- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
XFreedy #4851 üzenetére
Akkor valószínűleg az elektromos hálózatban van egy kis feszültségingadozás. Egy [Túlfeszvédő] használata erősen javasolt. Az normális, hogy hirtelen hangerőnövelés mellett később jön meg a mély szépen fokozatosan. Az erősítő védelme érdekében működik ez így. A zene elhalkulására nem tudom a választ. Viszont egy biztosítékcsere is erősen javasolt lehet számodra.Szvsz....
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
XFreedy #4846 üzenetére
Mielőtt megadta magát a biztosítékom nekem is búgott. Illetve valami féle elektromos zaj jött belőle.1x 2x ki illetve bekapcsoltam a főkapcsolóval, aztán elszállt a biztosíték mint a szar. Kicseréltem és azóta semmi gond. Gyárilag egy műanyag 2 Amperes fos van benne. Kicseréltem egy 3Amperes üveg biztire és azóta tuti jól műxik. Persze lehet, hogy nálad más gond lesz...
Ki tudja már ezeknél a rendszereknél, hogy mi van???Most szerváltam egy G51-et és bekapcsolt állapotban búg a mélynyomó. De ezt csak teljes csendben lehet hallani. Úgy néz ki a dolog, hogy ez mindegyik G51-nél így van. Legalábbis olvastam róla több fórumban, illetőleg hallottam már élőben is 1-2 ismerősnél.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
XFreedy #4491 üzenetére
Ezek az új szériás cumók elég problémásak lehetnek.Az én cuccosom se öreg 740-es a sorozatszáma de úgy szól mint a vadbarom és bizony ebben az árszegmensben olyan hangcuccot találni ami funkcionalitásban és teljesítményre ilyet szól nem igazán lehet találni.Vannak ugyan komplett házimozi rendszerek ennyiért de azok szarok.Szvsz...De te tudod.Amilyen hangrenszert te akarsz összerakni az már nem ennyi pénzbe kerül,persze valószínűsítem,hogy jobban teljesít.De mi a helyzet akkor ha összerakod és nem fog úgy szólni mint a logi vagy legalábbis jobban.Akkor buktad a különbözetet.Sztem 2x is gondold meg.Beküldesz alá egy Club 3d 7.1 theatre Agrippa hangkártyát(17000Ft),vagy pedig egy akármilyen X-FI-t és csumi.Szól mint atom.Legalábbis nálam hiba nélkül műxik közel 1 éve.
-
audi100td
nagyúr
válasz
XFreedy #4491 üzenetére
"Nekem is megjött, és szomorúan tapasztalatom, hogy újabb PID-es a szettem még nem nagyon volt időm tesztegetni, de optikai kábellel, eredeti tiesto cd-nél ha maxra feltolom a mélyet, simán megtudok mellette maradni. Régebben meg sokan íyírták, hogy képtelenség megmaradni mellette."
Nekem ebből más jött le
-
wampa1
tag
válasz
XFreedy #4477 üzenetére
Felesleges szateliteket meg ilyeneket venni. Vegyél egy normális erösitöt meg egy pár f*sza hangfalat és azt késöbb fejleszd ha lesz rá lé. Ha gondolod keress meg priviben tudok ajánlani pár dolgot csak mond meg mennyit szánsz rá és mire akarod nagyrészt használni. Én is most adtam el a z-5500-at, ilyen lesz helyette: CAV 2086 erősítő
Kép nagyban
+ egy pár CAV DP880A
Kép1
Kép2 -
Henryk
aktív tag
válasz
XFreedy #4406 üzenetére
Az én voltam.
Az boost 11en volt, de mp3 lejátszóról, ami fele olyan hangos mint az itthoni X-FI kari. és center maxra nyomva ST-on. Tehát egy jó hangkarival max hangerőn már rendesen meg kéne dolgoztatnia a kicsiket is. itthon nem hallgatom csak max 3-4 kockán, úgy hogy minden más maxra van húzva(mármint hangkari, lejátszó, stb) ilyenkor is kell érezni azért, de nem látni annyira.
-
wampa1
tag
válasz
XFreedy #4398 üzenetére
AC3 Filter, K-lite codec pack full 2.77, Media player classic. Én ezeket használom, coax-on megy a Z-5500 és mindig azt irja ki ami éppen szól.
Ja és a mélyről: Nem kell itt bass test, max hangerőn, max méllyel, meg boost-on tesztelni, wtf. Ha minden rendben akkor fél hangerőn is csúnyán beérzed a mélyet, ha nem akkor ott valami gond van.
-
Henryk
aktív tag
válasz
XFreedy #4391 üzenetére
Gondolom valami határa van ahol levan vágva, hogy hol nemtom, de ha mély jönne a szatelitből akkor az már feles hangerőn is szétszakadna, elég a mélyláda, még sok is, nemkell itt a kis szateliteket kínozni.
Igen de a 3ezer forintos kis sztereohoz nincs mélyláda, a logihoz meg van, tehát szétválasztja mi hol szóljon. minél kevesebb mély jön a szatelitből annál nagyobb hangerőt bír, és a loginak van is hangja..
-
Játékos
addikt
válasz
XFreedy #4323 üzenetére
Ez nagyjából mekkora hányadot érint? 1-2%, 50, vagy 99? Csak úgy nagyjából...
Én nagyon kekec leszek! Azonnal viszem, és cseréljék ki! Illetve, ha jól tudom, garanciális ügyintézés miatt, 20 kg feletti eszköz esetén az eladónak kell eljönnie, vagy elszállíttatnia! Ti hogy tudjátok ezt? -
tibz03
őstag
válasz
XFreedy #4131 üzenetére
Ezzel egyet értek, szerintem zenére nem ez a legjobb megoldás. Én hobbiszinten foglalkozok zeneszerkesztéssel/készítéssel, és meg kell mondjam, ez a hangcucc erre használhatatlan. Masterelésnél egyáltalán nem azt kapod vissza, amit hallasz a Z-5500-zal.
Persze akinek nincsenek ilyen speciális igényei, annak bőven jó lehet zenére is.
-
törölt tag
válasz
XFreedy #3985 üzenetére
BandiT-nál kicsit drágább, de még 70 ezer alatt van, s Ő nemcsak addig korrekt, amíg vásárolsz, hanem akkor is, ha esetleg garanciális ügyintézésre kerül a sor!
-
törölt tag
válasz
XFreedy #3979 üzenetére
Ha netről rendeled, akkor 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, ha bármi probléma lenne vele. Bővebb információért nézz utána a fogyasztóvéfelmi fórumokon - a PH!-n is van egy. Csak normális helyről vedd, ne a Pixmániától...
A gyenge mélyről mint jelenség nem tudok nyilatkozni, max. annyit, amennyi itt is olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest