
Kb 1 hete vettem a Z-5500-at (már nem tudtam megvárni a Z-5600-at
) és lenne 1 kérdésem. Jelenleg egy integrált hangkártyám van (AC'97
) és az érdekelne, hogy ha optikai kábellel kötöm össze a SoundTouch-al a gépet akkor át kellene-e mennie az 5.1-nek? Már megvettem a kábelt teszteltem is, de a beszédek nagyon halkan szólalnak meg az 5.1-es DVD-ken.
Az alaplap CD-jén volt a hangkártyához egy telepíthető kezelő felület, ahol be tudom álíltani, hogy 2 speaker, 4 speaker, vagy 6 speaker legyen. Be is állítottam h 6 hangszórónak kell küldeni a jelet, de mégsem az igazi. Van a kezelő felületen egy teszt lehetőség, ahol le van rajzolva szépen jól egy 5.1-es rendszer és amelyik hangszóróra kattintok annak meg kellene szólalnia, de csak a bal és a jobb első meg a center szólal meg ha kérem. Azt nem vágom, hogy ha a center megszólal, tehát nem csak a stereo hangot küldi át akkor a többi hangszórót miért nem szólaltatja meg? Vagy ne is várjam, hogy 5.1-ben szólaljon meg a gépem a jelenlegi integrált hangkártyával?
Ha nem tudom megoldani, akkor szerintetek egy X-Fi XtremeMusic vagy egy X-Fi XtremeGamer jobb választás ehez a rendszerhez? Zenét többet hallgatok mint amennyit játszok, de fontos h átjöjjön a játékból is a tárhangzás.
[Szerkesztve] -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ehhez a hangfalszetthez mit gondoltok jobb választásnak? Egy THX cert. Audigy 2-t, vagy egy OEM Audigy 4-et???
Köszi. -
Cifu
félisten
válasz
atessz88
üzenetére
Az első ''click here''-re kattintva ha jól értem visszajelzést küldesz arról, hogy megkaptad az értesítést, és kapsz egy elektronikus cimkét (?), ez 10 napig él.
A második ''click here''-el az elismervényt kapod meg (töltöd le?).
A harmadik ''click here'' pedig azt mutatja meg, hogy hol tudod leadni a csomagot.
Ha jól értem tehát, a jelek szerint mégis neked kell elvinned a régi szettedet valahova leadni. -
atessz88
csendes tag
szevasztok! vki tudna segíteni?? a szervíztől kaptam a következő levelet és angol tudásom nincsen...előre is köszönöm ha vki tud segíteni h mit is tartalmaz a következő levél: '''' ***Do not reply to this e-mail. UPS and Docdata c/o UPS will not receive your reply.
UPS Label Delivery
This notice alerts you Docdata c/o UPS has sent you an electronic UPS Return Label.
You have received a return shipping label. Please click here to retrieve the label.
NOTE: The label will be available for 10 days.
Click here to get the receipt.
To find the closest place to drop off your shipment click here. -
vedini
őstag
hát ütős páros a fatalyti + z-5500

-
Xelo
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
ohh oké, én is ott fogom venni. ott most 80eHuf. én azt olvastam hogy x pénz fölött ingyen kiszállítják? akkor ez mégsem igaz? bár az a pár ezer mind1.. jól szól a hangkarival? tapasztalatok?
-
Tibi KNIGHT
csendes tag
én az ExtremeDigital-nál vettem(kb. 1 hónapja, vagy másfél, nem számolom) 82600-ért kiszállítással együtt. Nekem is ilyen hangkártyám van

Más kipróbáltam egy DVD lejátszóval az új kábelem, és jó, szóval az átalakító rossz. Holnap megpróbálok beszerezni egy megfelelő darabot.

-
Xelo
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
szia, én is fogok venni egy z-5500at, meg hozzá egy X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional hangkarit. az előbbit itthon veszem, 80eHuf egy ismert boltban (nem Mediam@jom vagy hasonló nagyáruház), a X-Fit meg Amerikában veszem úgy 25eFt-körül. Remélem nem mostanában vetted 100.000Ft-ért a Z-5500-adat mert akkor elég rosszul jártál.

-
Tibi KNIGHT
csendes tag
Üdv
Ma vettem egy coax kábelt(végre
) a Media Markt-ba, mondtam mihez kell(el is mentünk a Z-5500-hoz mutatom konkértan a csatlakozót, erre adtak egy [link] ilyet. [Megjegyzés: A Z-5500 99ezer-be kerül
]
Nos mivel jack-coax átalakító nem volt, ezért elmentem másik bolta ott is mondtam mihez kell, mutatom kábelem, kérdem jó lesz? Mert a hangfalba 1 coax megy be, a kábelem meg ugye 2x2es... Nem baj, egyik nem kell és kész. Rendben.
Adtak egy ilyet [link]
Nos hazaérvén, bedugtosván, s kipróbálván NEM JÓ

Input: Coax
No Digital Data
Remélem a jack-RCA átalakítóm nem jó, mert én ilyenre emlékszem hogy kéne [link]. Nos ilyen kell? Megveszem jó lesz a szutyok kábelemmel? -
vedini
őstag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
bemegy az audió kábel csak erőltetni kell

bejáratás után azért szebb lesz a hangfalak hangja, halgass meg audió cd-t is pl, ha ott is van recsegés meg sercegés akkor gond van
valamit sztem nem jó kötöttél be, az utolsó hsz-edet olvasva, vagy nem 5.1-re van állítva -
mrgabriel
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is élvezhetem ezt a hangrendszert. Vagyis csak élvezném...
A gondom a következő:
- adott egy asus striker extreme alaplap -> így supremefx (soundmax) hangkártyám van
- windows xp x64 -> legújabb hangkártya driver
- directx 9.0 legújabb
- minden rendesen bekötve -> önteszt tökéletesen ''muzsikál''
Játékok:
- tökéletesen szól, semmi pattogás, sercegés etc.
Zene:
- tökéletesen szól, semmi pattogás, sercegés etc.
DVD:
- elülső, hátsó és sw tökéletesen szól; háttérzajok, filmzene egyéb szépen, erőteljesen szól, csak valami miatt az emberi beszédet nem lehet hallani.
Próbáltam:
- powerdvdben állítani az advanced audio fülön quiet-ről normal-ra állítani
- kikapcsolni a hangkártya dts részét (talán a 2 dts dekóder cseszik ki egymással)
- hallkítani a többi mindent a center kivételével
- filterben gain-t adtam center-re
DE SEMMI!
Kérlek Titeket, ha tudtok valami megoldást arra, h halljam végre a beszédet is, segítsetek.
Köszönöm! -
EmThor
addikt
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
szintén x-fi-re van kötve és simán befért hátulra az analóg csatlakoztatás...
nincs recsegés és hangszórók is rendben szólnak, de kellett hozzá a win reinstall -
skodri
csendes tag
válasz
Riddick77
üzenetére
Helló Riddick!!
Van egy ilyen rendszerem.Most 1éves.És tapasztaltam patogást.Hol kicsit hol nagyot zenehalgatás közben.Azt hittem h ez nem gyári hiba hanem az áramszólgáltató szenved ilyenkor.Kiprobaltam amit irtál és pattog!!
A PID számom R-542-es.
Szerinted kicserélik nekem ha jelzem.
Válaszod előre is köszike!!! -
Fatal1tyUSER
csendes tag
Hello!
Ma végre megérkezett a Z-5500-asom!
Összekötöttem a rendszert, és nagy nehezen beállítottam a gépen is a dolgokat.(Újra kellett installálnom az X-fi-t, mert nem szólt mindegyik hangszóró.)
Van 1-2 dolog ami nem tetszik eddig benne... Igaz még a ''bejáratás'' fázisnál tartok.
Először is amin meglepődtem, hogy nem tudtam bedugni a vadi új X-Fi hangkártyámba. Olyan vastag a csatlakozók körül a műanyag borítás, hogy nem fért be a 3 egymás mellé, így le kellett a középsőnek a 2 szélét reszelni. Így már megoldódott ez a probléma, mostmár nagynehezen be lehet erőszakolni. Viszont nem értem miért így csinálta a Logitech... Biztos nem kapcsolták még össze számítógéppel (analóg bemeneten keresztül)...
Zenehallgatásnál: Ha közelről hallgatom vmelyik hangszórót az mp3-ak alatt szinte mindig folyamatos halk recsegés hallatszik (magas hang, sercegés vagy minek hívják nem tudom jobban leírni). Szóval nem tiszta a hangzás, az előző jól kiszolgált Genius SW 5.1 Home Theater-emmel nem vettem észre ilyet.
Aztán a 2 hátsó hangszóró közt alig hallani különbséget, mintha majdnem ugyanaz szólna mind2ből, nem különülnek el úgy mint a frontok. A (szoftveres) teszt alatt hallatszik ugyan hogy az szól erősebben amelyiknek éppen szólnia kell, de a másikban is szól halkan, azaz bemondja a rear leftet a rear rightban is, igaz abban halkabban. De szerintem nem kéne szólnia egyáltalán, csak a sajátjában. Nem??
Várom a hozzászólásaitokat, előre is köszi. -
atessz88
csendes tag
persze persze ez világos, de akkor tudnám mi a frászért nem viszik el...mert eleve azt mondták h akkor viszik el amikor az újat hozzák majd, erre hozták az újat. ami nem baj mert tök pöpec, de áhhh....most írkálgassam itt nekik a nagy angol leveleket h tolják már ki a hátsójukat???? nagyoszf.szák....
-
-
atessz88
csendes tag
Segítene vki nekem??? cseréltettem a hancuccot a szervízzel és az új meg is jött, de régi maradt nálam. plusz a mail tartalma angol, hát én meg németes vagyok, szal ha lehet vki leírni mit is akarnak ezek itt tőle???: ''Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response. If this issue is not resolved to your satisfaction, you may reopen it within the next 14 days. Thank you for allowing us to be of service to you.''
''You were recently in contact with Logitech for a replacement of your Logitech Z-5500 Speakers. I am contacting you today in order to pick-up your set to have it shipped to DocData in the Netherlands. have organized a UPS pick-up service that is completely free for you. You will therefore receive a separate e-mail from UPS in the coming 1-2 weeks with the detailed instructions for the pick up. Please notice that the label sent by UPS is valid only 10 days.'' ezer köszönet!!!!!! -
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
hát nálam teljesül a fej magasság, ha a punnyadós fotelemet beállítom a gépe elé, viszont az a gond, hogy a frontok piszok közel vannak egymáshoz, de dolgozom az ügyön, csak még nem pattant ki a szikra

1. [link]
2. [link]
EmThor: egy nagyon frankó cikket olvastam, hogy kell szétrakosgatni a hangfalakat profin, persze azóta se találom a cikket, annyira viszont nem vagyok audiophil, hogy számításba vegyem a hangvisszaverődéseket is
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
sweet

-
Tibi KNIGHT
csendes tag
ehhez a fejmagasságos témához...
Nekem a plafonon vannak majdnem (2-3 cm-re a plafontól) mivel csak is kizárólag ide tudtam elhelyezni... A hangzáson meg nem veszem ki hogy húbazzeg nem jó helyen van
A center meg lekerült a monitor alá, mivel( Logitech sajna ezt elb.szta) nem lehet a falra felrakni úgy mint a többi hangszórót. Majd tolok én is képet 
Bal első:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070430/balelso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Center:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070430/center_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Jobb első:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070430/jobbelso_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Hátsók:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070430/hatsok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Mély: (kicsit fekete lett)![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070430/mely_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A sasszeműek keressék meg a kábeleket
u.i.: ésnem... másféleképpen nem lehet felrakni

[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
köszi, tapasztalom, hogy a centert sokkal jobban kihallom :/
ha meglesz a lapostévém, akkor beljebb mehet a center, max a 2 front lemegy balra az íróasztali lámpa elé, meg a gép asztal szélére
ha ülök, 30-40 centivel vannak a szatelitek magasabban, mint a fülem, de lefele néznek, így felém ''nyomják'' a hangot! -
vedini
őstag
hát a hangfalak nem a legtökéletesebben vannak elrendezve ahhoz, hogy igazi házimozi élményben legyen részed
1. a center nem kerülhet beljebb mint a front sugárzók
2. a center és a 2 front egy magasságba kell, hogy legyen, lehetőleg fejmagasságban (tehát ahogy legtöbbet hallgatod, úgy tekintve a fejmagasságot)
3. a mély jó helyen van
ezek után lehet variálni a szögekkel, a legjobb hatás elérése érdekében -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
tehát zörög, ha ülök ugye fülem is közelebb van a földhöz, mert ha felállok a mély már nem úgy hallatszik... hát 50 cent megtette a hatását mondom, beremeg a membrán, többféle mély hallatszik ki, a philips szett meg csak egyendübörgött

szokni kell na
ja van 4 kerek talp de dögnehéz, parkettán meg csúszik, lassan, óvatosan
My Setup
/pont befért tv asztal alá a mély + digitouch is a gépasztal alsó részére, olyan 3 méter kábele lehet/![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/forumkepek/2007_04/DSC00534msolata.jpg)
[Szerkesztve] -
Tibi KNIGHT
csendes tag
Nekem úgy rémlik hogy az alján van 4db kerek talp, amitől nem csúszik. Bár áthelyezéskor szvsz. célszerű emelni, mint húzni
(tudom súlyos
) ''tök másképpen szól'' az gondolom műanyag (mármint a mélynyomó, meg a szatelitek
) ez meg ugye FA 
u.i. ha kevésnek érzed a mélyet, adj rá a távírányítón, maxon csak elég lesz
-
-
EmThor
addikt
gyerekek, ha valami baj lenne a mélynyomómmal, akkor tesztben meg sem szólalna nem? szóval ha le lenne szakadva vagy ilyesmi?
mert zenében jó csak nem jön át a mély, kevésnek érzem, de szerintem csak mert rossz helyen van, közepes hangerővel is alig remeg a membrán, de dübörög azért... mondjuk ilyen star wars-ban full átjön az űrhajók mély dübörgése...
jó hogy pakoltam a szobában, húztam a parkettán óvatosan de attól csak nem lett baja... asszem jobban be kéne lőnöm... -
atessz88
csendes tag
mért van az h felhívom a 06-1-777-4853 szervízszámot és egy angol hang kezd el dumálni??? kedves kis hölgyeknek még híre sincs...
-
ImI87
őstag
Hello!
Ha tényleg lehet, akkor hogy lehet? Vagy melyik dolgozik jobban?
Egyébként lepróbáltam a hangfalakat rendes DTS és DD hangú DVD-vel, és tök jó, hogy a hangfal maga felismeri és azonnal hozzáálítja az efektet. fasza
Még v.mi: Szóval megvettem ezt a Z5500-at meg egy X-Fi Elite Pro-t, úgyhogy hangügyileg a toppon vagyok, de van pár megoldatlan probléma:
1) Leadtek PVR2000 tunerem van és a Tv hangja fele annyira szól mint azelőtt a Live 5.1-gyel. Minden frankón be van állítva, hangforrás az AUX, hangerő 100%, de mégis olyan halk
.
2) Ha a digitális (coax) bemetet használom, és a hangkártyán be van kapcsolva a CMSS-3D, akkor recseg a hangfal.
Úgy kb ennyi ami zavaró. Mindemellett nagyon állatul szól minden. Kezd szétesni a szobám tőle
Ha valakinek van ötlete a magoldásra akkor légyszi írja meg!
Köszi!
ImI
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
No pc-ről toltam ma ki tévére star wars ep III.-at, 720p, 5.1 DD

bár csak analóg jön pc-ről, dübörgött az a mély rendesen
-
ImI87
őstag
-
ImI87
őstag
Hello!
A gond az volt, hogy nem volt kipipálva a Creative programban a Bass Redirection. Pedig emlékszem rá, hogy kipipáltam, de lehet h véletlenül 2x kattintottam.
De így már minden frankó, és állati a cucc.
Elkezdtem döngetni, és egy kopogó hangra lettem figyelmes: a telefonom ugrált az asztalon
( és még volt 4 egység a hangerőnél)
Örülök, hogy megvettem, mert fantasztikus

Előre szólok, hogy majd holnap d.u. bombázni foglak titeket kérdésekkel, mert meglesz az X-Fi Elite Pro, és gondolom belefog telni egy időbe, mire mindent faxán beállítok.
Megvettem a coax-ot is, úgyhogy lesz digitális kapcsolat is. Ezzel kapcsolatban: az megoldható, h egyszerre be legyenek dugva az analóg kábelek és a coax is, és a soundtouch-on egyszerűen arra váltom át, amelyik éppen ideálisabb?
Köszi! -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
nekem fatal1ty van, ha emlékszel ezzel szoptam én is... elsőre újraraktam a drivereit, második körben összes kábelt újra átnéztem és úgy jó volt pár restart után

csak gyári cd-ről használtam a szoftvert. aztán eltűnt a thx panel, szal windows reinstall, 1 napom ráment, de most jóóó
Lost-ot is már csak 720p-ben és 5.1-ben nézem

-
Tibi KNIGHT
csendes tag
Üdv
Én Xtreme Gamer Fatal1ty-vel hajtom, de a hozzáadott programban a teszt résznél nem szól a center nálam. Pedig 5.1-re van állítva. Viszont a távírányítón a teszt gombal lefuttatott teszt alatt szól minden... De megvagyok elégedve a hangkártyámmal, csak ez érdekes benne mind1. Ha szól a Logitech tesztjébe akkor máshol kell keresd a próblémát, viszont legalább jó a mélynyomód
U.i. lemaradtam, látom megoldodott a próblémád, érdekelne mi volt a gond
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, megoldódtak a problémák.

-
-
EmThor
addikt
én stereo x2-ben zenélek
mélynyomó nekem se olyan zörgős... főleg tüc-tüc zenéknél, de közel megyek hozzá látom hogy rezeg a hártya
szal csak rosszul van pozícionálva a szobában. ha szemből nézem a mélynyomót bal oldalán van egy légkiömlő nyílás. ezen oldalával mennyire tolhatom falnak (íróasztalnak?) szerintem jobbna szólna csak nem tudom mennyi hely maradjön köztük, 5-10 centi vagy csak 2-3? thx -
-
ImI87
őstag
Hello!
Az a baj, h a tesztben is olyan halk. A szatelitek szólnak, a ménynyomó ilyenkor is csak halkan duruzsol.
Este kipróbálom digitális kábellel. Tudom, h a zene nem ''igazi'' 5.1-ben szól, de egy tuc-tuc számnál annak is kéne működnie rendesen, nem?
Szombaton jön meg az X-Fi, akkor lesz windows reinstall, ha úgyse lesz jó, akkor meg gari

Egyéb ötletek, lehetőségek? -
EmThor
addikt
Szia,
hát nem tudom, nekem 20adszori kábelellenőrzés és újraindítás után volt jó. hangkártyadriver frissítés?
én alaplapi kártyáról váltottam x-fi-re, alaplapit letiltottam, x-fi-t felraktam, bal hátsóból szólt mindkét hátsó, driver reinstall és sok dugdosás
után jó lett... kábelszínsorrend nem volt jó talán nem tudom, de aztán megint xar lett valami driver ügyileg:
windows reinstall a végső megoldás. amúgy vezérlőpult, hang és ott is 5.1? -
ImI87
őstag
Hello!
Ma én is a Logitech Z-5500 tulajok táborába kerültem, és el vagyok ájulva minden téren. A csomagolás, a precizitás, a design, egyszóval minden. A PID száma R646, és nem zúg, nem puffog, lámpakapcsolásra sem ad ki semmi zajt, szóval nagyon frankó.
DE van egy óriási probléma. A mélynyomó egyáltalán nem szól

Jelenleg egy SB Live! 5.1 hangkártyám van, analóg módon rá van kötve. 25x megnéztem minden kábelt és csatlakozót, minden rendesen be van dugva. A Creative programban 5.1-re van állítva, a Windows hangbeállításokban is. AC-3 decoding és Bass Redirection ki van pipálva, tesztben meg is szólal minden hangszóró (a center is). A Soundtouch-on is 6ch Direct-re van állítva. Kipróbáltam, hogy kihúzom az 5 szatelit hangfalat, és jól feltekertem a hangerőt, de ilyenkor is csak halk morajlást adott ki a mélynyomó.
Úgyhogy végképp nem értem, hogy miért nincs basszus.
Aki tud légyszi segítsen, mert sírni lenne kedvem.
Köszi!
ImI
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
TuTa86
tag
hali!Sztem, de az csak saját vélemény analógon jobban szól a cucc mint digital csatin.
Én próbáltam anno pc-n au2zs coax-al és nem is a leggagyibb kábellel bár elvileg nem számít, mert csak 0 és 1 megy és egy panas295-ös dvd lejátszóval coaxon és sztem analógon szebb hangja van.Most notival használom de szintén 1 au2ZS-el (pcmcia)
bocsi kicsit hosszú lett -
Kulbi
aktív tag
Hali!
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy érdemes-e ilyen cuccba invesztálni, ha az ember egy laptop digitális kimenetét kötné rá. Azért, mert azt hallottam, hogy a laptopok integrált hang cuccai szarok és akkor felesleges egy ilyen minőségű cucc, ha súg, búg, zörög, de rendesen nem szól.
Válaszokért előre is köszi!!
Üdv
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
köszi jó tudni és örülök hogy működik!! jó sorozatot fogtunk ki ;)
-
Tibi KNIGHT
csendes tag
Dehogy is! Nehogy szétszedd, elvész a garancia...
A biztosíték a kapcsoló alatt van (úgy rémlik
) olyan mint egy csavar(először én se tudtam mi az, de néztem a hátulját és semmi nem hasonlított egy biztosítékra) szóval finoman, megfelelő méretű csavarhúzóval balra tekertem és hopp kiugrott, benne a biztosítékkal 
u.i.: akkor képzeld hogy én hogy örülök 2 órája csak mosolygok

-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
nagyon szét kellett csavarozni a mélynyomót? hol van, hűtőborda alatt? csak kíváncsiság, amúgy meg cheers, örülök nagyon hogy jó!!!!
Logitech FTW -
Trak
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
Hát igen, ilyen értékű cuccoknál nem árt egy szünetmentes táp, de legalább egy túfeszvédő...
-
Tibi KNIGHT
csendes tag
Megoldódott a problémám!

Reggel felhívtam a Logitech Hungary-t, egy kedves hölgy vette fel, elpanaszoltam a gondomat, ő megkérdezte, hogy a mélynyomóban megnéztem-e a biztosítékot, mivel nagy áramingadozáskor az kiold. Mondtam nem. Kiszedtem, vettem mindjárt 2db-ot (21ft/db
) meg a biztonság kedvéjért egy biztosítékkal ellátott hosszabbítót. Hazaértem, kicseréltem, összedugdostam mindent, bedugtam a hálózatba, és működik. Ezúton is még1x köszönöm a hölgynek a segítséget! 
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
akkor passz, hajrá!
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
digitouch piros lámpája világít áram alatt?
ha télleg rossz lehet elég lenne csak digitouch-ot cserélni, ha lehet
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
toldottál kábeleket? 18as vagy a fölöttit ajánl a könyv... próbáld ki toldás nélkül tudom hülyeség de ki tudja
-
EmThor
addikt
feles hangerő? ennek maxon is bírnia kéne, azért vettük nem?

soundtouch csatlakozója a mélyláda hátulján? nem az jött ki? nem kapcsolódott le a mélyláda billenőkapcsolója? ház azon része kap áramot? próbálj ki mindent. max logitech.hu és egy telefonszám, de mondd meg hogy csak egy számlád van -
Tibi KNIGHT
csendes tag
átcipelni ugyan nem cipeltem, de egy hosszabítóval máshonnan szereztem áramot, de semmi, megnézetem a hozzá adott kábelt hogy nem-e az tört meg, de semmi, átjön rajta az áram, kihúztam az összes hangszórót és vissza de semmi...
A tesztet képtelen vagyok lefuttatni mivel nem jut el a SoundTouch-ig a dolog(magyarán nem világít) A sub meg a falnál van, meg sarokba, de:
1. nincs meleg
2. tud levegőzni eddig is szólt
Attól tartok hogy tegnap tehettem vele valamit, mivel kipróbáltam milyen a feles! hangerő... bár nem tudom, elvileg nem árthatott neki, és csak pár percig ment így(max. 10perc) de mégegyszer megismétlem csak feles hangerőn.
A SoundTouch kábele meg nincs megtörve sehol, nagyon óvatosan van elvezetve, elvileg itt sem lehet hiba...
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja, bedugom a hálózatba és semmi
Ebből gari lesz szvsz. valaki aki visszaküldte már a Logitech-nek, az lenne olyan szíves és leírná a pontos menetét

-
EmThor
addikt
próbáld ki másik aljzatban, egy kicsit cipeld odébb egy másik konnektorig, húzd ki az összes kábelt és vissza, teszt funkciót ellenőrizd, igazdgasd meg a kábeleket, ha teszt jó próbáld meg pc-vel, ha semmi akkor gari
nem toltad mélynyomót nagyon falra? kell neki azért a levegő! digitouch adatkábljével is óvatosan, kicsit merev...
[Szerkesztve] -
Tibi KNIGHT
csendes tag
senkinek semmi ötlete
Nehogy már visszakelljen küldjem a 2 hetes hangfalamat 
-
Tibi KNIGHT
csendes tag
a teszt funkcióig el sem jutok, bedugom és nem világít a SoundTouch
Kihúztam délelött (ha nem használom nincs bedugva) most meg hallgatnám de nem csinál semmit. Bedugom és mintha nem is csináltam volna semmit. Már kipróbáltam egy másik konnektorból is, de ott se világít nekem. 
u.i.: a hőkioldója biztos nem lehet, mivel nem volt használva vagy 2 órája
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
ha a test funkcióra sem hallasz semmit, úgy hogy fel van véve a hangerő, akkor esetleg azt megnézheted, hogy a hangfal kábeleit jó dugtad-e be, először nekem is félre ment az egyik hangfal kábele

bár fura, hogy egyiken sem hallasz semmit -
Tibi KNIGHT
csendes tag
Help emberek!
Nem működik a hangfalam! Bedugtam a konnektorba és semmit nem csinál, a subon a kapcsolót kapcsoltam, le és fel, de semmi, kihúztam és újra bedugtam de semmi. Mi lehet a gond?

-
Menkdog
csendes tag
Sziasztok!
Házimozi rendszerem eladó vagy cserélném Logitech Z-5500-ra értékegyeztetéssel.Több mint 1000 Watt maximális teljesítmény!!!Erröl lenne szó:[link]
Előre is köszönöm a segítséget, és sry az offért. üdv
-
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
nekem alapból szól a winamp a mindegyik hangfalon, control panelben a multimédiában belőtted az 5.1-et?
mondjuk már minden félét állítgattam, (nem is tudtam követni
), szóval lehet nem amiatt szól a centrem is
Trak: grat
ez az a típus amelyiknek a hátsó hangfalainak csak tápkábelei vannak?
elvileg én is olyat akartam de aztán mégsem olyan lett
más:
észrevettem, ha a soundtouch stereo-ra van állítva akkor bekapcsoláskor pukkan egyet a bal hátsó hangfal, 6 channelnél csak akkor csinálja, ha rajta hagyom a hangerőt bekapcsoláskor;
lámpa felkapcsoláskor még nem vettem észre a pukkanó hangot, amit írtatok
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Tibi KNIGHT
üzenetére
Ez nem ''probléma'', amit hallgatsz zene az sztereo, miért szólna minden hangszórón?
Rá lehet bírni a winampot is pluginnel, hogy szóljon az összes.
Nekem a Creative hangkártyámhoz felrakott szoftverek közt van a Creative saját lejátszója, auon is be lehet állítani, hogy az összes szóljon. -
Tibi KNIGHT
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER
üzenetére
Azért mert ugyan tökéletesen leírták az utánnad kommentelők, mert nekem fontos volt a megbizhatóság, ill. nem akartam várni rá sokat. Ha meg valami próbléma lett volna(vagy lesz, remélem nem,- kopp-kopp
) akkor egyszerű/gyors megoldásom legyen.
Egyébként nem 80k vettem, 82600,-ért

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Remélem ez is elég lesz a Z-5500hoz

A center meg lekerült a monitor alá, mivel( Logitech sajna ezt elb.szta) nem lehet a falra felrakni úgy mint a többi hangszórót. Majd tolok én is képet