- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
-
-
wampa1
tag
válasz
audi100td #4254 üzenetére
Hát azért a Z-5500 távja is elég puritán sztem
A bemeneteket azért kérdeztem mert nekem több dolog van rákötve a Z-5500-re és nekem pl szükségem van azokra. Pc coaxon, PS3 optikain, x360 analogon. De ha 1 forrást használsz akkor nincs is szükség a sok bemenetre, böven elég az analog, ez igaz.
mod: Képeket tehetne fel mindenki a rendszerről, akinek Z-5500-e van. Ki-hogy helyezi el a sateliteket, hogy néz ki a cuccos, sztem nem csak engem érdekelnének a képek
-
Henryk
aktív tag
válasz
audi100td #4230 üzenetére
A gyártói akkor érvényes, ha már lejárt a bolti, nekem most úgy tűnik mintha jobban járna aki minél kevesebb garival, vagy anélkül tud hozzájutni, mert a gyártóval könnyebb elintézni, nemkell felküldeni az egészet. persze aki a bolthoz közel lakik annak mindegy, de nekem vidékről bajos felhúzni pestre az egészet.
-
tibz03
őstag
válasz
audi100td #4141 üzenetére
Nem tudok ajánlani helyette semmit, annyira nem vagyok otthon ezekben a hangcucc témákban.
Ha masterelnek helyetted, akkor viszont nyugodtan vedd, mert - szerintem - ez az egyetlen hátránya ennek a cuccnak. A filmek és a játékok marha jól szólnak vele, de úgy alapból a zenék is!
Egyébként ha masterelésre kell valami, arra egy komolyabb stereo cucc többet ér. De ami engem illet, nem bántam meg, hogy ezt a hangcuccot vettem, szerintem te sem fogod.
^Boss: Köszi, akkor majd utánanézek a dolognak, holnap lehet, hogy fel is hívom őket.
MOD: Nincs mit, audi100td!
-
XFreedy
tag
válasz
audi100td #4129 üzenetére
Ahogy így visszaolvastam a topicba, arra jutottam, hogy jó köztes megoldás ez filmnézésre és zenehallgatásra egyaránt, de ha komolyabb mindőségben szeretnél zenét hallgatni, akkor szerintem egy stereo erősítő+hangfalak jobban megfelelnek a célra. Bár nem tudom mennyire vagy igényes ebben a témában.
-
^Boss
őstag
válasz
audi100td #4129 üzenetére
szerintem jo valasztas (jelenleg nekem is ez van), ennel egy picivel jobb az S750-es GigaWorks, de az 100k korul van mar ujonnan (igaz ugy tudom most a Z5500 ara is emelkedik).. az picit jobban szol, meg ugye 700W vs ?505W?.. nekem az S750em 2 ev utan elromlott, most probalom megjavittatni valakivel majd, ha lesz ra alkalmam, de utana nagyon nehez lesz valasztani (mar ha egyaltalan javithato..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest