- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Én minden este leáramtalanítottam a saját kapcsolójával és kb. az ezredik kapcsolást már nem bírta ki. Belül széthullott és zárlatos lett. Leverte a kinti 10A biztit is. Ha ez a baja azt érezni a kapcsolóján mivel már nem nem úgy arretál, nem is kattan. 200ft-ért vettem egy jobb minőségűt és kicseréltem. Azóta szuper, de biztonság kedvéért sima kapcsolós hosszabbító játszik már áramtalanításra. Nálad más lehet a gond, mivel alapjáraton bekapcsol. Állítólag a tápja is el szokott szállni néhány példánynak. Ez már rizikósabb. Volt itt egy szaki, talán Csaba20(?) aki már javított ilyen táp hibásat. Szerintem keresd meg.
-
Digitalis
senior tag
Nem a kapcsolója esett szét? Nekem a tápkapcsoló hullott darabokra belül és zárlatos lett. Cserés volt a kapcsoló és azóta is perfekt kis cucc, dekóderrel DTS hangja "verhetetlen". Nagyon szeretem, mert halkan halgatva is (!!!) kristály tiszta telt és dinamikus a hangzása.Nagyon megbízható kiváló minőségben összerakott, 2004-óta hibátlan, pedig szinte minden nap megy. ( Eset óta kapcsolós hosszabbítón van, nem használom a saját kapcsolóját)
-
E-Maxx
tag
Leszedtem foobart, valamicskét javult, de a mély kb 1%-ot, a többi kb 5-10%-al tisztább lett. De a mély miért nem tud megjavulni.
Elvileg(!!!) 188W-os a mély.
Nekem a hifire egy magnat quantum sub 730A van rákötve, yamaha ns 8hx-ekkel(ebből 4 db), egy harman kardon avr 645-ös erősítőre.
A magnat az 800w-os névleges teljesítmény, 1% hangerőn letépi a kezemet a bass reflex nyílás mind a mélyen, mint a hangszórókon.Itt semmi, 50-60% alatt. -
törölt tag
Én így használnám (használom), bár belegondolva a filmeket is nyugodtan kikódoltathatod a hangkártyával, mert az X-Fi éppúgy hardveres módon intézi. Ahogy szimpatikusabb.
Én azért szeretem jobban a Logitech dekóderét, mert kiírja, milyen jelet kap, s ez tetszik benne.Egyszerűbb is így megoldani, hangzásban pedig különbséget nem hallottam. Ill. az új hangkártyámban már nincs is dekóder.
szaszapi:
Az LCD TV-ken általában van optikai kimenet, s azon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest