Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Itt egy teszt: Teufel CEM PE vs. Logitech Z-5450 Digital és bocs a sok Off-ért
Hangzásban a Teufel jött ki győztesként.
-
törölt tag
Okés.
Viszont én meg holnap indulok túrázni, így szeptember 5-e előtt nem is tudnám odaadni.
Azért majd írj, ha kell.
Ezek a hibák tényleg aggasztóak. Ha nem Logitech, akkor néznék egy Crative szettet, bár bevallom, nekem sem igazán tetszenek...
Viszont mindenütt azt írják, hogy nagyon szép a hagjuk - ha nem vállalod be a Z-5500-at, talán mégis érdemes lenne körülnézni azon a környéken is.
Azért nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok írni. De a mostani hibák fényében nem merek a vásárlásra buzdítani senkit.Salvador20:
Na, összeraktad? Milyen, hogy szól?
-
törölt tag
Gratula a kártyához!
A kérdéseidet látom már megválaszolták, csak annyit tennék hozzá, hogy nem kell annyit visszaolvasni, az első hozzászólásban a hasonló jellegű infók nagy részét sikerült összegyűjteni.
Játéknál be kell állítani a menüben, hogy 5.1, vagy Surround, vagy aminek éppen hívják, s mehet a móka!
Zenére analógon használd a kártyát, szebben szól!Coax kábelből van egy eladóm, 1 méteres, aranyozott, agyonárnyékolt, amit csak akarsz, Monitor márkájú. Media Marktban ~3 ezer forint egy ilyen, de 1K-ért odaadom, ha érdekel.
Amúgy a sima RCA kábellel is éppúgy szól, de azért csak jót tesz az ember lelkének, ha igényesebb kábellel köti be a rendszert.
Optikai kábellel sincs hangzásbeli különbség, csak olyat kevesebb helyen árulnak, s drágább is.
Turbolada II:
Balszerencsés vagy vele.
Én a diNovo Laserrel jártam így, azóta bluetooth alapú Logitech cuccot soha többé!
-
Henryk
aktív tag
Az analóg is ugyanolyan jó, ha rendes hangkari van alatta, meg játékokban kell az 5.1hez.
Optikai/koax meg ha azt akarod hogy hogy a logi dekódere dolgozzon, és kiírja a DTS/DD stb-ket, meg a digitális jel miatt nem lesz zaj benne, de jó hangkarival analógba sincs annyi.
szerintemlegjobb ha mindkettővel rákötöd, és játéknál váltasz analógra (én így használtam, meg fogom ha visszajön gariból)
de ez csak magánvélemyény, van aki szerint a zenének is jobb hangja van analógról, én nem vettem észre. optikáról hallgatok zenét a login music moddal, így jobban adja a mélyet.
De majd kipróbálgatod hogy a te hallásodhoz hogy igazodik jobban. -
zitrom
tag
Uh de nagy élmény volt!
Én nem szeretem a disco zenét meg a dj-ket,főleg a többségre jellemző ócska,unalmas,szánalmas,egysíkű "dallamokért"...De mondom ha már van Z5500 nézzünk meg egyet.És ki mást hívhattam volna segítségül mint Tiesto bácsit
1000-es flac volt,tehát nem is kitűnő hangminőségű.De hát olyat padlóztam rajta nagyhangerőn,hogy ihaj
Igazán változatos muzsikákból áll az Elements of Life album.Meg nemcsak az album változatos hanem maguk a számok is.Nagy hódolója lettem így a semmiből Tiestó nagyúrnak
És mindez analógon volt,még mindig nincs digitális kábelem pedig már 1 hónapja kellenne lennie...Körbejártam majd' egész Békéscsabát de sehol nem találtam megfelelő coax kábelt,mindössze a 100-as átalakítóra tettem így szert.Ígyhát megrendelem majd a 700Ft-os kábelt és kihozzák 2K-ért,kellemes lesz...
Meg sztem az ablakokat a szobámba majd ki kell cserélni mer márt most se bírták szerencsétlenek a gyűrődést,csak dobogott az ajtóablak,mint aki ki szeretni jönni a keretből...,hasonlóan csinált a szekrényüveg is.Még "szerencse" hogy ablakok nemrég lettek kicserélve modernre,mert a régiek biztos nem örültek volna ennek az erőpróbának
96Khz/24bites hanggal meg digitális kábellel lenne az igazi,el se tom képzelni
Amúgy nem tudjátok hol lehet torrenten letölteni dts,96khz-es számokat?Mer nem sokat találok sajna...pedig jó lenne..Meg ha veszek egy eredeti albumot akkor az ugye ilyen hangminőségben található meg a korongon?
Na enny lennék így egyszerre
Szerk:nem válaszul akart menni renatonak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest